חייבת לחלוק את האושר

חייבת לחלוק את האושר ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אין שום סיבה מיוחדת להודעה שלי, חוץ מזה שבשבועיים האחרונים פשוט תענוג להיות ליד הילדים שלי.
פתאום הם משחקים לבד, גם בנפרד וגם לפעמים ביחד, ואני מנסה לשחק איתם וממש מרגישה שאני מפריעה אם אני מתערבת. אני מנסה למשל למשוך את יובל לאיזו עבודה אינטלקטואלית (כמו ללמוד חיות מהספר) והוא מעיף את הצעצוע בבוז ומייד עובר לענייניו, יושב ומשחק כ"כ יפה שפשוט חבל להפריע לו. אז אני חוזרת מהעבודה ויושבת עם כוס הקפה (שעד עכשיו בכלל לא הייתי מספיקה לשתות) ומסתכלת עליהם משחקים ופשוט נהנית. ובבוקר הם מקסימים. היום יובל התעורר ב-6:00 על הדקה. הבאתי אותו לטלוויזיה כדי שאכין לו בקבוק ארוחת בוקר והיה בהופ את השיר של בוקר טוב עם הילדה החמודה, והוא נתן צהלת שמחה עם חיוך מאוזן לאוזן וישב שם מאושר ובהה בילדה. ואחרי ארוחת הבוקר הם משחקים לבד, או איתי או עם אבא שלהם ופשוט מקסימים. כיף להיות לידם. עומר כבר כמעט הולך לבד. הדבר האהוב עליו עכשיו זה לרוץ ברחבי הבית כשאנחנו מחזיקים לו את הידיים. הוא כבר מאוד יציב. הוא עומד בלי תמיכה כבר לזמן ארוך - 10-15 שניות, ואפילו זרק לי כדור בשתי ידיים מעמידה. בכלל, שניהם זורקים כדורים נהדר, בשתי ידיים וממש מכוון היטב. עם עומר אנחנו מתמסרים.
יובל מתאמן עדיין בלעמוד (מאז אותה הצלחה בודדת הוא שכח איך עומדים ועכשיו עובד על להיזכר
), וכשעומר לא מפריע לו הוא יכול לשחק בעצמו ממש זמן ארוך בלי להזדקק לאף אחד. כיף לי להיות אמא שלהם.
אני רק מקווה שהשלב הרגוע הזה יימשך כמה שיותר...
 
איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך

אני מתארת לעצמי את השניים האלה יושבים שקועים במשחקים וזה נראה לי נהדר. גם שיר נהיתה פשוט אדם אחר מאז שהיא יושבת וזוחלת. היכולת להגיע לכל מקום (כמעט
) נותנת לה דרבון לסקרנות שלה והיא שקועה במשחק בלי לשים לב שעבר הרבה זמן מאז שהיא התפנקה אצל אמא לאחרונה. תמשיכי להנות מהגברברים. הם מקסימים!!!
חנה
 

ligo

New member
בהחלט שומעים את האושר בדברייך

כיף שהם כבר גדולים ומתחילים להיות עצמאיים ולהפעיל את עצמם אחד עם השני. וככל שהם גדלים זה רק נעשה יותר כיף
 
מיכל - כמה אושר זורם מההודעה שלך../images/Emo20.gif

איזה יופי. מאוד מרגש לקרוא מה שכתבת. לא יודעת אם זה שלב או לא, אבל מה זה משנה, העיקר שהם מאושרים ואתם נהנים. והאם יש שיפור בנסיעות?
 
לצערי אין שיפור בנסיעות ../images/Emo10.gif

אתמול נסענו לעכו ובדרך חזרה (כולה 20 דקות) הם עשו אינתיפאדה רצינית. דקה לפני הבית היינו חייבים לעצור ולהוציא את יובל מהכיסא שלו כי פחדתי שהוא יקיא מהבכי.
 

חן123

New member
איזה יופי של הודעה!

ממש שומעים את האושר נשפך, איזה כיף! תהנו מהמקסימים שלכם! חן
 
למעלה