חייבת ייעוץ-דחוף

feyoula

New member
חייבת ייעוץ-דחוף

למפגש בובות ביום שני אני צריכה להכין פעילות לא פחות ולא יותר על פירות הדר... אל תשאלו, זה מה שהגננת רוצה. אני יכולה להכין חבורה של בובת תפוז ולימון וכאלה אבל יש לי הר של מטלות לאונ' וגם ככה אני בפיגור עם זה. אז בד"כ כשאני בלחץ אני לא מכינה בובות חדשות אלא מגיעה עם פרסיוול וחבריו ומדברת על הנושא או מספרת איזה סיפור, מעבירה משחקון, לא משנה ומשתפת את הבובות. אבל פירות הדר ? היא לא רוצה שאני אביא להם לטעום כי זה שייך לפעילות ליום אחר.. אז אני יכולה לעסוק בתכונות שלהם שהם קצת מתוקים, קצת חמוצים..בצבעים שלהם שסובבים סביב כתום-צהוב. שהם גדלים על עצים, עונות השנה. לא יודעת. ניסיתי גם לחשוב על איזה משהו סמי-עלילתי, אולי איזה תפוזון שנפל מהעץ וחשב שהוא ירק ולא יודעת מה... בקיצור- המוח שלי כרגע מלא בתיאוריות ומאמרים ודברים מפחידים בפסיכולוגיה וקשה לי לחשוב (אל תשכחו שזה חינוך מיוחד והם בני 5-6)...חייבת שיצא מוצלח, הילדים האלה הם האור בחיי!! תעזרו לי חברים! מטפסת עלי מיגרנה! מכירים איזה סיפור על פירות הדר שאני יכולה להקריא? פעילות? משהו? תודה לכם נשמות!

maorkad

New member
נוגע ללב כמה חשוב לך ההפעלה והילדים../images/Emo25.gif

שירבו אנשים כמוך ולעניין אפשר לקחת תפוז או להכין ציור על מקל ארטיק של תפוז או אפיילו להכין אחד כזה ולספר סיפור על תפוז שמחפש לאיזה משפחה הוא שייך לירקות לפירות לאיזה עונה של השנה, בדרך הוא יכול לפגוש עוד פירות הדר שמחפשים את המשפחה שלהם (פירות ההדר) בסגנון חמישה ילדים במטריה אחת זה רעיון התחלתי שחשבתי עליו עכשיו האמת, אבל אפשר לפתח אותו, לא חייב בובות מספוג או בד מושקעות, (למרות שאני מעדיף אך ורק אותן, במיוחד עם ילדים מיוחדים שחייבים מגע ועדיף נעים) אני מקוה שעזרתי לפחות לרעיון

feyoula

New member
איזה חמוד אתה מאור!!

תודה! וגם ממש עזרת לי!! אני אפתח את זה קצת בראש במהלך היום ונשחק איתם איזה משחקון. זה יהיה ממש נחמד. תודה מותק:) אעדכן מחר איך היה!

מה עם הסיפור יום הולדת בפרדס???

את באמת יכולה להכין בובות פשוטות של פירות הדר שיעזרו בהמחשה (אולי אפילו על מקל שיוכלו לזוז קצת) להתחיל עם פרסי (מה עם תמונה שלו לאלה שטרם הכירו אותו? ) ולדבר איתו על טעמים,צבעים,גדלים וסוגי פירות הדר, הוא כמובן יכול לעוות את שמם,להתבלבל,להגיב לטעמים וכ'ו... אח"כ את יכולה להתחיל לספר לפרסי ולילדים סיפור,למשל את " יום הולדת בפרדס "...ואז להושיב את פרסי על ברכייך או על כיסא ליד והמחישי את הסיפור עם בובות הפירות (וכמובן שגם הוא יוכל,אם וכשצריך להגיב ) אם תירצי סיפורים נוספים תתקשרי לדבי...על הדרך תוכלי גם לברך אותה על אישור ההצגה ע"י סל תרבות... לדבי יש לדעתי 2-3 הצגות בנושא והיא כידוע לך תשמח לעזור למרות שכבר כתבתי זאת בעצמי מצטרף שוב לדבריו של מאור בנוגע לעבודתך ואת צודקת מאור הוא באמת מותק אמיתי!!!!!! שיהיה בהצלחה וספרי....

maorkad

New member
חח הלו חברים תודה אני מאוהב בכם../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

feyoula

New member
תודה גם לך דודי

חשבתי האמת להקריא סיפור.. אני פשוט לא רוצה שיהיה דומה מדיי ל"מטריה הגדולה של אבא" שהעברתי שבוע שעבר שהיה קונספט דומה. ואני גם צריכה ללמוד מלקחי העבר- היה מפגש אחד שפרסי התבלבל ואני חושבת שזה קצת בילבל אותם גם.. לפעמים אני שוכחת שהם לא "רגילים". אני אחשוב על משהו. אשלב את הרעיונות שלך ושל מאור ואני בטוחה שיהיה בסדר:) אל תדאג, כבר סוערים לי כל מיני דברים בראש וזה הרבה בזכותכם שנתתם לי חומר למחשבה אז מליון תודות לשניכם!!!! צילמתי את פרסי בפלאפון ואני תכף אעלה:) צ'או בנתיים

feyoula

New member
סרטון של פרסיוול אומר שלום

לקח לי קצת זמן לשכנע אותו כי הוא מאוד ביישן ופחדן כזה ואפילו קצת התעצבן עלי...מבקשת את סליחתכם בשמו.הוא יותר שחקן במה משחקן מצלמה:) כפרה עליו. נ.ב. הקטנצ'יק הזה כבר בן אולי 7 או 10 שנים.... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3042574

feyoula

New member
האמת

שיש לי עוד כמה אבל אין לי כוח.. זה שנה להעלות כל דבר בתפוז הזה...

