חייבת להגיד את דברי...

חייבת להגיד את דברי...

תאמת אני עוברת פה לגמרי במקרה,אני לא אגיד שאני מזועזעת או אנסה לשכנע מישהי, כמה ילדים זה טוב לא כל אחד עושה את שיקוליו הוא עם להביא ילדים לעולם או לא. פשוט ישבתי וקראתי את כל המאמרים ולא סתם החלטתי לכתוב, אני מסתכלת על עצמי. רגע אחד לחיי אחורה,ואולי זה בעקבות אל הארועים שקרו לי בתקופה האחרונה. תשע שנים נלחמתי להביא ילדים לעולם זריקות,הורמונים בכמויות,כדורים ולבסוף שני בנים חמודים שנכון לפעמים לא בא להתעצבן להתרגז להתמודד אבל לרגע לא הייתי משנה את דעתי בעניין הזה אבל לבסוף התברר שמהטיפולים שלמתי מחיר כבד והמחיר הוא סרטן ברחם. אז אולי יש צדק פה אצל כל אחת ואחת כי אני שלמתי מחיר כבד ובגילי הצעיר יחסית הורדתי את כל איברי הרביה.... תודה לאל שיש לי ילדים לא הייתי רואה את חיי בכלל בלי ילדים הרי זה פשוט משעמם!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שבע עשרה שנות נישואים להיות לבד אולי זה לא המקום לספר את סיפורי,אבל משום מה הרגשתי צורך ולסיכום רק אגיד שלא משנה שאני אשה בלי רחם עם תופעות לוואי של בת 50 עדין שאני רואה אשה הרה צביטה קטנה עוברת בליבי............ על הגשמת הנשויות שלה טוב ברברתי יותר מידי יום כתום לכולכן

QueenOfMagic

New member
צר לי על מה שעברת

אבל לא כל מה שמתאים לאחת מתאים לאחרת. הלוואי ולא היית צריכה לעבור את 7 מדורי הגיהינום הזה. אבל איך מישהי לפניי אמרה - אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים. אני מקווה אבל שבמקום להסתכל על נשים הרות ולחוש צביטה של קינאה תאחלי להן כל טוב ותשמחי בשימחתן. אני עושה זאת ואני בכלל לא מתחברת לילדים או לאושר שהם גורמים. אבל אני מאחלת כל טוב למי שבחרה מסלול בחייה וקיבלה את האושר המלא שלה. שיהיה לך יום נהדר, אני אומרת שחבל לבכות על העבר ומה שקרה. צריך להסתכל קדימה ולשפר את מה שיש עכשיו!

gertrude

New member
אפרסקית יקרה,

הסיפור שלך עצוב מאד וצר לי בשבילך. אני שמחה שלפחות יש לך שני ילדים שגורמים לך אושר רב ומקווה שהם יקלו עליך בתקופות הקשות ויבדחו אותך בתקופות הנהדרות שבוודאי צפויות לכולכם יחד. הגשמת נשיות יכולה להיעשות במגוון דרכים וצורות וכולי תקווה שתמשיכי להיות מאושרת עם האופן בו בחרת את לעשות זאת. מאחלת לך שמחה ואושר.

XUXA141

New member
גם אני משתתפת בעצב אבל..

זה שאת חשה צביטה כשאת רואה אישה הרה כי זו "הגשמת הנשיות שלה" זה בגלל שאת רואה הגשמת נשיות בהריון. יש כאלה שחושבים שהגשמה נשית היא הרבה דברים אחרים - אם זה התנדבות במעון לנשים מוכות או במציאת תרופה לסרטן השד או סתם בחיוך לאנשים סביב. זכותך לרצות ילדים, ואני שמחה שציינת את המילה "רואה את חיי" ולא כמו אמהות אחרות שנכנסות לכאן וקובעות ש"חיי" זה בהכרח החיים של כולם. יש כאלה שאין להם ילדים ולא משעמם להם כי יש להם דברים אחרים שגורמים להם אושר בחיים. כל אחד עושה מה שעושה לו טוב, ומה שהוא מוכן לסכן ולהשקיע. מאחלת לך החלמה מהירה והרבה תמיכה.

I s t a r

New member
קודם כל

צר לי מאוד על מה שאת עוברת, ומאחלת לך בריאות וחיים שמחים ומאושרים. שנית, אני לא בטוחה שכל אישה בהריון מגשימה את הנשיות שלה, כי היריון לא בהכרח שווה ערך לנשיות. לכל אחת יש הדרך שלה להגשים את הנשיות שלה, היריון היא אופציה אחת , יש הרבה אחרות. יש נשים ומשפחות רבות שלא משתעממות ללא ילדים,הן מגשימות את עצמם אחרת. שיהיה לך רק טוב.

למעלה