חייבת להתלהב!!!!

חייבת להתלהב!!!!

הבנות כמעט בנות חודשיים... וכבר כמה הנקות רצופות (יותר מיום) שהן יונקות 10 דקות ומפסיקות מרצונן. ואז הן רגועות 3 שעות עד ההנקה הבאה.
בהתחלה לא הבנתי למה הן הפסיקו וניסיתי לחבר אותן שוב- התרגלתי להניק מול סדרה של 40 דק' ועכשיו אני לא מספיקה להתיישב והן כבר שבעות ומרוצות!!!
ממש מקווה שזה ימשיך.. זה משדרג את החיים!
ועכשיו אני מחפשת תנוחה חדשה להנקה בלי כרית, כי לוקח לי הרבה זמן לסדר את הכרית ולהיכנס לתנוחה יחסית לזמן שהן אוכלות.

Mr China

New member
איזה יופי

שמחה לשמוע שהולך לכן כל כך יפה...אצלי לקח להן יותר זמן לפני שעברו להנקות קצרות כאלו אבל יכול להיות שזה שונה מתינוק לתינוק. בכל מקרה, המשיכי במה שאת עושה ותהני מכל רגע, זה עובר כל כך מהר!
לגבי התנוחה בלי כרית, זה עניין של מיומנות. האם הן נצמדות (יונקות) מייד או שאת צריכה עוד לסדר אותן? ניסית את אי אלו מהתנוחות בהודעה שפתחתי מתחת? את יכולה להשתמש ברגליים שלך כתומכות (אם את יושבת בישיבה מזרחית או תומכת בראשים שלהן. כמו כן את יכולה לשים כריות רגילות קטנות (כאלו שיש בסלון) במקום כרית הנקה כי עכשיו הן כבר יודעות מה עושים. תעדכני איך הולך!

הן עדיין לא יודעות לתפוס לבד יפה

כשהן מנסות לתפוס אז הן תופסות רק את הפטמה (לפעמים בלי שאני שמה לב הן תופסות ומתחילות למצוץ וזה כואב עד כדי כך שזה מפחיד אותי כשהן מנסות לתפוס בטירוף כזה חח)
אז אם אני צריכה לעזור להן זה יהיה קשה לנסות תנוחות אחרות?

ברור שמתלהבות !!!

הי מחכה

איזה יופי לקרוא!!
כל הכבוד לכן!!
איזה כייף זה שההנקות מתקצרות.. פתאום יש עוד כמה דקות פנויות.. וזה מעולה..

לגבי תנוחת ההנקה - אם הן עוד לא מתחברות לבד - אולי כדאי שתחכי עוד קצת,
אבל את יכולה לנסות, אולי זה יעבוד -
נסי כמו שמטית או סינית כתבו - עם כרית קטנה,
ואולי - נסי לחבר בתנוחת "רכבת" כלומר אחת בפוטבול והשניה בתנוחה צידית רגילה, אחת בהמשך לשניה.
והרגליים שלך הן מה שנותן את המשענת. ישיבה מזרחית או רגל על רגל.
לא בטוחה שיצא מספיק ברור..
אם לא - כיתבי ואנסה למצוא תמונה או ציור..

למעלה