חייבת לחלוק איתכם.

לקי לי

New member
חייבת לחלוק איתכם.

ביום חמישי רציתי לקנות בשר טוב לחג, אמרו לי לכי ל"נתח קצבים" רשת שהגיע גם לעירנו קרית אונו קניתי שם נתח בשר עטוף בשם שריר , כאשר המוכר אמר לי שזה נתח נפלא לצלי, כמו כן קניתי קבבים שעושה את זה מישהו פרטי ועולה 40 ש"ח ק"ג. היום הכנתי את השריר, פתחתי את האריזה לאחר שהופשרה ובין קפלי הבשר נחו להם עודפי שומן בכמויות של קילו אולי. עכשיו ברגע זה הקבבים על האש, בגירלר של התנור ניגשתי לראות ונגעלתי הם שחו בים של שמן. אז תגידו לי בבקשה מה נהייה פה, אין כבר אמונה באף אחד? הרי הלכתי לקנות במקום טוב ומומלץ אז למה לגנוב את כספינו ולתת לנו שומן ולא בשר, הרי שילמתי בשביל בשר ולא בשביל טונות של שמן.
 

prizman

New member
בחיים לא שמעתי על הרשת הזו

אבל מסתבר שהיא קיימת. לפחות למדת לא לקנות חתול בשק או בקר בשקית שלא רואים מה יש בה. קשה לי להאמין שהיה שם ק"ג שומן, אולי אם קנית נתח של 5 ק"ג, לא ניתקלתי בשקיות כאלה חוץ מאשר אצל יבואנים אבל אולי יש. בקבבים חייב להיות אחוז שומן גבוה לשמירה על עסיסיות הבשר, לכן צולים אותם ברשת ולא בתבנית כדי להגיר את עודפי השומן. יש לכם באזור את "יוז'י" ברימון. הוא לא הבחירה הראשונה שלי בקניית בשרים אבל יהיה בכמה רמות מעל לרשת הזו. גם במחיר כמובן אבל בהקשר הזה אין מה לעשות.
 
למעלה