חייבת לומר משהו מה

חייבת לומר משהו מה ../images/Emo23.gif

כבר בערך שבועיים מה לומר ואם לומר לגבי מה שמתרחש פה בפורום,ואני מקווה שתסלחו לי על ההתפרצות הרגשית הזו (בעיקר אש"ת) מאז המפגש המוצלח בפסח, שכזכור, לא יכלתי להיות נוכחת בו, אני לא רואה כמעט את אש"ת מעל גלי הפורום.... למען האמת, ראיתי הודעה כואבת שלה מספר ימים אחרי המפגש ומאז......... נעלמו עקבותיה...
בעקבות כך, במשך שבועיים לערך, אף אחד לא טרח,התעניין ושאל מה איתה, איך היא מסתדרת בעבודה, עם הילדים אולי חס וחלילה חולה או סתם צריכה עידוד???? אף אחד, מלבד יחידי סגולה, לא נתנו לה קריאה אחת
אז אני חושבת:אולי היא עשתה לא בסדר במפגש, הוא היא פגעה במישהו...., לא נראה לי..... בגלל שאני בקשר יום יומי איתה, פניתי אליה דווקא במסרים והבנתי את שקרה.. אש"ת שלנו, שיזמה את הפורום והקימה אותו מהיסודות, נתקלה בבעיה עם הילדים הפרטיים שלה,וכל מה שהיא רצתה היה לקבל
וכאמור,אף אחד, לא היה שם כדי לעזור לה ולשמוע אותה
(חוץ מיחידי סגולה...) אני מדגישה שאש"ת לא יודעת שאני עומדת לכתוב את ההודעה הזו ואולי היא תכעס עליי....., אבל אני כבר כמה זמן מסתובבת עם הרגשה איכסית בלב, שאולי הפורום הזה הוא לא בדיוק אותה חממה שמדברים עליו, ואולי באמת אנחנו צריכים האחד את השנירק לדבר על הקלאב פוט... (זו אופציה לגיטימית) "ןתחשבו על זה...."
הייתי חייבת
שבת שלום אורית

shaharhakmon

New member
האמת את צודקת!

לדעתי את צודקת שפישלנו,אבל טועה בגדול לגבי ההתענינות. לפעמים אדם עסוק בדברים הפרטיים שלו ופשוט בגלל חוסר תשומת לב מפשל. עשינו פאדיחה עם אש"ת אבל ממש לא בכוונת תחילה. אש"ת חזרי הביתה! מה שלום הזאטוט ? עדיין רץ ? שתהיה שבת שקטה לכולם!

אוי, אני מתה../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif

מה עשינו? איזה טפשים אנחנו. מגעילים וכפויי טובה. אני אגיד משהו על עצמי. אני פשוט נמצאת פה כל כך מעט ולא מצליחה לשים לב לכל דבר אבל כל כך צר לי עכשיו שדווקא בשבועיים האחרונים האלה הייתי כל כך עסוקה ולא נתתי את דעתי על זה. אני כל כך מצטערת, אש"ת ואורית את צודקת במאתיים אחוז. אין לי מה להגיד אלא להכות על חטא. אנא, חזרי הביתה, המקום הוא לא אותו מקום בלעדייך. את חסרה ואני מקווה שהילדים יותר בסדר. אוהבת באמת ונורא מצטערת, יעל

אש"ת, אני מתחרטת מאוד

על שלא כתבתי כלום. ורוצה לכתוב כאן מכל הלב שאני מחפשת את התגובות ממך- כל יום. עוד לא קראתי הודעה אחת ממך שלא האירה לי משהו. התרומה שלך לניהול ולהשתתפות בפורום היא חסרת תחליף! כשאת מגיבה אני מרגישה שקיבלתי תשובה מאמא. סליחה גדולה, ענקית.

רציתי גם לכתוב שבימים האחרונים

היו כמה שכתבו על חשיבותו של הפורום וחשבתי לעצמי שהלואי שאש"ת קוראת כי זה כל כך משמח. מי שאני זוכרת: רפי, אילנה, נורר, אמא של אוריה... וזה כל כך נכון.

