חייבת לדבר עם מישהו.

3ברבי

New member
חייבת לדבר עם מישהו.

שלום לבנות, אני הולכת להיות אמא חד הורית למרות שאני יודעת מי האב זה החבר הקודם שלי ביום שני האחרון אמרתי לו שאני בהריון והוא אמר לי תעשי הפלה כי אני לא מכיר אותך ולא יכיר את הילד הזה בחיים זה לא מעניין אותי לא תקבלי ממני כלום ובין בכי לבכי הנה אני שוב לבד ובנוסף הוא טען שהוא יתבע אותי על גניבת זרע ועוד אני בפניקה מוחלטת מנסה להרגע למען הילד הוא עו"ד כך שאולי באמת יש לי ממה לחשוש.אנא עוצו לי עצה לפני שאני משתגעת עלי לציין שבאתי כי הרגשתי שמחובתי לאמר לו ולא באתי בדרישות כאלו או אחרות. אין לכם מושג מה אני עוברת.הוא אפילו טרח להתקשר בלילה להורים שלי ולספר להם שהוא לא סובל אותי ושהם חייבים להכריח אותי לעשות הפלה. כמובן שהורי תומכים בי ובהחלטותי.מה עושים?????מישהי עברה כזאת זוועה???

להרגיעך, הוא לא יכול להתחמק

אני מצרפת קישור להושעה של ציפור שמש בנושא אל תתני לאיש להפחידך. רותם בטח תיכנס ותיתן לך את הפאן החוקי המקצועי, אבל בינתיים, הרגעי!! אל תדברי איתו מטוב ועד רע. אחרי הלידה, תעשי החלטה מה טוב לך. היה לנו כאן סיפור של לי - אימא של שחר היא עברה ממש את זה. עשיתי חיפוש ויש לך אוסף של הודעותיה. אני ממליצה לחזור לתאריכים ולהיכנס לשרשורים בנושא (היו כמה) יש שם הרבה מידע. וחוץ מזה, ברוכה הבאה

רותם111

New member
נאוה יקרה, אני לא הייתי

מיעצת לברבי לא לדבר איתו כי גם לשיחות בינהם יש משמעות ראייתית שיכולה לשמש לטובתה אם וכאשר יהיה משפט. אני לא מתימרת לתת כאן עיצות משפטיות לאף אחד, רק משתפת לפעמים במה שאני יודעת ומבררת. לגבי ברבי יש לי משהוא שגורם לי להרהר לגבי נסיבות כניסתה להריון. ביום 14.10.02 ברבי כתבה בפורום הריון ולידה שהיא הייתה במעקב זקיקים. אני לא מבינה הרבה בעניניי זקיקים וביוצים אבל כן למדתי בחודשיים האחרונים מהפורומים השונים שנשים שרוצות להכנס להריון נמצאות במעקב זקיקים. אם זה המקרה וברבי נכנסה להריון כי רצתה ותכננה אז אני מאחלת לה מזל-טוב והמון הצלחה ובריאות אבל לא מעונינת לקחת שום חלק פעיל. אם יש הסבר אחר למעקב הזקיקים והיא נכנסה להריון במקרה, אשמח לעזור לה ככל שביכולתי. אני לא שופטת את מעשיו של אף אחד ורצונו של אדם כבודו! אני רק עומדת על זכותי שלא להגיש עזרה כשמעשים מסוימים נוגדים את ערכי המוסר האישיים שלי. לברבי, שוב מזל-טוב והריון קל ונעים

רותם יקרה, אל דאגה!

את בענייני משפט, אני בענייני גוף ונפש. ברבי בהיריון, והמתח מיותר. חווית היותה דחויה עוברת לעובר והיא מיותרת לחלוטין. חשוב למען השקט הנפשי, לא להיחשף לזעמו של האיש ונשמע שכרגע זה מה שיש... לכן המלצתי להימנע כרגע מדיאלוג. אחרי שהיא תעבור את ההיריון, ויהיה ילד בשר ודם, אז יהיה מקום לקחת החלטות, לנהל מפגשים ודיונים, לתבוע או לא וכדומה. בסך הכל, אם היא תחליט לדרוש בדיקת רקמות ולדרוש תשלום מזונות, היא גם תחשוף את עצמה לדרישות מצד האב. רישום שמו, זה אחד הסדרי ראיה, זה שניים הוא יכול להגביל את אפשרויות הניידות שלה בארץ ובעולם ואפילו לדרוש משמורת מלאה או חלקית. אז אם היא תחליט ´לדפוק אתו´ (מדבריך, אולי פעם שנייה) ואם הוא לא ממש נהנה מזה, (שהיא דופקת אותו
) הוא יכול להיות אבן נגף בחייה. ברבי, אשמח לשמוע תגובתך לדבריה של רותם.

