חייבת חייבת להתחלק בהנאה

meira

New member
חייבת חייבת להתחלק בהנאה ../images/Emo99.gif

אור, היום בן 9 חודשים!!! החליט בשעה 3 בלילה שדי, לא מענין יותר לישון והיה ער שעתיים מלאות מרץ ודיבורים ובדיקת הסתימות של אבאמא. אחרי שהתעורר הבוקר קצת נודניק, כבר שעתיים הוא רוצה רק ידיים ולא מענין אותו משחקים ואפילו לא לרדוף אחרי ה-
. מאז שהוא זוחל במרץ זה מאוד יוצא דופן כי אין לו סבלנות לשבת יותר משניה וחצי. שמתי את קלטת הוידאו של בייבי מוצרט שהוא מאוד אוהב כדי לנסות להרגיע קצת ותוך כדי ההתבכינות הוא פתאום קלט בזוית העין תינוק מחייך בקלטת וכל הבעת הפנים השתנתה בשניה, והוא ישר חייך אליו בחזרה בחיוך הכי רחב שיכול להיות
וממש התחיל לצחוק אל הילד בטלויזיה במחשב יש לנו שומר מסך עם תמונה של אור מחייך וכל פעם שהוא רואה את עצמו (אני לא בטוחה שהוא מזהה שזה הוא) הוא מחייך ופשוט זורח אמרתי כבר שאני מאושרת?

מאירה - אני קוראת ומתפלאה על הדמיון

הרב שיש לאור ולמאיה. מאיה גם בת 9 חודשים (10.7.01.) ועושה בדיוק את מה שתארת: מכניסה אצבעות לכל חור שנמצא מולה (תסלחו לי...), מחייכת וצוחקת לילדים שבקלטות, ממש מאושרת, וגם לשומר מסך שבמחשב - שם התמונות שלה מתחלפות כל כמה שניות - יש לה חיבה מיוחדת ואני כן חושבת שהם מזהים... אושר והנאה צרופה - בהחלט!

ענבל30

New member
גם לנו אותו שומר מסך ../images/Emo6.gif

ולרומי יש חיבה דווקא ל... מקלדת... כשהיא מתקרבת למחשב, לא שומרי מסך ולא נעליים - רק המקלדת מעניינת אותה! הבאתי לה מקלדת ישנה והיא מכה עליה במרץ (קלדנית צמרת
) אבל אין כמו הדבר האמיתי...
אור פשוט בונבון
וגם

למעלה