חייבת להתחתן מיד!

חייבת להתחתן מיד! ../images/Emo5.gif

תשמעו מה אגיד לכם בזמן האחרון גיליתי שאני יותר ויותר לבד יש לי שניי גברים וכל אחד אחד אחד אבל בכל יום כמעט הם עסוקים מידיי בשבילי והיום לדוגמא שניהם הלכו לחבר ואני כאן לבד
מה הגוזלים שלי כבר עזבו את הקן? נורא משעמםםםםםםםםםם ועצובבבבבבבבבבבבב ולבדדדדדדדדדדדדדדד אני צריכה תינוק מיד!

spidi2

New member
ולי היום.....

המטפלות של הפשושון "בירכו" אותי בחתונה.... ובת קטנה.... למרות שנסיכה הייתי מוכנה לשקול..... ברכת "החתונה" נשמעה לי ממש רעעעעעעעעעעעע

כן אה ממש קללה..

מזכיר לי את כל השנים האלה באמת היכן שהלכתי הסתכלו עלי במן רחמים כאלה של דודות ואמרו : אמן ב"ה שתתחתני ויהיה לך טוב ושתמצאי את החתן ושלא יהיה כמו השחור... ואני בלב הייתי אומרת : כו.. אמקו..ם למה מה קרה? בגלל שאתן נשואות עדין יללה עוד דודה מפגרת ..אבל נחייך לה שתהיה מרוצה ...חחחחחחחחחחח רגע יש לי שאלה חדשה: היכן עושים הסכם נישואים כמו שצריך? יענו לא כתובה? איכססססס רבנות

spidi2

New member
מי צריך הסכם נישואים......

כשיש אפשרות להסכם גירושין
האמת... לפי מיטב ידיעתי והבנתי... זה לא ממש עוזר ... כי כשרוצים להתגרש... כך או כך צריכים להגיע לרבנות... ההקלה יכולה להיות בכך שלא צריך לעבור את כל הסיוט של מה שנקרא: הליכי גירושין. כשהדברים סגורים מראש... הדברים יותר ברורים... ואם דיברו כאן על רומנטיקה... זה ממש לא רומנטי.... אבל אין ספק שנכון

ספידיייייייי

תגידי פעם קיבלת כווית שוקולד? כי אני כןןןןןןןןןןןן ביקשתי מהבן שלי לחמם לי את הקוראסון במיקרו והוא דפק שם חימום חימום, ואני דפקתי ביס ביס ומה יצא? יש לי כויה בידדדדדדדדד למה הכל קורה לי? ועוד שוקולד?.

מזליקה את בתהליך נכון קשה חכי חכי..

כשיתגייסו חבל"ז כמה דמעות, כאב, ןחשש כן גם אני עברתי את השלבים שההילדים העדיפו ללכת לחברים מאשר להצטרף אלי לבקר את הסבתא או אאת הדודים בכלל יש את הקושי להפרד מהשליטה שלנו על ילדנו שלא יכלו לעשות דבר בלי עזרתנו ובלי רשות מאיתנו היום מי רואה אותם הבית הוא בית מלון 5 כוכבים הארנק שלי כספומט רק לוחצים מצלצלים על פעמון כבר מוכנה להם הארוחה ומילוי הדרישות זהו? סיימתי את תפקידי איזה עולם ולהאמין יש לי שני גברים טובים ומתוקים רק שיהיו לי בריאים לגבי תינוק תגידי השתגעת, מה קרה נגמר העולם הוא כל כך יפה ופורש לך שפע של איפשרויות סיפוק והנאה מה איתך, לא מגיע לך קצת כיף? קצת מנוחה? ולאלה שחושבים על חתונה, לי זה לא יקרה אני מתנגדת בצורה מוחלטת לא רוצה שאף נקניק (לא להפגע) יהיה הבעלים עלי אני רוצה להיות חופשייה כמו ציפור ולספוג את החיים עד תום כן, יש לי חבר ונכון אנחנו חיים כבר כמה שנים אך רוצה לשמור לעצמי את ההחלטה אם לחיות יחד או לחוד אז אני מציעה רק למצוא חבר כזה שיענה על הדרישות לדעת להקשיב ובמיוחד לבלות ולהנות וזה הכל אילנה

בעל עלי? מי בעל עלי?

יו את מפחידה אותי אלינושקה לא רוצה לא רוצה לא רוצה בעל עלי.... רוצה זוגיות נפלאה שיתוף הבנה יחד כיף לבלבל ולהתבלבל אבל שינהלו אותי ממש לא לכן לא רוצה להתחתן שוב ברבנות ואולי... רק אעשה בסוף ילדה לכי תדעי..

טוב אם בת לך תעזור אז יאלה ../images/Emo3.gif

אך תחשיבי שצריך להתחייב שנים עד שרואים אותם גדולים שיהיה לך בהצלחה אני רחוקה מזה ופוחדת אפילו לחשוב על זה אני אחכה לנכדים שיבואו לבקר וישנו אצל הוריהם ילדים זה שמחה ילדים זה ברכה אילנה

אילנה אפשר שבוע שבוע כמו טבחים?

ככה לשמור על הגחלת... בעלים זאת צרה פתאום נזכרתי בדברייך מלמעלה עוד המשפט שלך המח מפחידדדדדדדדדדד "בעל עלי" למה גברים חושבים שהם צריכים להיות הבעלים של .... מה אנחנו כלב שיש לנו בעלים?

dganit32

New member
חתונה+הריון..

בשבילי זה כמו שינתקו אותי ממכונת ההנשמה. ככה לפחות זה מורגש עכשיו.

יו איזו קשקשנית אני

הם חזרו כמה דקות אחרי פתיחת ההודעה וואלה כבר לא כל כך שקט כאן.... אבל חי כאן בית בלי ילדים ממש עלוב ועצוב מנסה לדמיין את עצמי בעוד שנים כשהם עם החברות שוכחים אותי בבית... מה אני אעשה ? אהבה כל היום ? קוצ'י מוצ'י כל הזמן? כן אבל אולי גם קוקיות וצמות ויהיה עוד רעש נעים כאן ....

למעלה