את צודקת בהחלט

דווקא הבוקר וזאת לא קלישאה אלא באמת חשבתי מה עם אש"ת ומכייון שאין לי זמן ממש לקרוא את כל ההודעות אז חשבתי אולי היא כתבה שלא תהייה כמה ימים . כמובן שאין הצדקה אבל היא המנהלת החשובה של הפורום הזה כך שחייבים לשאול עליה מצטערת .. נילי

בכלל לא!!!!

זה שהיא המנהלת, אז מה????, היא אלוהים?, אני אלוהים??? כל אחד באשר הוא חשוב ומכובד בפורום, ובגלל זה היה חשוב לי לומר את דבריי, אני מסכימה אם תגידי לי שמעצם היותה מנהלת בפורום, היא בולטת יותר וחסרה יותר בהעדרה, אבל לא היא ולא אני "חשובות" יותר ממישהו אחר. סליחה אם תקפתי אותך, אבל היה חשוב לי להסביר....
שבת שלום אורית

אורית

כנראה שלא הבנת אותי נכון, הכוונה שלי לא בגלל שהיא מנהלת היא יותר חשובה אלא שהיה צריך לשאול עליה והיא חשובה כמו כולם . הכוונה שלי בזה שהיא מנהלת שהיא עושה עבודה חשובה ושכולם צריכים להאריך אותה על כך . מקווה שהבנת

שלום

אורית שלום, אני ממש מצטערת אבל יש לי תירוץ די טוב, אני נכנסת לפורום כפעם עד פעמיים בשבוע ושלחתי לאש"ת את הקובץ של השמות עם הטלפונים שערכתי וקיבלתי תגובה, אז לרגע לא חשבתי שמשהו לא בסדר... האם אפשר לעזור במשהו???

רחליקה1

New member
../images/Emo9.gifהעיקר הכוונה זה בסדר?

אני חושבת כבר שבוע להרים טלפון ולא יוצא לי.... אש"ת השמיעי קול...

nlanxner

New member
לא מבינה

אני לא ממש מעודכנת. מה קרה לאש"ת? אף אחד לא יודע? אפשר לעזור איכשהו?

