חייבת להשוויץ עם פינת הטלביזיה

alonaski

New member
חייבת להשוויץ עם פינת הטלביזיה

החדשה שלנו...
חיכיתי לה יותר מחודש!!! עיצבתי אותה ביחד עם מעצבת פופים חביבה... ובסוף, יצאה פצצה!!!!
ראו פה ואשמח לשמוע חוות דעתכם + הצעות לעיטור הקירות מעל הפינה הזאת כשהדגש הוא שאני רוצה את הפינת טלביזיה בסגנון אפריקאי!

מדליק, עושה חשק להתכרבל שם

אבל לא הייתי חושבת על סגנון אפריקאי אם לא היית אומרת, הייתי חושבת על משהו בכיוון של פרות, רפת. יכול להיות חמוד. אולי נעלי הבית שלך עשו לי את זה וגם קצת הפוף בהצלחה

alonaski

New member
המממ... או קי... האמת היא, שמאוד

רציתי פינה אפריקאית! ובמקור רציתי דוגמת זברה!!! אבל הדוגמת פרה היתה מאוד משעשעת וחביבה (הומוריסטית כזו...
) הזכירה לי קריקטורות או מגזינים מצויירים... ונשבתי בקסמה...
לידה פיזרתי מגזינים ישנים של "פופאי"

0 אור 0

New member
יכול ללכת מצויין ביחד

הבן שלי חזר עכשיו מאילת וקנה בטיילת קשת מעוטרת בסגנון אפריקאי עם מלא חיצים - שיכולה מאד להתאים שם, וגם הפסלונים של חיות מעץ יכולים להתאים על הדלפק הסמוך.

הדוגמא הזו באמת קוסמת מאוד

יש בה שובבות וחמימות. אחלה דוגמא. את יכולה להמשיך עם הדוגמא האפריקאית או לחליפין לזרום עם "הפרה"
שבעיני דווקא מאוד מוצאת חן. למשל להוסיף כדים כאלה כמו במחלבות של פעם. אפשר שישמשו עציץ או אגרטל או סתם כד שמוסיף לאוירה. אפשר להוסיף על הקירות פעמונים, כמו אלה שמוכרים בכפרים הדרוזים והערבים עם בד צבעוני כזה. על המדפים להניח פרות מעץ בכל מני גדלים. בקיצור, היד הדמיון הטובה. תהנו מהפינה.

garbil

New member
מבחינה עיצובית זה פשוט זוועה!

צר לי לומר לך את האמת אבל אני מרשה לעצמי בגלל שזה פורום של עיצוב פנים! אין קשר בין הצהוב המזעזע שבקיר לבין הפרקט (הסביר+) ובין ה"ספה"(?) אין מנהל לפורום?

alonaski

New member
אהההה... ../images/Emo13.gif צר לי לומר לך את האמת

שלי...
- אני מה-זה-אוהבת את זה !!!
ובכל אופן - אזכור את האמת שלך, ולא אזמין אותך לראות אצלי טלביזיה !

garbil

New member
על טעם וריח...../images/Emo24.gif

את צודקת, אם זה יפה בעיניך אז שילכו כולם.. פשוט לא הטעם שלי, מצטער שהייתי כזה מגעיל
מצד שני זה ניראה נוח בטירוף, את מוכנה לשקול את זה שוב?

למעלה