"חייבת" לכן

ורד8

New member
"חייבת" לכן

עזרתן לי השבוע כששאלתי לגבי סגירת שרשרת שבנויה מכנה שרשראות. זו התוצאה- הסגירה אמנם לא אלגנטית , אבל מכיון שיש לי שיער ארוך וסבלנות קצרה זה מספק אותי. בוא נראה אם אצליח להעלות את התמונה

ורד8

New member
הצלחתי אז אפשר להמשיך

ולהראות לכן עוד כמה שרשראות. שרשרת מאחת הסדנאות שהיו כאן

גם אני אהבתי את זו במיוחד- מהממת

חייבת ללמוד איך עושים את זה... גם שאר הדברים מאוד יפה, אבל בזו יש משהו מיוחד תהני אלה

ורד8

New member
השרשרת הזאת נורא פשוטה

מעבירים את החוטים דרך מחבר של שלושה חורים במקרה הזה ו"מפסקים" לצדדים לשני צידי הצואר. זה הכל. ותודה לכולן

רגע, תני לי להבין

אני כנראה צריכה הסבר בצורה קצת יותר פשוטה (אהממממ). את ענין המחבר הבנתי, אבל רציתי לדעת, בכמה חוטים השתמשת- לפי ספירה שלי, יש פה ארבעה, נכון??? שמת שניים כ"חוט האמצעי", ואז פיסקת אותו לשני צידי הצוואר, ואיפה שלא השתמשת בחרוזי התכלת, שמת את חרוזים הגדולים על שני חוטים??? מילים של אחת שכנראה לא ממש מבינה... אני אשמח בכל זאת לדעת אם הבנתי נכון. אם יש צורך- אז גם מסר יתקבל בברכה. בכל מקרה, אני בטוח אנסה משהו בסגנון. תודה מראש אלה

ורד8

New member
זה לא שאת

לא יודעת להבין אלא אני לא יודעת להסביר .. אבל את צודקת. שני חוטים בחור המרכזי שמתפצלים, עליהם חרוזים קטנים, ואח"כ הם שוב מתאחדים עם החרוזים הגדולים. תשאלי אם את לא מבינה, אני רואה שבהסברים אני לא משהו .. בהצלחה

RuthyK

New member
../images/Emo140.gifכל העבודות יפות אבל

השרשרת עם הטורקיז הכיי הכייייי יפה בעיני שילוב צבעים משגע

wildspirit

New member
../images/Emo140.gif עבודות יפות מאוד

ותודה על החוב
ואפילו עם ריבית

הכל מקסים אבל אני עם דיעת הרוב

השרשרת עם המחבר מדהימה ומיוחדת וכמו שויילדי אמרה חוב עם ריבית שווה ביותר

למעלה