חייבת להתבכיין קצת (ארוך!)

micpri

New member
חייבת להתבכיין קצת (ארוך!)

הי לכולם, אמנם לא אחרי לידה אלא במהלך הריון שלי, אבל חייבת להתבכיין ולפרוק: קשה לי! לא מצליחה לסגור את הפה ולעמוד בפני האוכל. נכנסתי להריון אחרי דיאטה ארוכה של שנה וחצי במהלכה הורדתי 37 ק"ג והרגשתי מצויין עם עצמי. חמשת החודשים הראשונים עברו עלי בבחילות שהדרך היחידה להתמודד אתן היתה לאכול לחם כל הזמן (מה שלא תאם להרגלי האכילה שסידרתי לעצמי). כמובן שעליתי במשקל. הבעייה העיקרית היא שבחודש האחרון כבר אין בחילות, ולכאורע יכולה בהחלט לחזור ואלכול מסודר, אבל לא מצליחה למצוא את שביל הביניים בין אכילה שאינה משמינה ובין אכילה משביעה. שומרת יומיים ואז חשה פתאום דחף הרסני למתוק ואוכלת שוקולדים/ עוגיות מכל הבא ליד, במין אטרף בלתי ניתן לריסון. אני מתחילה חודש שישי וכבר העלתי 10 קילו.מפחדת לאן אגיע בסוף. בנוסף אני סובלת ממחלה שמחייבת אותי לשמור לא לאכול שומנים, ולמרות שבהגיון יודעת שצריכה לשמור - בפועל זה לא מתקיים. צריכה ניעור חזק... אם למישהי יש רעיונות איך להתחיל לאכול בצורה שפויה בתוך ההריון (דהיינו בלי שמרגישים את הירידה) - אשמח לקבל רעיונות ועצות. תודה, מיכל

אתי אתי

New member
אפשר משהו אחר...?

במקום ניעור... מכירה את אכלני יתר אנונימיים ? אשמח לספר לך יותר. ואם את צריכה דיאטנית שעושה מעקב תזונתי לנשים בהריון - גם כאן אוכל לעזור

micpri

New member
דווקא מכירה

הייתי שם לסירוגין הרבה שנים. היות ולא כל כך מתחברת לעבודה הרוחנית שנעשית שם, וגם לא להקצנה בתפריטים (לפחות בקבוצות בהן אני הייתי) אני לאט לאט מגלה שמקומי הוא לא שם. יש לי תור לדיאטנית שבוע הבא - מקווה שזה יעזור. בינתיים החלטתי להכין תוכנית אוכל לכל יום ולרשום מדי יום אם הצלחתי ומה שיניתי בה - מקווה שזה יעזור לי לגבש עם הדיאטנית איזשהו סדר אכילה שמתאים לי (וכולל נשנוש רב בשעות אחה"צ, שהן השעות הקשות שלי).

אתי אתי

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נשמע מצויין !!! נחזיק אצבעות

אורלי14

New member
רעיון נהדר!

גם הדיאטנית וגם הרישום. מעניין מה היא תאמר לך על הנשנוש. גם אני בשעות אלו מוטרפת על מתוקים, בלי היריון....

למעלה