בהתחלה חשבתי שחבל שהנושא עלה

ואז במחשבה שניה חשבתי שאולי זה טוב לפורום. תשכחו מאש"ת וקחו את המקרה הזה כ-TEST CASE. אני כבר כמה שנים טובות בעולם הפורומים ואני יודעת היטב שזה עולם מאוד מתעתע. רגע אחד אתה מרגיש שכל הפורום חברים שלך וברגע השני מתעלמים ממך. אם אתה לא כותב, אתה לא קיים. ולא משנה כמה אתה היית פופולרי רגע לפני. ברגע שתפסיק לכתוב איש (כמעט) לא ירגיש בחסרונך, את מקומך יתפסו אחרים והפורום ימשיך לזרום. אז מה קרה כאן? יום אחד ישבתי במחיצת חברים ולמחרת כתבתי לאותם חברים ולחברים שהכרתי וירטואלית (אבל הרגשתי קרובה אליהם בפורום) מלים מרגשות מהלב על הדבר היקר לי ביותר - הילדים שלי. וההתעלמות היתה מוחלטת וטוטאלית. למה? כי לא כתבתי בהודעה את המילה המפורשת קלאב פוט ? הפגיעה היתה מאוד עמוקה. וחשבתי המון על הנושא, אורית ומי שהיה איתי בקשר יודע מה עבר עלי. הפורום הזה מאוד חשוב לי. הקמתי אותו בתחושה של שליחות כי הוא מאוד חשוב להורים ואפילו יותר, להורים שבדרך. אבל מה גורם לפורום להצליח ולפרוח לאורך זמן ? הנשמה שלו. ואיך פורום מקבל נשמה ? לא בהודעות אינפורמטיביות על בתי חולים, שיטות טיפול ונעליים. הנשמה היא הדבק שמחבר בין החברים לאורך תקופה. משהו מעבר לאינפורמטיבי, כל החיים שלנו ושל הילדים שלנו שמורכבים הרבה יותר מק"פ. הק"פ הוא רק פאן אחד בחיים שלנו והתקווה של כולנו שהוא יהיה פאן קטן יחסית. לפני הלידה ובחודשים הראשונים הוא מעסיק אותנו יותר אבל עם הזמן, הטיפול בד"כ נגמר והנושא יורד קצת מסדר היום. לדוגמא אצלנו - חוץ מזה שאני שמה לו נעליים בלילה ומורידה בבוקר אין לק"פ כמעט שום משמעות נוספת בחיינו ועוד חצי שנה, כשנוריד את הנעליים, כולנו תקווה שהטיפול מאחורי תותוש וכל החיים לפניו. ואז מה יחבר ומה יגרום לחברים כמוני להישאר פעילים? בסופו של דבר הותיקים יתעייפו מלענות על שאלות ק"פ שמאוד חוזרות על עצמם ואם לא יהיו קשרים חברתיים הפורום עלול לדעוך. ואני ימים רבים מאז אותו מקרה עוקבת אחרי הפורום מרחוק. לא כותבת, רק קוראת ולצערי שום דבר לא היה אישי נגדי, אלא זה אופן ההתנהלות בפורום. יש מעט מאוד שמגיבים ותומכים באחרים ויש את הרוב שרק שואלים שאלות או עונים תשובות שקשורות בק"פ בלבד. הודעות אחרות נותרות ללא מענה או כמעט ללא מענה. ולי אישית קשה עם זה. ואני חושבת, מנסיון, שבסופו של דבר זה יפגע בפורום. ולכן כדאי שהחברים הקבועים כאן יעשו קצת חושבים לגבי אופי הפורום ואיך הם רוצים אותו. בסגנון של פורום מומחה (שאלות ותשובות) או כקהילה משפחתית חמה ותומכת. אני מצטערת שנעלמתי לכם ככה אבל הייתי זקוקה להתרחקות הזו. אני לא מתכוונת לעזוב את הפורום אבל בהחלט היה כאן איזה שינוי מבחינתי שאספר עליו בהמשך. וכמו שכתבה אורית - ותחשבו על זה...

tgdr

New member
../images/Emo151.gif אופסססס...

המסר הקודם היה טעות שלי התכוונתי לכתוב גם כן מספר מילים. מהיכן הפסימיות הזו, אני לא נכיר אף אחד מכם אישית. אבל אני חושב שמי שהקים את הפורום הזה וכל מי שמקים פורום דומה לזה עושה עבודת קודש וצריך להתייחס לזה כאל נתינה ללא תמורה, כנתינה לשם נתינה בשם הסולידריות החברתית. ובאמת מטבעם של דברים כמו שכתבת כשהנושא כואב, מטריד מציק אז מתעסקים איתו יותר וככל שעובר הזמן והבעייה נפתרת אז עוסקים בה בפחות ועוברים לנושאים אחרים. ובפורום כזה או דומה לו האנשים מתחלפים עם השנים כי באים אחרים שחיים את הבעייה כמו שאת חווית כשתושתוש נולד והם יהיו בעלי מוטיווציה להמשיך את הפורום ואילו את כך נדמה לי תמצאי לך פורום אחר יותר מעניין (אני מאמין - שזה יהיה תואם לגדילת תושתוש. ובכל מקרה אני מברך אותך על היוזמה ועל ההתמדה ואני בטוח שתמצאי למי להעביר את שרביט הניצוח על הפורום הזה. ושוב אני מברך אותך על היוזמה ועל הצלחתה, ובאמת אני חושב שאולי הגיע זמנך להפרד מהפורום ולהפסיק להתייסר בייסורי גמילה ממנו. ולסיום אני מכתיר אותך לכוהנת הגדולה של הפרורום הזה. והעיקר שהשמש זורחת בחוץ, ואפשר ללכת לים.

