חייבת להתוודות...

מעיןבר

New member
חייבת להתוודות...

ולא, אני לא בהריון...
קניתי היום חולצות בפוקס. כן, אני יודעת הכל על החרם וכו' וזיוי כעס עלי, אבל מה לעשות שבחנויות אחרות המחיר שרצו על חולצות טריקו נע בין 100 ל- 150 ש"ח? נראה לי מחיר מופרך לחולצות שישמשו אותי ביומיום. רציתי חולצות נחמדות במחיר סביר ובפוקס יש מבחר מצויין. נכון שאתן מבינות? (מכינה את המגן שלי בזמן שאתן אוספות אבנים כדי לסקול אותי)

yaelia

New member
איזה חרם?

אני היחידה שלא מכירה את החרם הזה? אני לא קונה בפוקס כי אני לא אוהבת אותם ואם הללי מקבל מתנות משם אז בסדר אבל בעצמי אני לא אחפש לו שם במיוחד. חולצות ליום-יום אני קונה אהההמ, בבזארים. זול ולא כואב לזרוק.

galiaS

New member
אני גם קונה לפעמים חולצות בפוקס

לא ידעתי שזה דורש וידוי. על איזה חרם מדובר? סביב הקמפיין הפרסומי שלהם? אותי באופן אישי הוא לא מענין אבל גם לא מזעזע.

../images/Emo24.gif we love you ../images/Emo24.gif

לא יודעת על שום חרם, גם אם הייתי יודעת, במצבי, אני רואה חולצה שעולה עליי ונראית סביר - וקונה 3 כאלה. דווקא לפוקס יש דברים נחמדים הקיץ.

בלינקה

New member
אני לא פוחדת להודות

הבגדים הכי מוצלחים של שחר מפוקס, ולמען האמת, הפרסומים שלהם לא מזיזים לי.

בקשר לפרסומות ../images/Emo44.gif

היה פה פעם שרשור על הפרסומות של הבירה (לא זוכרת איזה) תהרגו אותי אבל אני כבר שבוע הולכת וממלמלת "אין לך לב ולי זה כואב".
. הפרסות הזאת דווקא מצחיקה אותי. דרך אגב אני גם אוהבת את הפרסומות של פוקס (את הבגדים לא אבל מסיבות אחרות). אם תשאלו אותי הפרסומות של מאגנום - חמשת החושים הרבה יותר גרועה בעיני.

yaelia

New member
זאת של חמשת החושים מזעזעת

ודוחה פיזית קשות. אני מחליפה ערוץ כשיש אותה, מה גם שנראה לי שהיא מפחידה את הלל (או שהיא מפחידה אותי ואני משליכה עליו)

אבל האמת ... זה משהו שמבאס אותי

לא ממש מבאס, כי בכל זאת זה לא החיים האמיתיים - אבל קצת דפוק. כל מי שאומרת משהו שלהיא חוששת שהוא קצת "מחוץ לתלם" של הרוח שנושבת בפורום מסוים צריכה אלף ואחת הסתייגויות והתנצלויות? סוקלים? יסקלו? אז יסקלו, מה? יתפוצצו לך הפיקסלים של המסך בפנים? תרגישי שאת מוחרמת בקהילה הוירטואלית ושמעכשיו כל הודעה שלך תידחק אוטומטית לדף 15? רוב הסוקלים רק עושים את זה כי יש להם הזדמנות להראות נאמנות לעדר או לערך מסוים - בד"כ אומר שאין באמת עם מי לדבר.

הדר לצ

New member
האמת היא שבכלל לא ראיתי את הפרסומת

ואני דווקא אוהבת את הבגדים של פוקס בייבי (את של הגדולים לא כל כך). וגם אני מסכימה עם אמא של עופרי וטל. הפרסומת של הארטיק איומה!

מעין, לא ידעתי שאת מפירת חרם../images/Emo88.gif

(כמו שלא ידעתי שיש בכלל חרם...) אבל עלו כאן דווקא כמה דברים ממש חשובים בשרשור הזה שאני חייבת להגיב עליהם:
הפרסומת של הבירה? סליחה, אבל די מצחיקה אותי. הגברים דווקא מוצגים שם כאהבלים (גם הבנות, אבל זה עניין אחר). והקול של מאור כהן - בכלל מצחיק אותי.
הפרסומת של הארטיק? דוחה בעיניי (אבל הארטיקים טעימים לאללה)
והקטע עם הסקילה? אושייה מוערכת כמעיןבר לא יכולה להרשות לעצמה סקילה, אלא רק בפורום כזה, מצומצם ותומך בכל מחיר... מה לא ברור פה?

ב נ ה

New member
../images/Emo45.gif

אכן נראים אהבלים עם עיני עגל דלוחות. פרסומת הארטיקים אכן דוחה אבל זה עדיין הארטיק הכי שווה שיש(מרשה לעצמי רק לפנטז...משמין בטרוף)

tookish

New member
אני קונה בתמנון 4 במאה חמודות

לאאלה וממש יושבות טוב על הגוף (יעני לא נצמדות לטיירים)

אלינה12

New member
גם אנחנו קונים שם

יפעת מאוד אוהבת את הסטייל שלהם, אז למה שאני לא אקנה לה מה שהיא אוהבת? ולגבי קטלוג, אז ישבנו וראינו אותו ביחד, היא שאלה מלאאא שאלות כמו "למה הם ערומים","למה הם מתחלפים", וכו' וכו'. (המסר בפרסומת הועבר ממש ברור, אם למישהו היה ספק שילדים יסתכלו על זה אחרת...) ועניתי לה על כל שאלה ושאלה. אני מעדיפה לענות לה במקום שהיא תקבל תשובות במקום אחר - ההפך מוחלט ממה שהיה לי עם אמא שלי.

ו שתי

New member
אז הנה

בעמק העודפים, יש גופיות וחולצות טריקו ב-15 עד 20 ש"ח ליחידה. וגם: לקנות בפוקס זה לא כזה מחדל. תתחדשי.

למעלה