חייבת להגיד מילה טובה

חייבת להגיד מילה טובה

ולהודות מקרב לב לפרופ' וינטרוב ולאריאלה מ"דנה" אתמול התקשרה אליי אריאלה. היא אמרה שהפרופ' ביקש שהיא תראה את טל ותיתן לנו הנחיות להמשך פיזיו בבית וגם אצלה וכן לקבוע תאריך מוקדם יותר מבעוד חודש כדי שהפרופ' יראה אותו. הייתי בשוק. שהם יצלצלו אליי? בדרך כלל אני רודפת אחרי בית החולים ולא ההפך. בקיצור, באנו לשם היום. אריאלה הייתה נפלאה כתמיד, בדקה את הרגל ואמרה שהיא בהחלט משביעת רצון. עשתה המון תרגילים לטל וגם הנחתה אותנו מה לעשות בבית. ואז, הפרופ' צילצל מלמעלה ואמר שהוא רוצה לראות אותנו. עלינו למעלה למרפאה והוא היה חם וחביב מתמיד ובדק את טל באופן כל כך יסודי ואמר שהוא במצב מצוין וצריך להתחיל לגמול אותו בהדרגה מהסד באמצע היום, להתחיל להוריד שעות ביממה. אז עכשיו קיבלנו שעה הורדה בבוקר ושעה בערב. מעבר לזה, הוא המליץ על שחייה מיולי-אוגוסט וגם התעמלות מספטמבר. קבענו להיפגש שוב ביולי ועד אז אני צריכה לראות את אריאלה פעם בשבוע. הפעם הבאה תהייה ביום ד' בבוקר, בשבוע הבא. בכל מקרה, מילה טובה על הצוות ב"דנה", אחרי שגרמו לי המון עוגמות נפש אחרי הניתוח, היום היה יום נפלא איתם ובמחיצתם ואני מודה להם מאוד. מעבר לזה, פגשתי שם אמא לילד בן 7 שבאה עם הבן שלה שעבר את הניתוח של טל בדיוק חודש אחרי טל. זה היה מרגש לראות עוד ילד כמו טל בדיוק. השווינו ודיברנו והתעודדנו זו מזו. אריאלה אמרה שהיא קוראת את הפורום והיא גם יודעת שהרבה הורים קוראים ולא תמיד כותבים אבל זה עוזר מאוד מאוד. זהו, רק רציתי לשתף. חג שמח, יעל

חדשות נהדרות. (ומסר לאריאלה)

איזה שיתוף. בטח טלטול בעננים. גם מהיחס של הרופא ואריאלה וגם מהורדת הזמן והדיבור על התעמלות ושחיה. נהדר. הייתי רוצה לכתוב לאריאלה כמה דברים. אז אריאלה אם את קוראת: שמעתי עליך רק טובות ולכן אני מרשה לעצמי לבקש ממך לקרא קובץ בו מידע על הנעליים. זה קובץ שנכתב ע"י אורטוטיסטים באיווה סיטי בשיתוף עם פונזטי, ויכול מאוד להקל על הורים בדרך לנעליים. הקובץ בעברית - מתורגם. ואחריו מופיע המקור באנגלית. מי שכתבה את הקובץ המקורי נתנה לי אישור לתרגמו ולהפיצו למי שארצה. כך שאני מבקשת ממך לנסות להעביר את הכתוב בו לכמה שיותר הורים. (סליחה יעלי, יצא ארוך. אולי אוכל לבקש ממך להעביר לאריאלה את המסר שלי בפעם הבאה כשתפגשו?). שלך עידית

בטח שאעביר לה, עידית,

אני אראה את אריאלה ביום ד' הבא, אז אעביר לה הכול. בסדר? ותודה על התמיכה. ובכלל, כל הכבוד לך, את. יא ג'אדע... או איך שלא כותבים את המילה הזו...

באמת חדשות מצוינות ../images/Emo13.gif

כל הכבוד לדעת שיש גם דברים כאלה, ובכלל, כיף לדעת שהפורום שלנו בתודעה, שיהיה לכולכם חג שמח אורית

למעלה