shir300

New member
מן הסתם באיחור אבל קישור מצוין

למ-ל-א שירים סיפורים ומה לא שקשורים בטו בשבט. אם לא להיום אז שיהיה לשבועות הבאים... מאגר שירים וסיפורים ועוד לטו בשבט

איפה הוא??? למה חסום???../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

רק אני לא מצליח לראות??????????????????????? נא להעלות מחדש וכגולשת בתפוז-נא לא להשמיץ ולהתנהג בהתאם...

shir300

New member
לי לא חסום

הצלחתי לפתוח את הקישור ממש עכשיו... שאני אשמיץ? חס וחלילה!

feyoula

New member
מי חסום? טו בשבט או פרסיוול?

יש לי תחושה שכל אחד מכם מדבר על משהו אחר...

אכן פרסוויל הוא החסום!!!!

שיר הקישור שלך נפתח בסדר גמור ואת גם לא זו שאליה התכוונתי כשאמרתי שהיא " מלכלכת " הכוונה היתה לחמוטל שהתלוננה על תפוז...היא זו שצריכה להתנהג בהתאם את אחלה (האמת שגם היא) ותודה על הקישור
חמוטל,חמוטל...את זו שנדרשה להתנהג בהתאם ואכן התכוונתי שהסרטון של פרסי הקטן חסום ובנוסף את זו שגרמה לבילבול ולחוסר ההבנה בפורום, מאחר ואני מה זה אוהב אותך,תיקון הקישור שיאפשר לי לצפות בפרסי כפרה עליו חחחח ימחק את כל התלונות והכעסים שלי
איך עלתה הפעלת פירות ההדר ומה עשית בסוף???...

feyoula

New member
נשמה

תנסה להעלות סרטון בפליקס המציק שלהם ותחזור תגיד לי אם זה לא מעצבן... בכלל זה שכל דבר צריך קודם להעלות לתפוז עצמו ורק אז אפשר להעלות לפורום זה מסרבל ומוציא את החשק. בקשר לפרסי, אני אצטרך כנראה להעלות את זה שוב אז אני אנסה אח"כ ומקווה שיעבוד- אם לא אז מחר... מצטערת על זה. בקשר לפירות הדר- היה מ צ ו י ן!! לפחות ככה טענו הצוות שהיה שם. בהתחלה פרסי סיפר שהלך עם פיולה (כן, יש בובה כזאת) לטיול בגליל וראו עצים יפים עם ריחות מיוחדים בצבעים כתומים צהובים ונורא התלהב ופיולה הסבירה לו שקוראים לזה פרדס ושאלו פירות הדר, אז רצה לצלם להראות לחברים שלו אבל לא היתה להם מצלמה! אז הם הכינו עצים מצוירים, (שהיו מודבקים מאחורי והיה חסר להם הפירות. היו שם סקוטשים מוכנים כאלה). ואז הוא הראה להם את היצירה שלו והתלהב ופתאום הבין שמהו חסר ושאל אותם מה חסר לו והם כמובן ענו "פירווות" ומשם והלאה זה התפתח. דיברנו על כל עץ והם צברו פירות קטנים ואח"כ מיינו והיו להם תצלומים של הפירות מתחת לכסא ובסוף כל המפגש היה לנו פרדס מקושט תלוי על הקיר (אפילו ציפור היתה ) ופרסי היה מבסוט שהיצירה שלהם יותר יפה מצילום...אח"כ אכלנו תפוז ולימון שהגננת הביאה ודיברנו על הריחות והטעמים...(זוכרים שהיא אמרה לי לא להביא פירות אמיתיים? פחח, לא נורא). היה כייף!!

יקרה שלי!!! עוד לא הבנת שזה נאמר ב../images/Emo3.gif :- D ?

את הרי כבר מכירה אותי...ויודעת שאני אוהב לצחוק ולהצחיק ( כן ולפעמים קצת להקניט...אבל הכל בהומור ואהבה ) מעולם לא ניסיתי להעלות סרטון כך שבאמת אין לי מושג כמה נאלצת לעמול על כך...כשבפני ניצבת משימה כזו...אני מיד מעביר אותה לעדי (החברה הכי טובה והשחקנית לצידי), הבחורה מעולה בעניינים שכאלה!!!!!!!! אני ואנחנו נמתין בסבלנות עד שיתאפשר לך להעלות את הסרט של פרסי מחדש. נשמע שבאמת היה לך מפגש מעולה,מעניין ויצירתי כל הכבוד על הרעיונות וההשקעה ולגבי הגננת שהביאה בעצמה פירות למרות שביקשה ממך שלא...אפשר לראות את זה גם ככה שהיא חסכה לך עוד מטלה אחת....

feyoula

New member
דודי כפרות

קודם כל להבהרה, ברור שזה בהומור. גם אני כתבתי בטון משועשע, זה פשוט לא עובר טוב דרך המחשב:) בקשר לפרסי, יש לי 2 סרטונים לטעימה, שלא תהיה לי במתח..חשוב לראות קודם את "פרסי ביישן" ואח"כ את "פרסי אומר שלום"... http://www.flix.co.il/tapuz/myPage.asp?id=2312278

feyoula

New member
חשוב בקשר לסרטונים

זה לא ברזולוציה טובה אז אל תגדילו. תראו במסך הקטן של פליקס...סורי על זה.

למעלה