חייבת להלשין לכם....

ju100

New member
חייבת להלשין לכם....../images/Emo41.gif

וזה מהבית של השכנים... מחר (בעוד פחות משעה).. יש פה למישהו יומולדת!!!!! כן ל:........ ביטי1!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב לך ביטי.. בריאות אושר.. חשק וכושר!

טומי*

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif ל BT 1 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

בריאות טובה ואושר רב !

ברק 188

New member
../images/Emo65.gif WOW .. קבל המון..המון ../images/Emo49.gif

והשכנים שלי מוסרים לך את ההמנון: אושר...כושר...ויושר עד 120 כמו 20 בריאות ...ושוב בריאות ואושר מילדך, והפרושפניה שולחת שמפניה יין| וממני קבל מתנה צנועה זו. שלך בחיבה ובידידות חבר לפורום.

עב

New member
מזל טוב BT האחד והיחיד../images/Emo48.gif

אחד מאושיות הפורום שהביא לנו שני תפוחים שלא נפלו רחוק מהעץ, נסיכה וברון. תבלה יפה ואתה יודע, כל עוד בעין פנימיה, זיקית היהודי הומיה, עוד לא אבדה תקוותנו, התקווה בת X שנות. יומולדת שמח

vera2

New member
לBT1 מזל טוב ../images/Emo79.gif../images/Emo47.gif../images/Emo140.gif

גלי®

New member
את יודעת מה עושים למלשינים כאן?

מאכילים אותם לאנגוש עד התפוצצות... :)))) ואיך אפשר בלי שיר לאבא הכי-הכי בעולם? לאבא שלי יש סולם מגיע כמעט עד שמיים ואבא שלי כה רעב אוכל ארוחה פעמיים ואבא שלי הוא הטוב מכולם ואבא שלי הוא הכי בעולם ורק בגללי הוא האבא שלי כי הבטיח הוא לי כי הוא רק שלי ואבא הביא מתנה קטר על פסים של רכבת ואבא הביא לי בובה יודעת לשיר ולשבת ואבא שלי הוא חכם מכולם ואבא שלי הוא הכי בעולם ורק בגללי הוא האבא שלי כי הבטיח הוא לי כי הוא רק שלי לאבא´לה יש מכונית כמו אווירון בשמיים לאבא שלי יש שעון אינו מתקלקל גם במים ואבא שלי הוא יודע המון אנגלית, צרפתית, ואפילו חשבון ורק בגללי הוא האבא שלי כי הבטיח הוא לי כי הוא רק שלי ואבא שלי משחק איתי בכדור ובג´ולים ואבא שלי לי הביא אלבום וגם יופי של בולים אז למה כששרתי לו שיר שאהב נרדם הוא פתאום ועצם את עיניו אז למה כששרתי לו שיר שאהב נרדם הוא פתאום ועצם - את - עיניו אבא, למה? שיהיו לך עוד הרבה שנים יפות של "אבא, למה?"...
אוהבת'תך המון...

vera2

New member
גליקם את תמיד מצליחה לרגש אותי|חיבו

בת כמוך חסרה
לי.

ju100

New member
ואוו גלי...../images/Emo140.gif ../images/Emo41.gif

כל אם ואב.. וסבתא וסב.. היו מסכימים אותך לקבל.. כבת כנכדה..ואוהבים בנקל.. החיוך הכריזמה..אהבת החיים.. נובעת כנראה ללא מעצורים.. מהגנים..מההורים והנה חוזרת אני למקור לביטי.. ועל כן חביבתי שמעי והסכיתי.. זה שאת יודעת זה ברור כשמש.. שלפפואך יש מומולדת עוד לפני אמש. שאתם קצת דומים במחשבה ובראש.. ויותר מאבא כזה אין מה לדרוש.. שתהיה לך ביטי המון בריאות טובה.. כן יש לך משפחה יפיפיה..

itaf10

New member
ביטל'ה האחד והיחיד ../images/Emo49.gif ../images/Emo140.gif

יום הולדת שמח עד 120 כ-20 בריאות אושר ונחת מי יתן וכל משאלותיך יתקיימו לטובה, אמן! מאחלת האחת והיחידה מכל ה-
הפתעה

itaf10

New member
צריך לשאול את בעל השמחה...

מצידי בכל זמן זה טוב...

דרדרית

New member
מון מזלטוב לBT שלנו

שפע ברכות ואיחולים לעוד הרבה שנים הרבה מזלטוב פה מאחלים אנחנו שאותך אוהבים. אבל הברכה הכי הכי חשובה שתמשיך להיות מי שאתה איש עם שמחת חיים שאוהב מאד גם חתולים (זה בגלל החרוז...) מאתנו הדודה שלך וחגית ואריק

kropacsek

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

BT1, מעמודי התווך של הפורום, עד מאה כ-20!

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gifלביטי

זר ענק של ברכות, ועד מאה כעשרים. תמשיך לשלוח לנו מהגיגך, ושיתגשמו כל משאלותיך! וגם לבת המקסימה, מגיעות ברכות לרגל החגיגה! אז לכל משפחת ביטי, מזל טוב!

B T1

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifתודה גדול למברכים,

ותודה קטן למאחלים, ראשית למלשינה ju100 שהלשינה ועוררה פורום שלם לפעילות מבצעית. תודה ל-orlu שברכה לטומי שצרף אפילו את גשר האריות שאין להן לשון. (תמונה) לברקינו ששלח גם מתנה בנוסף לברכה לעב שהזכירה את תפוחי ניוטון, בנשימה אחת עם משפחתי. ל-vera תודה על צירוף הכתר, (במלואו הענווה-מגיע לי) לאיטף- שהיא חברתי גם בפורום נוסף לאהלה-על הברכה המקורית, לדרדרית ואריק על היצירתיות לקרופצק על ברכתו ל-evike שלא שכחה לברך גם את משפחתי הענפה. ברקינו--לשאלתך, ישבנו כבר על העוגה... שטוחה, נראת לא טוב, אין מה לאכול... חברים יקרים! ריגשתם אותי

ברק 188

New member
אז שרתם בטח...

עוגה..עוגה ..עוגה במעגל נחוגה, נסתובבה כול היום לשבת לקום..לשבת ולקום.(על העוגה) ולנו לשבט הפורום, לא השארתם כלום! שיהיה לכם בכיף.

למעלה