shaharhakmon

New member
אני לא מכיר אותך

אבל אנחנו לא מוכנים שאש"ת תלך לפורום אחר! אני חושב, בניגוד אליך,שכאשר אדם נמצא בקשר עם אנשים זמן רב חווה איתם חוויות,משתף אותם בשמחות וברגעים הקשים, אדם כזה הוא יותר מסתם דמות בפורום. כנראה שבשבילך זה סתם עוד צ'יטוט בפורומים,אחרת לא היית מתמיד בתושתוש ומבין שהשם הוא תותוש. אש"ת אל תלכי לשום מקום,אנחנו עשענו טעות,ואני מאמין שכולם הפנימו והבינו שלא ניתן להיות רק כאשר מדובר בק"פ,אלא מדובר בקשר חזק הרבה יותר. זאת דעתי האישית פשוט תגובתו של tgdr ממש הכעיסה אותי. מי נתן לך את הזכות לשלוח אנשים מהפורום? התחלת לעסוק במינויים?

tgdr

New member
../images/Emo151.gif

אני מבין את הכעס, למה מי אני כולה יומים בפורום ואני מרשה לעצמי לדבר בלי להרים אצבע. אם הייתה קורא ביסודיות את מה שכתבתי (אני מתנצל על השגיאה בשם של תותוש) הייתה מבין שאני לא שולח אף אחד לשום מקום. הכי אהבתי את צורת הדיבור שלך ב"רבים" האם אתה יותר מאחד??? ואם הייתה מטריח את עצמך לקרא עד הסוף ולא לקפוץ באמצע הייתה מבין שההשקפה שלי אומרת שאנשים עוברים תהליכים ומחליפים תחומי עניין בהתאם לצרכים ואם אש"ת חושבת שק"פ פחות מעסיקה אותה היום אז אתה צריך לברך אותה על כך ולתת לה ללכת לדרכה

אוי, בבקשה, שזה לא יהפוך לריב../images/Emo7.gif

שחר ורפי, וכל אחד פה, אין לי ספק שכל אחד מדבר מדם ליבו, אני בטוחה שרפי לא התכוון לשלוח את אש"ת לדרכה... הוא בטח התכוון בתום לב שאכן, בעולם הפורומים אנשים מחליפים נושאי התעניינות בגלל הדינמיות של החיים שלהם, אבל רפי, מה שאש"ת התכוונה להגיד שכדי לא לאבד את רוח הפורום, שלמרות שעוסק בק"פ, עדיין, הק"פ יכול לפעמים להיות משני בחיינו ולא מרכזי כי מתישהו כולנו עולים על דרך המלך וממשיכים לחיות עם הק"פ בלי להרגיש אותו והיא רצתה להוסיף ייחודיות לפורום על ידי קשר אמיץ יותר מבחינה חברתית בין האנשים והיא צודקת. זה בדרך כלל הדבק שמחזיק פורומים. אז אני מניחה שלאף אחד לא הייתה כוונה רעה כאן, אבל לגופו של עניין, א"שת יקירתי, את יודעת כמה את יקרה לי וכמה אני מעריכה אותך. את צודקת, אין מה לענות כל כך לדברים שהעלית, כל אחד מאיתנו צריך לעשות חושבים ולהמשיך הלאה עם מסקנות חדשות ועם החלטות נבונות שמתאימות לו. בינתיים, אני מאמינה מאוד בפורום הזה ובאנשים שבו וצריך להמשיך לשאת את הדגל הזה. אוהבת, יעל

tgdr

New member
../images/Emo151.gif

לא רב, חילוני גמור. אבל לענייננו צודקת מאה אחוז. אני מאמין שאם נוצרו קשרים בין אנשים הם יחזיקו מעמד גם ללא הפורום, הפורום הוא יופי בתור דבק ובתור קבוצת תמיכה לצורך מסויים. באמת ובתמים אני לא רוצה להעיף אף אחד משום מקום. ושוב אני חושב שאש"ת עשתה דבר גדול וחשוב כשהקימה את הפורום הזה. ושוב כל הכבוד!!!!!

למעלה