חייבת להבין משהו

חייבת להבין משהו../images/Emo141.gif

אני חדשה ישנה בפורום הזה. חדשה כי זו הפעם הראשונה שאני כותבת, ישנה כי אני קוראת כבר הרבה זמן את ההודעות שאתם כותבים. שמתי לב לכך שיש כאן לא מעט בנות (ואולי גם בנים) שממש סובלים בגלל "צרות משפחתיות". אני חייבת לכם וידוי קטן. אפילו אני סבלתי רבות מחמותי, חמי ובעיקר מגיסתי (שהשדים יקחו אותה!). לאחר תקופה די ארוכה (5 שנים!) של ויכוחים, העלבויות מריבות עם הבעל וכו´ הבנתי שאני זקוקה לשינוי (לא, זו לא תעמולת בחירות!). לאחר שהבנתי שכל הרוחות הרעות שנשבו לתוך חיי הנישואים שלי ושל בעלי הגיעו מכיוון המשפחה שלו, וכמובן שעניין זה גרם למתיחות רבה בינינו החלטתי באופן חד צידי לחלוטין שאני מפסיקה את הקשר עם משפחתו המופלאה של בעלי. ללא מריבה מיוחדת, ללא החמצות פנים, ללא טלפונים תופים ומצילתיים, פשוט התנתקתי, הפסקתי ללכת לביתם. בהדרגה הם הבינו את הרמז והפסיקו אף הם להגיע אלינו. בעלי לא כעס עלי, הוא הבין. את הילדים בעלי לוקח אליהם פעם בשבוע, ואני לא כועסת, להיפך אני אוהבת את זה, יש לי כמה שעות פנויות לעצמי נטו. (אם הוא לא לוקח אותם, אני ממש מנדנדת לו שיקח). מאז מאוד טוב לנו, ולי בפרט. אני אדם רגוע יותר, אוהב יותר והיחסים בעלי ממש ירח דבש (אני לא צינית). הבנתי הרבה דברים מאז. השנאה והמרירות לא תורמים לנו לחיים. לא חייבים בכח לאהוב את המשפחה של הבעל. מאז אני לא מבלה את זמני בלהתכונן לסוף השבוע המריר שהולך להגיע, או לסכם את סוף השבוע האכזרי שעברתי בבית חמותי. פשוט טוב לי! ממליצה בחום!

אז מה רציתי להבין../images/Emo35.gif

כן, שכחתי, רציתי לנסות להבין מכן, מה גורם לכן לחזור שוב ושוב לראות את האנשים שאתם לא אוהבות, ועוד לנסות להיות נחמדות כלפיהם כל פעם מחדש. לי באופן אישי אין הכוחות להתמודד עם הצביעות והדו פרצופיות הזו. אני לא מותחת ביקורת עלכן, אני רק מנסה להבין איך אפשר לחיות כך.

בולי27

New member
אני יכולה להסביר לך מה קורה אצלי

אני עכשיו החלטתי שאני מדללת את הימצאותי שם! בעלי מאוד מאוד מאוד מאוכזב! ולא מבין! הוא לא רב איתי (עדיין, יכו להיות שזה יגיע) אבל הוא מתחנן לפני שאני אבוא! הוא מתחנן שאני אהיה נחמדה לאחותו (הנבלה) כי היא כ"כ סובלת עם בעלה וכ"כ רע לה והיא לא בן אדם רע.....(כן הוא יודע שהיא עשתה לי את המוות אבל הוא טיפוס סלחן) כל הכבוד לך שמצאת את הנוסחה לשקט ושלווה. אני עדיין עובדת על זה ומקווה למצוא את עצמי לפחות במצבך.

אני יסביר:

מה שגורם לכך הוא רכיבה על המצפון הוא לא מוכן ללכת לבד. אם אני לא יילך, הוא לא יילך אבל זה לא יקרה בשקט, זה יהיה מלווה במריבות גדולות ובכעסים ובהאשמות כל הסופשבוע ולמה הוא לא יילך לבד? גם כי הוא מתעקש לשבת שם ממש שעות על גבי שעות ואז לא נראה אחד את השני כמעט בכלל (במשך השבוע כמעט ואין זמן) וגם כי אז הם עושים מזה סיפור לא נורמלי, למה לא באתי מדובר פשוט במניפולציה רגשית מכוערת וסוחטת

אביבית28

New member
גם בעלי לא יילך לבד והיו מריבות

וחוץ מזה שהם לא יותרו להגיע בכל היזדמנות.

הגנובה

New member
אני נקטתי בשיטתך../images/Emo70.gif

הבעיה היא שעשיתי זאת 18 שנה מאוחר מידי.... למרות כל זאת הם כל הזמן מנסים לרדוף אותי ושוב ושוב הם מתקשרים לבעלי וממררים לו את החיים בנוגע אלי ולילדים.... אז יופי לך שהגעת להחלטה והתנתקת.... יש כאן בנות שהיחסים ביניהן ובין החם והחמה לא גרועים כל כך עד כדי ניתוק.... כך שזה לא נכון לגבי כל אחת ואחת בפורום הזה.... כל פתרון - לגופו

omizu

New member
שלום וברוכים הבאים לך

אני איתך ואם קראת את השטויות שלי עד עכשיו אז את יודעת שגם אני אימצתי את השיטה של להתנתק. פשוט יום אחד התעוררתי ואמרתי אם אפרד ממנו אפרד לגמרי גם מהם אז אפשר להפרד מהם גם בלי להפרד ממנו וכך עשיתי לפעמים זה עובר טוב איתו ולפעמים לא מבחינתי החזרתי לעצמי את חיי להבדיל ממני אין לי שום חברה שלא מסתדרת עם משפחת בעלה ואני מודעת להבדלים באיכות החיים ולפעמים זה צובט...וקשה לי לפעמים לקבל את חוסר הפרגון והרוע אבל אלה הם הבחירות שלי ואני צריכה לחיות איתם

עציון

New member
אפשר לנתק קשרים רק עם מוצאים פשרה

עם בן או בת הזוג. ולא, הרעמים והברקים שעכשו בצפון לא ישוו ליחסים העתידיים בין בני הזוג...

למעלה