חייבת חייבת לשתף...

0OCEANSOUL0

New member
חייבת חייבת לשתף...

התחלתי עבודה, די סזיפית, אני מטפלת בנשים מבוגרות בבית שלהם, העבודה כוללת בעיקר ניקיון, אני עובדת רק שבועיים, כל יום 7-8 שעות ביום, ואני מפורקת לגמרי וכ"כ מתחרטת שהתחלתי עם זה, התחילו לי כאבים נוראיים באחת השכמות, כאבים חדים שורפים כאלה שבאים והולכים, כנראה זה בגלל המאמץ הפיזי הרב שהגוף שלי לא רגיל אליו ולא מגיב טוב גם, כאבי גב תחתון קלים (איפה שהכליות, אצלי זה תמיד כואב שם אם אני במאמץ פיזי גדול) ואם זה לא מספיק אני גם לא קיבלתי מחזור כבר שבוע, כלומר יש לי איחור שבוע... עשיתי 2 בדיקות הריון ויצא שלילי, ככה שיכול להיות שבגלל המאמץ הפיזי והסטרס אני לא מקבלת מחזור- את זה אני מכירה, אצלי מחזור יכול להפסיק פתאום בגלל סטרס... אני ממש רוצה לבכות כל הזמן... כי אני לא מוצאת עבודה אחרת פה בצפון ואנחנו צריכים את הכסף, אני לא יכולה להמשיך את העבודה הזאת כי אני מפחדת מהנזק הבריאותי, הנשים המבוגרות שאני מטפלת בהן (במסירות רבה ) לא רוצות שאני אעזוב, ממש כל הזמן מדברות על זה שכל הזמן הן מקבלות מטפלות גרועות ולא מתאימות והן שמחות שאני אצלן.... אבל אני שמחה הרבה פחות, לא רוצה לאכזב אותן(הן נשים חולות מאד ותלותיות נורא), וכמובן האישו של הכסף, הגענו ממש לקו אדום שהתחילו לחזור לנו צ'קים (לא עבדתי שנה וחצי), אני מאוכזבת מעצמי ורוצה למשוך כמה שיותר ולא יודעת מה לעשות

ל3

New member
יקירה

כואב לי לקרוא את ההודעה שלך ואני רוצה לתת לך חיבוק גדול. את אכן במצב לא פשוט שמצד אחד צריכה את הכסף אך מצד שני את מפורקת. קודם כל זה הבריאות מתוקה. מה שווה הכסף אם לאט לאט בריאותך תדרדר ואז גם ככה לא תוכלי לתפקד בכלל ותגיעי לאותה נקודה? איכפת לך מהאנשים אצלם את עובדת וזה מרגש ואצילי אבל צריך להיות לך גם איכפת מעצמך! אני חושבת שאולי כדאי לקבוע פגישה בעירייה עם עובדת סוציאלית/ עובדת רווחה ולבקש את הסיוע שלהם? זו לא בושה זה פשוט צעד שאת עושה כדי לקדם את מצבכם ולשפר אותו מבלי לפגוע בגופך. בנוסף אולי כן יש מקומות אחרים שאת יכולה לעבוד בהם? אני לא יודעת בדיוק איפה את מתגוררת ( אני גם "מהצפון- מחדרה) ואני לא בדיוק יודעת אם יש לך מקצוע או השכלה מסוימת אבל שווה ללכת גם ללשכת העבודה- להסביר את מצבך הרפואי ואם אף צריך להביא אישורים על כך ולבקש שיבוץ בעבודה קלה יותר. אולי בכיון של עבודה משרדית? יש מה לעשות אל תתני למחשבות לדכא אותך לכל דבר יש פתרון גם אם לפעמים לא מצליחים לראות אותו מיד. קודם כל תדאגי לבריאותך ואז גם יבוא הכוח והמצב רוח לדאוג לדברים החשובים האחרים בהצלחה ואמן אמן שהכל יסתדר במהרה

gaia20

New member
מסכימה לגמרי עם שירי

למרות שאני ממש מזדהה איתך
חיה כמוך יום יום את הלחץ הכלכלי המטריד הזה (וסיפרתי בהודעה האחרונה שכתבתי, מה בדיוק אני מעמיסה על עצמי כדי לנסות ולשפר את המצב) - עדין, אני חייבת להודות שאני מסכימה בכל מילה עם שירי - הבריאות קודמת לכל!
אותן נשים ימצאו מחליפה, אולי פחות טובה (וזו כבר לא בעיה שלך!
), אבל הן ימצאו...
את לעומת זאת מכלה לאט לאט את מחסני האנרגיות שלך והגוף שלך מאותת על זה באופן ברור ביותר!
אני ממליצה לך להירשם לחברות כח אדם ולבחון תחום שקצת יותר יתאים לך - וכבר ברישום תסבירי בדיוק מה היכולות שלך, שלא ישלחו אותך סתם לעבודות שאינן מתאימות לך.