li.g

New member
היי ברבי וברוכה הבאה

אני עדיין בתביעות עם ה"אבא" אבל מכירה מה עוברת. הוא ניסה לשכנע את אבא שלי שיכריח אותי להפיל אבל לא הסכמתי. גם הוא טען שאחרי 8-9 חודשים שהיינו יחד שזה היה קשר קצר ולא רציני ועשיתי לו בכוונה אבל ברגע שיש בדיקת אבהות הוא מחוייב מבחינת בית המשפט למזונות וכו´. אל תילחצי, גם עליי ניסה לאיים וניסה לעצבן אותי כמה שאפשר שבהיריון. אל תתייחסי ואם תרצי נוכל לדבר בטלפון כי יהיה אפשר לחלוק יותר דברים בשיחה אישית. העיקר תלכי עם ההרגשה וההחלטה שלך. למרות שיהיה קשה בהיריון תדאגי שיהיו סביבך אנשים שיעודדו אותך וישמחו בשמחתך. אל תתני לו להרוס את ההרגשה והשמחה שיש בפנים. ותדעי שפה יש אחלה חבר´ה ואנשים טובים שתמיד ידאגו לך ויעודדו אותך כל פעם מחדש.

שלא תחששי......

מאף עורך דין, או כל אחד אחר.... אין דבר כזה גניבת זרע!!!! הוא היה חברך ועשיתם מה שעשיתם מתוך רצון משותף. אם יטען לגניבת זרע, את יכולה לטעון מין הסתם לאונס!!! כנראה שהוא מנסה להפחידך בזה שהוא עו"ד, טוב נו שלא ינסה לבייש את האינטלגנציה שלך ושל חברי הפורום פה.... כמו שאמרה נאווה.. תחליטי את אחרי הלידה בשעה טובה, לאן מועדות פנייך ופני ילדך, ואם תחליטי כי האב צריך להיות שותף בגידולו, אז לא יהיה לו מנוס מיזה... הדרך לא תהיה קצרה אבל לבסוף הוא ישלם מהיום הראשון... ואם איננו מעוניין להכיר בילד, ההפסד כולו שלו, הילד יתרגל לזה! שזה לא ידאיג אותך! ואם כך מתנהג אב לבנו שעוד לא נולד, אז כנראה שהוא לא מפסיד הרבה. אבל מי יודע, יתכן ולאחר זמן מה שהוא יתרגל לרעיון שאת הרה, אולי גם אצלו ישתנה משהוא... והוא יחליט לקחת אחריות על בנו והכלל.. תהי חזקה.

מה את רוצה

ברבי שלום לא ברור לי מה את רוצה אם נכנסת להריון בטעות היתי ממליץ לך לתקן את הטעות ולעשות הפלה מיד לא ברור לי עם את מעונינת לגדל את הילד לבד או שאת מעונינת לגדל ילד שיש לו אב משמעותי שיוצר אימו קשר משמעותי של לפחות לינת לילה אחד בשבוע בבת האב ברבי אם תוכלי בבקשה להגיד מה רצונך אני יוכל להמשך וליעץ לך מנסיוני יום טוב ציפור שמש

יהודה 59

New member
ציפור שמש

סליחה שאני מתקיף אותך אבל מי אתה שתגיד לה האם לעשות הפלה כן או לא זה שהיה איתה היה חייב לקחת אחריות על מעשיו וקצת קשה לי להאמין שהיא אנסה אותו או סיממה אותו כדי לזכות בילד ממנו אז בבקשה תחשוב על מה שאתה כותב

malimal

New member
ברבי 3

הייייייי חמודה אני גרושה +4 אני בחורה בת 31 ואני יכולה לומר לך ככה אף אחד לא יכול לחייב אותך להפיל את העובר . דבר אחד לא ברור לי כמה זמן היית עם הנבלה הזה ? אבל לעינינו אנו את יכולה להביא את הילד ולגדל אותו לבד אני מסתכלת על עצמי חמודה היום .

malimal

New member
המשך

אני אישה עצמאית מאוד ואני חייה אני עושה הכול בלי עזרה של אף אחד אז מה שיש לי לומר לך זה ככה אם אני יכולה גם את יכולה אז תמשיכי עם ההוריון לידה קלה וה שך גידול נעים שלך מלי

רותם111

New member
אני גולם טכני אבל עושה

נסיון לצרף קישור למה שברבי שאלה בפורום דיני משפחה. מה שאהבתי בשרשור הזה זה את תגובתם של עורכי הדין, שי, יורוביץ ווולפנר. מקווה שאצליך לקשר לכם

למעלה