חייבת להתייעץ איתכם (סליחה על האורך)

OrlyNL

New member
חייבת להתייעץ איתכם (סליחה על האורך)

הסיפור הוא כזה: אני עובדת כבר הרבה זמן בחברה, שבראיון קבלה הבטיחו לי דברים אחרים לגמרי ממה שקורה בפועל. למשל: דיברו איתי על משרה מלאה, ובפועל אני עובדת 2-3 ימים בשבוע. הבטיחו לי משרד משלי, ובפועל אני עובדת מתוך המשרד של המנכ"ל כי אין להם מקום אחר לשים אותי ועוד כל מיני דברים לא נעימים. הסיבה היחידה שנשארתי שם עד עכשיו, זה בגלל שכל הזמן אמרו לי שזה הולך להשתנות בקרוב, וחשבתי שיש לי שם מקום להתקדם. בזמן האחרון הבנתי שזה לא הולך להשתנות בזמן הקרוב. בנוסף, העבודה שלי דורשת ריכוז רב, וקשה לי מאוד להתרכז כשאני עובדת מתוך המשרד של הבוס (כל הזמן יש שם רעש, הוא עושה פגישות עם אנשים, אנשים כל הזמן נכנסים ויוצאים, וכשיש לו פגישה חשובה אני נאלצת להמתין זמן רב מחוץ למשרד). כתוצאה מחוסר ריכוז, אני עושה טעויות בעבודה. לפני כמה ימים אמרתי לבוס שלי שהגעתי למצב שאני לא יכולה לתת אחריות על עבודות שיוצאות ממני, בגלל הקושי בריכוז. מעבר לזה, קשה לי לעבוד 2-3 בשבוע, כי כמובן שהמשכורת יוצאת קטנה. אז אמרתי לבוס שלי שאני רוצה לעזוב, והוא אמר לי שהקדמתי אותם. מסתבר שהם תיכננו לפטר אותי, וכבר מצאו מישהי במקומי!! זאת אומרת - מאחורי הגב שלי הם עשו ראיונות לתפקיד שלי, ואפילו כבר הביאו מישהי להתחלת חפיפה. הכל מאחורי הגב שלי! כולם במשרד ידעו שרוצים להעזיב אותי, חוץ ממני. אני לקחתי את זה מאוד קשה ברמה האישית. ברמה המקצועית - אין ספק שיש שם בעיה, ושני הצדדים מסכימים שאני צריכה לעזוב, אבל נראה לי כל כך לא יפה ולא הוגן לעשות הכל מאחורי הגב שלי. ועכשיו הם גם רוצים שאני אעשה חפיפה לבחורה החדשה. אני מאוד פגועה, ומצד אחד בא לי לעזור מחר ולא לראות אותם יותר, אבל מצד שני - אני רוצה לגמור איתם כמה שיותר טוב מהצד שלי. מה אתם חושבים? זה באמת מלוכלך מה שהם עשו? או שאני מגזימה בתחושות שלי? זה מקובל לחפש מועמדים לתפקיד בלי להגיד לבעל התפקיד?

היי

את מתארת חברה שהבטיחה לך דברים ולא עמדה בהבטחותיה. תנאי העבודה שלך אינם מאפשרים לך להיות מרוכזת. את ממתינה מחוץ למישרד בפגישות של הבוס...... חוסר הריכוז מוביל אותך לטעויות. יחד עם זאת את עובדת הרבה זמן בחברה. הטעויות היו צריכות להיות מינימליות אם בכלל. ברור שלא טוב לך. מה שהוביל אותך להתפטר. אבל נפגעת כששמעת שהקדמת אותם ושהם מחפשים מישהי במקומך. ברור שזה פוגע ומעליב, אך כך הם החיים הקרייריסטים. נהוג לחפש עובד לפני שמעזיבים את הקיים. נהוג לחפש עבודה ואך רצוי! לפני שמתפטרים. ממילא התפטרת, אז מה זה כבר משנה שחיפשו מישהי במקומך ללא ידיעתך? תתחילי לחשוב על עתידך ולא עליהם. את כל האנרגיות שלך תפני לחיפוש מקום עבודה חדש מאשר להעלב מהמקום הנוכחי. תראי בכל מה שקרה את הצד החיובי. סוף סוף תוכלי למצא משהו שיתאים לך יותר. יש לך למה לצפות.

OrlyNL

New member
אני מבינה שנהוג לחפש עובד

לפני שמעזיבים, אבל כבר להכניס אותו לחפיפה מאחורי הגב של העובד? על זה עוד לא שמעתי. לגבי זה שלא מתפטרים לפני שמוצאים עבודה - זה כמובן נכון, אבל מה לעשות, זה לא תמיד עובד. אני כבר הרבה זמן מחפשת עבודה ונשארתי בעבודה עד עכשיו למרות שסבלתי שם רק בגלל שעוד לא מצאתי עבודה אחרת. אבל די, הגיעו מים עד נפש, ומסתבר שזה הדדי. אני רק שמחה שאני התפטרתי לפני שפיטרו אותי. לפחות הצלתי קצת את הכבוד שלי. לביאה, תודה על ההתייחסות

למעלה