0OCEANSOUL0

New member
תודה על התגובות...קראתי את כולן

כתבת את זה דווקא בפורום כי אני מרגישה שפה הגוף מאותת לי שעומס פיזי זה לא משהו שאני בנויה לו... כמובן עם לופוס זה פשוט לא עובד ככה, חבל שהתחלתי את זה בכלל, חשבתי שאני אוכל לעמוד במשהו כזה.. תמיד עבדתי בעבודות משרדיות, כנראה אני צריכה להישאר בכיוון הזה. קיבלתי ימי מחלה ודיברתי עם הפקידה ואני מנסה להסביר לה למה אני עוזבת שזה לא סתם כאבי גב אלא שעומס כזה יכול לגרום למחלה שלי להתפרץ אבל היא לא כ"כ מבינה וכל הזמן היו שתיקות בטלפון, למה בחורה צעירה לא מסוגלת לשרוד יותר משבועיים, ואם זה לא מספיק אחת הנשים המבוגרות שאני מטפלת התקשרה אליי ולא מבינה למה יש לי כאבי גב אם עבדתי אצלה "רק יומיים" ולא עשיתי עבודה קשה בכלל (אולי בעיניה...), לא בא לי לספר לה את הרקע הרפואי שלי... והיא רוצה שאני אתקשר אליה עוד היום אחרי שאני אחזור מהרופא להגיד לה מה קורה ומתי אני אחזור... אנשים מבוגרים זאת אוכלוסייה לא פשוטה וזה בלשון המעטה

gaia20

New member
יקירתי

טוב תעשי אם פשוט תחפשי משהו אחר. תציבי עובדה שהמצב הבריאותי הוא X, זה המצב ולא ניתן לשנות. אם מבינים או לא מבינים, זו לא בעיה שלך. חשבת שתוכלי לעמוד בעבודה כזאת, טעית. קורה. את בנאדם לא? יש עוד אלף מטפלות בחוץ ואת מבקשת לעבוד במשהו אחר שמתאים ליכולות שלך. יסרבו לעזור לך? תחפשי בעצמך. אני גם מוכנה לעזור לך אם תעבירי לי קורות חיים ותגידי לי בדיוק מה, איך ואיפה את מוכנה לעבוד.

0OCEANSOUL0

New member
תודה:) אני מנהריה וזה אזור לא פשוט

מבחינה תעסוקתית... אבל אני אמשיך לחפש...המחזור עדיין לא הגיע וזה די מוזר... יכול להיות שהוא יבוא באיחור משמעותי ויכול להיות שהוא דילג עליי:) נבדוק עם הרופא

EastGirl83

New member
ומוסיפה

מניסיון אישי, זה טוב לבכות לפעמים. אנחנו לא חסרי רגשות, ומותר להישבר (ממה שלמדתי בתקופה האחרונה) ואחרי השבירה, אוספים כוחות מחדש, וחוזרים לדרך מחדש. תראי, מבחינתי, זה קודם כל בריאות! מה שווה האדם, אם השיג את הכל, אבל סובל וחולה הוא?! אני יכולה להבין את העניין הכספי טוב מאוד! אבל זה לא שווה את הבריאות שלך, והעצה שאני יכולה לתת לך זה לחפש עבודה שבאמת מתאימה יותר. אפילו הייתי ממליצה לך לטפל בתינוקות... תחשבי קודם על עצמך מבחינה רפואית ואז תחשבי על הנשים. מה שווה אם תסבלי ואז באמת לא תוכלי להמשיך מרוב כאבים. אל תיהי מאוכזבת מעצמך
אני לא מרשה לך
תנשמי עמוק ותחשבי מה שווה יותר.

0OCEANSOUL0

New member
את צודקת.. אני שמחה שיצאתי בזמן ולא

"התעללתי" בעצמי עוד כדי שאחרים ירגישו טוב... זה דפוס שלי שחוזר על עצמו, רגשות אשם וכד'.. עוד משהו לעבוד איתו עם הפסיכולוגית

EastGirl83

New member
זה משהו שיש להמון אנשים

עד שבסופו של דבר, לומדים, שחיים רק פעם אחת ואם משהו הורס לך את הבריאות, סימן שזה לא שווה את זה בכלל

למעלה