חייבת לומר כמה מילים...

Dance with me

New member
חייבת לומר כמה מילים...

אני בת ימית גאה .. גרה בבת ים מהיום שהגעתי לעולם... לי נמאס , ממש נמאס ... מהדבר הזה : " מאיפה את ? " " בת ים .. " " אימאל´ה , את בטח ערסית , שאני אברח עכשיו ? , עיר הפשע והרשע .. " ושאר תגובות למיניהן ... העיר שלנו אומנם לא תל אביב , לא חיפה , לא עיר מבוקשת כל כך.. אבל זה לא אומר שזו עיר של עולם תחתון ... שנמצאים פה רק ערסים , רק פשעים , רק סמים , אלימות וכו´ ... בכל עיר יש פשעים , בכל עיר יש ערסים , פרחות , צפונים , פריקים - ושאר קיטלוגים מטופשים למיניהם ... לי פשוט נמאס ... לקבל יחס כזה , או תגובה כזו מאנשים , ברגע שהם שומעים שאני מבת ים... לא יודעת מה איתכם .. אבל לי נמאס - למרות שכבר מזמן הפסקתי לייחס לזה חשיבות ולהתייחס להערות כאלה .. פשוט ראיתי ת´פורום הזה הייתי חייבת לומר את זה ... מחכה לתגובות ..............

צודקת...

יפה אמרת וגם נכון אבל סטריוטיפ (סטיגמה) שכזה קשה ואף בלתי אפשרי להוריד מעלינו, אני גם בת-ימי גאה. נ.ב דעי לך שבמקרים מסוימים זה עלול לעזור!.

al-x

New member
מסכים עם אורן ויש מה להוסיף >>>

זאת באמת סטיגמה שדבקה בבת-ימים משום מה ונראה לי שלא בצדק. לפעמים כשאני אומר לאנשים שאני מכיר דרך האינטרנט שאני בת-ימי הם אומרים: "טוב, מאיפה אתה באמת?" וכו´, זה עוזר לשפר את הסטיגמה
וכמובן שזה גם יכול לעזור כשאתה נמצא בעיר אחרת

Roobie

New member
יאללה אלכס מה אתה משחק אותה

כולנו יודעים שאתה ערס

אורן אתה תשתוק אתה עוד ילד..ולדעתי.

אתם כולכם צודקים תאמינו לי אני חולוני ואני מת על בת-ים אין אין הייתי גר שם שהייתי ילד קטן מה לא הייתי נותן בשביל לגור שם שוב תאמינו לי חולון חרא של עיר כל הפריקים שם לצערי והפריקים שדורשים מכות.

לימי17

New member
צודקת בהחלט. גם אני בת ימית גאה ו..

ובקשר להודעה של הכבאי:גם מה שכתבת בהודעה שלך בקשר לפריקים בחולון זאת הכללה בדיוק כמו שעושים על בת ים אז תתחיל ממך להפסיק עם ההכללות ואחר כולם יפסיקו

hayonkoby

New member
תדמית של עיר

אחד הנושאים שאכן מרגיזים ביותר היא התדמית של העיר בת ים. לנושא זה אפילו ייחדתי חלק נכבד ממכתב הפתיחה של הפורום. מה שמרגיז הוא שכאשר אתה גר בעיר , חי בה ומכיר את האנשים אתה מגלה כי לתדמית זו אין כל בסיס במציאות. לפעמים אני מרגיש מתנצל כאשר שואלים אותי מהיכן אני , או איפה אני גר , כאילו שהרגתי מישהו. הפורום נותן לנו הזדמנות פז לנסות ולהזיז משהו - להראות כי בת ים אינה רק ערסים ופשע , "בוא תרד יש מכות " , ועוד בדיחות כמו החלמה מהירה ביציאה... כאן המקום להעלות את הנושאים החשובים , את הדברים המטרידים אתכם באמת , כולי תקווה כי מי שיכול לשנות - קרי אנשי הפוליטיקה המקומית יגלו את הפורום , יתייחסו לביקורת הנכתבת בו , ויזיזו את עצמם.

shiri88

New member
האמת ש...

זה "בוא תראה יש מכות" ו...האמת שהתדמית של העיר ממש לא טובה באמת, אבל יש סיבות...זה נכון שלא כולם פה פושעים וערסים...אבל חייבים להודות שגם לא חסר לנו הרבה ערסים למיניהם.... וזהו...

למעלה