חייבת למצוא פתרון, אבל לא יודעת אם זה המקום

hila546

New member
חייבת למצוא פתרון, אבל לא יודעת אם זה המקום

מה לעזאזל עושים עם כל השערות שצומחות על הגוף?? לפני שהיה לי חבר זה היה בסדר כי זה היה רק אני, אבל היום זה בלתי נסבל! כמה אפשר לגלח רגליים ושזה יצמח אחרי יום? כמה שבועות אני צריכה לחכות כדי שהשערות יגדלו כדי שאני אתייסר שוב ממריטת שעווה שלא גורמת לשיערות בכלל להיחלש? זה בכל מקום ואני לא מוצאת פתרון! עשיתי בדיקות הורמנאליות והכל היה תקין. אין לי טסטרון גברי, משהו שיוצא דופן! הרופא אמרה לי לכי לטיפול קוסמטיקאי. תאמת שאין לי את הכסף לזה וגם אין לי זמן לטיפולי ליזר של שנה. אז מה עושים?אני באמת מיואשת. אולי טיפול נטרופתי יכול לסייע בזה??? צמח שצריך לחלוט ולשתות?? אני מוכנה להכל החיים באמת לא מהנים ככה, וגם החבר התחיל לשאול למה זה צומח פה ולמה שם ולמה אני לא עושה כלום עם זה. מה עושים??

Linda Perry

New member
אני לא מכירה נשים שלא צומחות להן שיערות

ושלא צריכות להתמודדת איתן בדרך זו או אחרת. האם את מרגישה שהשיעור אצלך חריג, על אף שהבדיקות תקינות? הדרך היחידה, לדעתי (יכול להיות שקיים פתרון פלא אחר, שלא שמעתי עליו) להסרת שיער לצמיתות היא לייזר. מי שלא מוכנה לשמוע על לייזר, צריכה להתמודד עם השיעור בדרכים שתארת, מריטה ע"י שעווה, גילוח וכו'.

0 אור 0

New member
אני משתמשת כבר שנים במכונה

החל מהסופט אנד איזי הראשון שפרצו את הדרך, ועכשיו יש לי שתי מכונות יותר חדישות שהשאירו לי הבנות שמעדיפות משום מה דוקא שעוה (לי השעווה כואבת בטירוף, והן טוענות שזה יותר בסדר מהמכונה - לך תבין) למי שסובלת משיעור רב, החוכמה היא לעשות "סיבוב " כל שבוע עד שבועיים לפני שזה גדל לאורך שהתלישה כבר מכאיבה (ואפשר פעם ראשונה אחרי שעווה). בהצלחה,

המלצתי

האישית הינה שעווה. קודם כל זה לא כל כך כואב, שנית, ככל שתתמידי שורש השערה יחלש והמריטה תיעשה לעיתים פחות תכופות מאשר בהתחלה. אני מכירה צמחים שעוזרים לצמיחת השיער לא לדילולו... יהיה בסדר, כמו שכבר אמרו לפניי, כולנו מתמודדות עם זה
הילה

למעלה