חייבת להבין משהו בנוגע לסטוצים

צינצילה

New member
חייבת להבין משהו בנוגע לסטוצים

מעידה על עצמי כעל אדם אינטיליגנטי, אבל משהו בכל הנוגע לסטוצים לא מובן לי. אולי זה משהו באישיות שלי, לא יודעת אבל בכל זאת. לפני כמה ימים יצאתי עם מישהו מדהים. חבר של חברה. הרעיון היה להפגיש שני אנשים שמחפשים קשר רציני. היה מאוחר והחלטנו במשותף שבמקום להתברבר ולחפש מקום לשבת נלך לדירה שלו (טעות מס' 1??). הגענו לדירה, דיברנו, צחקנו, שתינו יין. היתה משיכה פיזית אדירה ובסוף התנשקנו ונגענו. לא שכבנו כי לא רציתי. אחרי כשעתיים הוא לקח אותי הביתה. היתה שתיקה מעיקה ולדעתי, אפילו כעס מסויים מצידו. אני ישבתי באוטו. שותקת ועצובה, מזה שהפגישה התגלגלה למשהו שנראה שאין ממנו שום המשך. לפני שעליתי הביתה נישקתי אותו והוא ממש עשה טובה שהסכים. וואני שואלת - למה?? על מה הכעס? למה לא אמור להיות לזה המשך?

Vdrums

New member
למה אין המשך?

כי הוא רצה סקס וזהו. אולי הוא לא הכי רציני בעולם, ואולי הוא כן אבל עדין חשב שיצא לו משהו בפגישה הראשונה. לדעתי הוא יצא אפס.

כי...

ברגע שהחלטתם ללכת לדירה.. הוא ציפה וחשב ששיחק לו קלף.. וישיג ז### ואז פתאום ראה שלא.. ולא קיבל כלום.. הוא התאכזב מהסיטואציה וממה שחשב שיקרה ולא קרה! אולי זה מה שחיפש ואולי זה לא מה שחיפש.. אבל ברגע שהוא ציפה בגלל הסיטואציה.. ובואי נגיד שיצא עם "כאבים".. אני מדגישה שלא ככה כולם! תראי.. אולי ברגע שיירגעו הרוחות ויבין שלא קרה כלום.. הוא ייצור קשר (ואולי לא) זה עניין של אופי ושל בן אדם.. תראי את זה ככה- אם הוא לא יחזור אלייך תגידי

magenta73

New member
מה לא מובן?

פעם ראשונה שהוא פוגש אותך. לא יודע מי את, מה את, את יכולה עד מחר לצרוח שאת בחורה רצינית ולא מבינה או רוצה סטוצים. זה לא משנה. מה שקרה זה שאיבדת קצת את הראש... התנשקתם, נגעתם, ואת יודעת מה? זה בסדר. באמת שזה בסדר. זה לא הופך אותך לבחורה זולה או לא רצינית. כנראה שאחרי כמה זמן הבנת מה ומי ומו ולא הסכמת. היית נבוכה, לא הרגשת נעים, מן הסתם עשית כמה פרצופים על הדרך. הוא לא ידע איפה לשים את עצמו ומאיפה בא השינןי. זה לאו דווקא אומר שכל מה שהוא רצה, מההתחלה זה סקס. את גם אמרת שכל ה דרך חזרה הביתה את ישבת עצובה ושותקת... זה לא ממש עושה חשק לנשק אותך לילה טוב... מן הסתם על זה הכעס. על ההתהפכות הזאת.

the match maker

New member
המשך?

לזה? לזה לא יהיה המשך, אלא רק שיעור בהיסטוריה. כמו שאמרת - טעות מס' 1, לעלות לדירה של הבחור בדייט הראשון, עם מי שאת לא בדיוק מכירה, זה לא הכי מומלץ. חוץ מזה, יגידו אנשים שסקס בדייט ראשון רק עוזר לקשר לזרום יותר בקלות אבל אני חושב, שסקס עם אדם שאת לא אוהבת הוא חסר כל משמעות, אז טוב שעשית שלא עשית את זה (לא להתבלבל :) ). הבחור רצה סטוץ, בדיוק כמו שכתבת, ולפי דעתי ענית לעצמך. אם את שואלת אותי? תשכחי מהמנובל הקטן ותמשיכי הלאה.

צינצילה

New member
להתקשר??

חברה שלי אומרת, שלא צריך לעשות מזה יותר מידי עניין. שיכול להיות שהוא במבוכה כמוני, ושאני צריכה לדעת שלפחות ניסיתי. שכדאי להתקשר ולשאול אותו אם בא לו להיפגש, ושמכסימום, אם יגיד שלא, אז לא הפסדתי שום דבר. מה דעתכם?? (לא להרוג אותי...)

bulb

New member
אני מציע דבר אחד...

הוציאוה להורג! תתקשרי ותשאלי מה קורה בלי לעשות מזה יותר מדי ענין. לפי התגובות הראשונות כבר תדעי לאן מנשבת הרוח ואם יש עתיד או רק עבר קצר. שני הפזוס לצהריים נ.ב. סטוצים בגיל 75? לכי על זה!

magenta73

New member
תתקשרי...

טלפון עוד אפעם לא הרג משהו... אה אז זהו....... שכן... אופס... אבל כל עוד את לא מבוקשת ע"י המוסד... נראה לי בסדר...

עשי מה שטוב לך

רוצה להתקשר ולברר הבחור מצא חן בעינייך בכל זאת העקר זה מה את רוצה לפחות ניסית לקחת יוזמה לא לחשוב יותר מידי ללכת אחרי הלב

the match maker

New member
אם כבר להתקשר

אז לברר חלק - רציני או לא? רוצה סטוץ או לא? אם הוא מחפש קשר רציני, שלא יעשה פוזות ומשחקים אם אתם לא מגיעים לסקס בדייט הראשון, השני או העשירי. אבל מכיוון שאני מכיר גברים כאלה ויודע בדיוק מה הם מחפשים, אמליץ לך שוב - אל תבזבזי זמן, ואם את בכל זאת עושה את זה ונפגשת איתו שוב, אז אל תפלי בפח לכל מיני תכסיסים ומניפולציות כדי להכניס אותך למיטה, כי סביר להניח שזה מה שהוא ינסה לעשות (קרה לידידה שלי). שיהיה רק בהצלחות.

billc

New member
מה זה קשור ../images/Emo153.gif

למה צריך על ההתחלה להלחיץ את המערכת ולשאול שאלות מיותרות. לדעתי היא צריכה להתקשר, ולבקש להתקדם יותר לאט, אם לא מתאים לו שיחפש מי ש.....אותו.

the match maker

New member
קשור ועוד איך

אם הבחור לא רציני, זה לא שווה בכלל את הטרחה. ולפי דעתי? הוא מחפש סטוץ - לדפוק ולזרוק, אחרת הוא לא היה כזה קר בדרך חזרה הביתה אחרי שלא הלך לו בפעם הראשונה!!

mika tal

New member
מתוקה קראתי את מה שכתבת...../images/Emo24.gif

הבחור חיפש סקס. מצטערת לומר לך את זה אבל גם לי זה קרה. התבאס שלא הלך לו הטמבל... שייחפש... קצת באסה, אבל לא נורא מתוקה.. זה לא העניין שלך, ובטח שאת לא צריכה אחד כזה...

למעלה