חייבת לזוז. אבל לא לפני ש

THE ronch

New member
חייבת לזוז. אבל לא לפני ש ../images/Emo65.gif

אני פותחת שרשור יומולדת לאנה!!!!!!!! אהובתי לנצח נצחים, את הברכה תקבלי פנים מול פנים מאוחר יותר היום, ואני גם באמת חייבת לרוץ לאוטובוס, אבל אני מתה עלייך, והלוואי וזו תהיה השנה הכי ממצה ומגשימה ונושאת פרי(?) מכל ה18 שהיו לפניה.... נשיקות

lost green eyes

New member
אינני מכירה אותך..

אבל.. :) שיהייה המון המון מזל טוב מותק עד מאה כ20 אושר,עושר, אהבה, בריאות ושלווה נפשית :)

אנהה../images/Emo9.gif

המון מזל טוב. רק אושר ושמחה. שהחיים שלך ימשיכו להיות מגוונים ומלאי הפתעות.. המון בהצלחה בלימודים...שרק תצליחי..! שזו תהייה רק שנה של עליות ולא של ירידות..שהמצברוח תמיד יהיה מרומם ושתמיד יהיה חיוך על הפרצוף
ושיהיה אחלה יום..ושנה עוד יותר אחלה

Roselisa

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

המון אושר, אהבה, בריאות והצלחה בהמשך החיים

אנה:)

שיהיה לך המון המון מזל טוב
ויום הולדת שמח:) שתצליחי בכל דבר שתעשי ושתגשימי את כל חלומותייך:) שיהיה לך את כל הטוב שבעולם ושתהני מכל רגע:)
שי|

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gifאנה

מזל טוב! תמשיכי לכתוב סיפורים כאלה מקסימים. אני נהנית מהם! אני מקווה שהיומהולדת שלך עוברת נפלא עד 120 שנים מאושרות:]

מזל טובבב ../images/Emo65.gif

אני תמיד קוראת אותך, שתדעי
אחת הבנות המעניינות פה. כאחת שלא מבלה יותר מידי בתל אביב, וחבל שכך - את רק גורמת לי להתגעגע אליה עם כל המקרים ההזויים שקורים לך שם. בגרות כמו שלך לא מוצאים כל יום, באמת
שתהיה לך יומולדת מדהימה מדהימה, ובלי יותר מידי אלכוהול P: תמשיכי להנות [ואני חייבת לשאול - למה יש לך בירת'פוביה?]

Small talk

New member
ום הולדת שמח בובה!

"אני אוהבת אותך וכל שותפתייך צריכות להתענות קשות אחת-אחת, על הנטישה, יימח שמן וזכרן"
אני מקווה שהשנה הזו תביא לך הרבה מזל
.

TiKi PooH

New member
אנה,

קודם כל- כולי תקווה שהיה יום הולדת שמח על אף הסטיגמה ה..עגומה (!) שהלבשת לו. חוץ מזה, הלוואי אמן שתחלמי גדול ותגשימי עוד יותר גדול, שתשמרי על איזון נוח, שיהיה לך כייף ומעניין וטוב ואהבה. בחיי שאת מקסימה :) ( ובין סוגריים, למען הבריאות הנפשית, הלוואי שתזכירי לעצמך מדי פעם שמותר לשאוב השראה גם מחיים של אחרים..) אההה מזל טוב אנה

אנה :]

על אף אורח החיים השנוי במחלוקת שאת מנהלת, את אחת הפייבוריטס שלי בפורום.
מעניינת בטירוף, מלאת כשרון כתיבה [אני אעז ואומר שאת מזכירה לי במעט את אלילי הניצחי, אפריים קישון...], ונשמע שחברים שלך די שווים. :p ו.... מקווה שאת היומולדת הזה תזכרי לטובה, ושתהיה לך שנה נפלאה מלאה בכל מה שאת יכולה לחלום עליו. איימן!

little shorty

New member
מזל טוב מותק :] ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שיהיה לך יומולדת מקסים, מאחלת לך הרבה טוב ותשמרי על עצמך ותפסיקי לעשות שטויות שמזיקות לך ושיהיה לך הרבה מזל טוב :]

תודה רבהרבהרבה לכן.../images/Emo23.gif

תודה על הברכות, ובעיקר על הדאגה. מבטיחה להשתדל להפסיק עם השטויות...:p [רונצ'י, דברי איתי!]

איזו טמבלית אני, זה אפילו כתוב לי ביומן.

אנהל'ה, שיהיה המוןהמון מזל טוב. זה תמיד מצחיק אותי שאת גדלה, כי מבחינתי את מין חסרת גיל כזו, ואולי זה כי בראש הסיפורים על הקאמפ המשונה, הפקת הבגרות בתאטרון, הצבא, הדירה, הנשיקה.. כולם מעורבבים בלי סדר כרונולוגי. את מותק של ממש, אגדה אמיתית. הלואי-הלואי ותהיי מאושרת באמת ותפסיקי כבר לאכול את עצמך, שתהיה שנה מחוייכת ושמחה ופוריה ולא יודעת, מה שלא בא לך, שתשיגי אותו כבר.
יום הולדת שמח.

למעלה