חייבת להחלים!

חייבת להחלים!

כבר שבוע שאני סובלת מחום, שיעולים זוועתיים, כאבים בבית החזה, כאבי גב חזקים, נזלת ודלקת עיניים. אני חושבת שחטפתי שפעת מאוד אכזרית אבל אני חייבת לתפקד. כל היום אני על כדורי מציצה אקמול צינון בוקר/לילה ותרסיסים לאף וזה לא משפר כלום. מצאתי פה כל מיני תרופות על שיעול אבל מה אם כל שאר התסמינים?

זה קה להיות חולה אבל אי אפשר

לזרז החלמה בכוח. שפעת אמורה להמשך שבועיים ולפעמים התסמינים ממשיכים גם אחרי. דווקא כל התרופות להורדת חום וייבוש הנזלת מפריעות לגוף להלחם כמו שצריך בנגיף. מה שיעזור לך זה בעיקר לישון והמון,לעשות הרבה אמבטיות ומקלחות פושרות והרבה אינהלציות. בתזונה; להוריד לחלויטן מוצרי חלב וסוכרים מזוקקים. לעבור למרקים צחים, ירקות מבושלים ומעט מעט פרי. החלמה מהירה!

../images/Emo36.gifממליץ בחום ../images/Emo26.gif

כל יום שתי כוסות תה מרווה עד להחלמה . ביום יום כשאת בריאה כוס אחת לפחות , . לכאבי גרון ,לאכול מידי פעם במשך היום לפחות חמישה זיתים שחורים .

לא מסכימה. מה כבר יוכל לעשות?

במקרה הטוב-עוד כדורים מייבשי נזלת. במקרה הרע-אינטיביוטיקה.

ה מוזה

New member
מניסיון של שפעת כזו

שהיתה באמת לא נעימה ואכזרית ההחלמה היא בין שבוע לשבועיים והרופאה? היא אמרה לי כך " זו שפעת מיידל'ה , לכי הביתה תנוחי תשתי תה וזה יעבור בשביל זה אני לא נותנת אנטיביוטיקה או תרופות " ובאמת, זה עבר אחרי שבוע וחצי ומה שעזר לי היו דווקא הרבה עצות מכאן תה מרווה והוספתי קורנית[טימין] , אדים, הרבה לישון ולנוח , מרק עוף עם הרבה ירקות כמו שורש סלרי וכו' יש במאמרי הפורום הרבה עצות נהדרות לטיפול בשפעת ממליצה לך מאוד ותרגישי טוב

kundas123

New member
הלמה מובטחת

הכל שטויות שפעת זה רק מנוחה מנוחה מנוחה והרבה תה עם דבש. לפני שהולכים לישון להרתיח חצי כוס יין מתוק עם חצי כפית קינמון ופלח לימון ואז לישון ולבד כי מזיעים כמו סוסים. [זה מעלה את חום הגוף] בבוקר קמים כמו חדשים.

למעלה