חייבת לדעת דחוף...

חייבת לדעת דחוף...

אני נמצאת בסיטואציה של קשר זוגי עם בחור שנזרק על ידי האקסית שלו, ועכשיו הוא בדיכאון.... אני רוצה לדעת איך להתנהג אם כדאי לי להניח לו כי אין סיכוי לכלום או שיש סיכוי שנהיה ביחד. איזו פתיחה לעשות? תודה!!

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב ../images/Emo185.gif

את יכולה לעשות פריסת שאלה כזו: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני ובין X בחודשיים הקרובים? 5 קלפים+קלף סיכום

היי

יצא לי ארבע מטות, עשרה גביעים, קוסם, גלגל המזל, אס המטבעות סיכום: תשע חרבות... מה זה אומר?

batgalim

New member
אסתר

מה - ארבע מטות, הפוטנציאל הרומנטי -עשרה גביעים, ביני - קוסם, לבין איקס - גלגל המזל, בחודשיים הקרובים - אס המטבעות סיכום: תשע חרבות הפוטנציאל טוב מאד, קשר ביניכם יכול להגיע להרמוניה ואהבה. כשאת אומרת שהוא "נזרק" ע"י האקסית - האם את מתכוונת לומר שהוא עדיין נשוי לה ורק לא חי איתה יותר? בכל אופן - הוא עדיין לא יציב, מלא בפחדים ובדכאון, אך אם יחליט לקחת את גורלו בידיו יכול להיות שהקשר ימשיך למצב מבוסס יותר. בחודשיים הקרובים הקשר הרומנטי בתחילת דרכו, עם פוטנציאל חיובי להמשך. הכל תלוי בך ובכמות ההשקעה שלך בבחור.

וואו איזה אופטימי לשמוע.

הוא נזרק על ידי האקסית (רק בן 22, לא נשוי!) כלומר שהיא נפרדה ממנו והוא מתגעגע ושבור בלב. ליבו שייך לה עדיין, אבל משהו התחיל בינינו במקביל. בעיקרון אני הפסקתי בערך את הקשר, מה כדאי לי לעשות? להתקשר כשהרוחות ירגעו? מה את חושבת?

batgalim

New member
אני חושבת ש...

כפי שאמרתי - הפוטנציאל חיובי והרבה תלוי בך... הוא "תלוש" עדיין, מרגיש שהמזל בוגד בו, נותן לדברים לקרות לו ולא יוזם. את החזקה בקשר הזה, יכולה לגרום לו לאהוב אותך ולהיקשר אליך. הסיכום מראה אמנם על חששות מפני פגיעה נוספת, אך זה לא פלא - לפי מה שסיפרת על האקסית זרקה אותו.. המלצה חמה - אל תתני לו להפגע שוב, תני לו להבין שאת יציבה, דואגת ותומכת. זה יתן לו את החוזק והבטחון בחיבור הרמוני איתך. בהצלחה!

למעלה