חייבת להמליץ על קורס בריכה ולצרף

חייבת להמליץ על קורס בריכה ולצרף

תמונה. רציתי להמליץ לכולכן על חוג בריכה לתינוקות וילדים. אנחנו הולכים עם תומר פעם בשבוע מגיל 6.5 חודשים לחוג כזה בבריכה של ענת בגדרה. תומר מאוד נהנה מזה וגם אנחנו
חוץ מזה שאומרים שזה גם תורם בהיבטים של התפתחות מוטורית ורגשית. אנחנו הולכים פשוט מפני שכולנו נהנים וזהו בהחלט אחד הרגעים הכי כייפים במשך השבוע
השבוע נכנסתי אני עם תומר בפעם הראשונה לבריכה (עד היום תמיד בעלי נכנס איתו) וגיליתי שזה נורא כיף לעשות איתו את זה ביחד
מצורפת תמונה של תומר בדיוק כשהו יוצא מצלילה ביד אחת מחזיק ת היד שלי וביד שניה את החישוק הקטן. שירלי.

מומלץ ביותר../images/Emo24.gif

אני הולכת עם תומר לשחייה לתינוקות מגיל 3 חודשים (ברמת חן - לאילו מכם שבאיזור המרכז). חוץ מההבטים של התפתחות מוטורית , פעילות גופנית בריאה ביותר וביטחון במים יש הבט אחד מרכזי והוא שזה פשוט כיף לא נורמלי
. היום תומר בן שנה ו-10 חודשים צולל לבד -כלומר ביוזמתו שלו , מאושר כשהוא רק רואה את המים ורק בגלל זה שווה את המאמץ (חוץ מזה גם לי כיף

וודאי ../images/Emo13.gif, אצלנו עולה 280 ש"ח לחודש

כלומר לחודש בן 4 שיעורים. זה יוצא 70 ש"ח לשיעור בעצם. אנחנו עד 7 ילדים בבריכה עם מדריכה. שלושת המדריכות מצוינות ומקסימות (מעבר לזה זה כבר העדפה אישית) והבריכה נעימה, נמצאת תחת פיקוח קפדני ואנחנו נורא נהנים! שירלי.

וגם לענת יש לי שאלה

האם הבריכה ברמת חן שייכת לאיריס? אם כן מיסרי לה ד"ש ממני. ואם היא תשאל מי זאת "מני" אז תאמרי לה שאני טל מאילת, עבדנו ביחד שנים. טל

מצטרפת בחום להמלצה

אני הלכתי עם אריאל מגיל 3 חודשים וזה פשוט מדהים, היא מאוד נהנתה. עד ש...
יום אחד המדריכה המדהימה שלנו עזבה, והתחילו לנסות על הקבוצה את כל שאר המדריכים, אבל לא אריאלי ולא אמא היו מרוצות מהם (אריאל פשוט באמצע השיעור הודיעה ש"לא כיף" ושהיא רוצה לצאת). בעצב גדול מאוד מאוד הפסקנו את השיעורים, ואחרי הלידה הצפויה, נחפש לשניהם קורסים במקום אחר.

לימורא

New member
ממליצה בחום - זה פשוט תענוג

הי, גם אנחנו לקחנו את ים החל מגיל 4 חודשים לבריכה של שמעון ( במושב נופך) ועד היום אנו מתמידים (ים בן שנתיים וחודש). הבריכה והמים פשוט עושים טוב לגוף ולנפש ים נהנה מכל רגע ורואים את זה גם באמבטיה הביתית. צרפתי לכם תמונה ממש מהימים האחרונים יום טוב לימור

איזה כיף לכם שיצאו לכם התמונות

שצילמה הצלמת מתחת למים... התמונה משגעת!!! לנו בכל הפעמים שהיא היתה לא יצאו תמונות
(כמעט לכל הקבוצה...). שירלי.

גם אני מצטרפת להמלצות

אנחנו שוחים בברכה של השיקום בתל השומר והיא נהדרת. בסוף ה שיעור המדריך שלנו לארי מצליל את כל הילדים ורק לראות את החיוכים עושה שמח בלב.

Yarik N

New member
יש גיל שבו מאוחר מידי להתחיל?

האם בגיל שנתיים וחודשיים כדאי סתם ללכת איתו לבריכה או עדיין מוממולץ ללכת לקורס? מנסיון שלי הוא פשוט נצמד אלי ומפחד מצלילות.

לימורא

New member
בכל גיל יש את הכיף שלו

כמובן שעדיף להתחיל כמה שיותר קטנים (החל מגיל 3 חודשים) אחרי קבלת טיפות הפוליו מפני שהם מאוד נהנים ו"גודלים לתוך זה". כשמביאים ילד בן 2 או 3 אז יש סבירות גבוהה שההתאקלמות תהיה קצת יותר קשה אבל עם סבלנות ואורך רוח גם ילדים בגילאים האלה נהנים. יום טוב לימור

תגידי שירלי ...

יש שם מדריכה בשם אדוות? אולי היא עדיין לא מדריכה ורק לומדת. אני לא יודעת אם היא סיימה או לא. בכל מקרה, אם את מוצאת אותה, תמסרי לה מטל אמא של שחר מאילת, ד"ש עם נשיקה. תודה טל

בטח ../images/Emo6.gif

יש מדריכה בשם אדוות וביום שישי היא בדיוק החליפה את המדריכה שלנו (מרב)... היא מקסימה ומדריכה מצויינת. אני בד"כ לא פוגשת אותה כי היא לא המדריכה שלנו... אבל אולי נעשה איתה שיעור השלמה ואז אמסור בשמחה
שירלי.

אנחנו גם בבריכה ברמת חן מגיל 4 חודש

ים ושירה כל כך נהנית, איך שאנחנו מגיעים לחדר הלבשה הילדה כבר פורחתאצלנו זה עולה 240 ש"ח לחודש, לפעם בשבוע

למעלה