חייבת לומר -באמת מהלב.

קים19

New member
חייבת לומר -באמת מהלב.

שניכנסתי לפה אמרתי בסדר עכשיו אני יכתוב הכול ,כול מה שאני מרגישה המון כעס וטינה-אבל אני לא מסוגלת ,לא מסוגלת להיתנגח עם מישהו שהוא יהודי כמוני ויש בי כול כך הרבה כעס ,אבל אני לא מסוגלת.הכי קל ליפגוע במישהו שהוא כבר בתחתית ואיבד כול כך הרבה אז אני לא יעשה את זה,לא מסוגלת.אבל אני כן יכתוב מה אני מרגישה ,ההיתי רוצה לומר בלב שלם שאני שלמה ובטוחה עם המהלך ,אני לא יש בי אפילו פחד הרגשה נוראית שעשינו את טעות חיינו ואנחנו נשלם מחיר יקר,אני מרגישה המון שינאה כלפי הערבים כמו שאף פעם לא הרגשתי אני גם מרגישה המון כעס ושינאה כלפי המפונים על שהם גררו את כולנו למערבולת למילחמה שלא רצינו לקחת בה חלק אוו שפשוט אני לא רוצה להודת שהם העמידו מראה ענקית מולנו והריאו לנו את האמת ואנחנו לא אהבנו את מה שריאנו ,אף אחד לא אוהב ליראות את האמת.אני מרגישה שהמדינה הולכת לעזאזל וזה עניין של זמן עד שאסון ייפול עלינו.אני מרגישה שכרגע אין שום דבר יציב,אמיתי או בטוח שאני יכולה להאחז בו.אני פוחדת כמו שאף פעם לא פחדתי,אבל אני הכי פוחדת מהתהום שניפערה בעם ומי יודע אם היא אי פעם תיהיהי שלמה,ולאן אנחנו הולכים מיפה ומה יהיהי?.ורק מיקראה של כמה מההודעות בפורם אז אנחנו במצב לא מזהיר. אבל הינה משהו שאני חייבת לומר השימוש הנוראי וגרוטסקי בשואה היה מזעזע,וכואב לניצולים ואני ראיתי מהמישפחה שלי מה זה עושה להם,הרעיון להקים מוזיאון יד ושם למפונים הוא כול כך לא במקום וזה בלשון המעטה הדבר הנורא ביותר שקרה הוא השואה ולנסות לעשות בזה שימוש והשוואה הוא נוראי-מין הכחשת שואה רק הגרועה ביותר.אני באמת לא היתנפלתי פה ואני באמת מבינה ,אבל אני מדברת בתור נכדה של ניצולי שואה ששרדו את אושוויץ ,אני לא מסוגלת ליראות את סמלי השואה עולים כול פעם בהקשר של ההיתנתקות,סבא שלי ניצול שואה ואיבד את כול מישפחתו אמר לי אתמול-מה הם רוצים הם בחיים שהמישפחה שלי ניכנסה לאושוויץ מישם הם לא יצאו.בבבקשה אל תגידו לי שאין שימוש בשואה כי יש רק היום ניככנסתי לריב קשה עם אחת המפונות שאמרה שאין הבדל בין השואה לפינוי.כול מה שכתבתי זה הכי מהלב ועם המון כבוד. קים

Itamarsh1

New member
קים היקרה

ההקבלה לשואה היא באמת נוראי.. ומה שיותר נורא הוא עד כמה היא נכונה-- אבל אני חושב שהמתיישבים שם שעשו הקבלה לשואה צדקו במזל, אולי לא מתוך הבנה אמיתית עד כמה זה עצוב שהם צודקים.. אני רוצה להסביר את עצמי - שרון הוא לא היטלר והחיילים רחוקים מאוד מלהיות נאצים.. מי שניסה להראות את המצב כאילו הוא כזה הוא טיפש, או שפשוט הידע שלו בהסטוריה שווה להגינות של שרון. אבל הם עדיין צודקים כשהם מקבילים את מה שקורה כאן לשואה. אלוהים ישמור אותי, אבל הם צודקים מאוד! העם בצד השני, הפלשתינאים הנאורים מלמדים את הילדים שלהם את "מיין קאמפף" של היטלר. בספר "פלסטין ארצנו" כרך ב' יש כותרת: אין אלטרנטיבה אחרת אלא השמדת היהודים". הספר הוא הזה הוא ספר לימוד רשמי של הרשות הפלשתינאית לילדים בכיתה ו'. הרוצחים בצד השני מצדיעים ממש כמו הנאצים והם מבטיחים ששלום יהיה באזור בתנאי אחד: שכל היהודונים המחורבנים יעלמו מהארץ. מבחינתם הם עוד יסיימו את מה שהיטלר לא הצליח. ומול החיות האלה אנחנו מתקפלים. שרון לא דומה להיטלר, אבל הוא מאוד דומה לצ'מברליין שוויתר על חבל הסודטים שבצ'כוסלובקיה רק כדי לראות את היטלר מחריב את שאר המדינה האומללה תוך חודשים. כשצ'מברליין חזר לאנגליה ההמון הריע לו, ההמון רצה שלום. היטלר הבטיח שזה הוויתור האחרון. צ'מברליין אחז במיקרופון אז בידיים רועדות מהתרגשות והכריז: "זהו שלום בדורנו". אחר כך סבא שלך ושלי נפגשו אולי באושוויץ לראות עד כמה יפה השלום שרוצח מתכנן. אבל העולם לא לומד וכנראה גם אנחנו. אותם רוצחים עם אותה האידיאולוגיה יושבים שם בעזה. בואי ניתן להם את גוש קטיף, אולי אז יהיה שקט. אולי נרד על ארבע ונתחנן, אז אולי הרוצח לא ישמיד.. גירשנו אלפים מאחינו מבתיהם בשביל השלום. השלום שאנחנו מוכנים גם לירות בעצמנו ישר לעיין בשביל לקבל אותו. שלום עם מי שמעוניין רק בהשמדה של יהודים. תפחדי קים יקרה שלי, את מפחדת בצדק. אם הערבים יצליחו בתוכנית שלהם, אם אנחנו לא נתעורר בזמן - אותי הם ירצחו וגם אותך. ההבדל היחיד הוא שאותך גם יאנסו לפני. כשראיתי את התמונות של ההתנתקות בכיתי, עכשיו כשהכול עבר גם אני פוחד. פוחד, אבל כועס יותר.. שונא הרבה יותר. אחרי התמונות של ההתנתקות הלכתי ברחוב ומילאה אותי הרגשה חזקה שלמרות שאני לא מכיר את האנשים שעוברים לידי - אנחנו משפחה אחת. ידעתי שאני אמות בשבילהם אם אצטרך, ידעתי שהם ימותו בשבילי. אם תוכניות הרצח ההמוני של הערבים יצליחו תברחי לחו"ל קים וכמה שיותר מהר.. רק בבשקה תזכרי אותי וקחי אותי איתך!

למעלה