חייבת לספר לכם משהו...

אהובה.א

New member
חייבת לספר לכם משהו...

יודעת שזה לא במקום הנכון , אבל חייבת לספר. לפני מספר חודשים החלטנו בעלי ואני לנסוע לארה"ב לביקור אצל משפחתו. בעלי הוא אמריקאי , ולכן גם שני בניי עם אזרחות אמריקאית. אני כמובן ללא אזרחות אמריקאית ולכן אני נאלצת מידי 10 שנים , עם חידוש הדרכון , לחדש גם ויזה. לפני כחודשיים פניתי לסוכנות הנסיעות שעימה אני בקשר בכל נסיעותיי והיא שלחה שליח שיארגן לי ויזה. לפני כחודש קיבלתי מכתב מהשגרירות (לאחר ששילמתי לסוכנות 620 ש"ח , כי העדפתי לשלם מאשר לנסוע עד תל אביב) שעליי להגיע לראיון בשגרירות. היום בבוקר ניגשתי עם בעלי לשגרירות ושם חיכינו שעתיים בכדי שיראיינו אותי 5 דק'. יום של סיוט להיות בשגרירות. שאלו אותי אם אני רוצה לגור שם , אז עניתי לו שגם אם ישלמו לי לא ארצה להתגורר שם. כמובן שאישרו לי את הויזה , למזלם. בעוד כחודשיים אני בדרך לארה"ב לטיול של חודש באורלנדו עם בעלי ושני הבנים. ערב טוב לכם

גם אני חידשתי עכשו ויזה

וזה ממש סיפור....היו לי כבר 3 ויזות ב 3 דרכונים שונים....והפעם זה היה נצח....ולי עלה 650 שח......ממש יקר!

איזה כיף לך! אפשר להצטרף??

אולי במזוודה?? משהו?

Print

New member
אהובה...

בדיוק לפני שנה נסעתי עם שלושת ילדי לטיול ארוך בארה"ב . אם את רוצה קצת טיפים, עצות וכו' - אשמח לנדב כאלה. (ודרך אגב: חודש שלם תהיו רק באורלנדו???)

אהובה.א

New member
ממממממ

זאת כבר הפעם החמישית שלי באורלנדו. הבן הגדול שלנו היה כבר 3 פעמים שם והוא בן 11. הקטן , בן 9 , היה כבר פעמיים. סבא וסבתא שלהם גרים באורלנדו. אנחנו נהיה חודש בארה"ב ולכן נהיה באורלנדו 3 שבועות , כי 4 ימים מתוך זה נהיה בהפלגה בבאהאמה... ועוד יומיים במיאמי. אז אין מה לעשות , 25 יום באורלנדו זה גם מספיק. בכל נסיעה כמעט יש לנו "פרוייקט" של טיול. (בלי קשר לכל הפארקים והמתקני שעשועים שבעיר). לפני שלוש שנים היינו באורלנדו ואחרי 3 שבועות רצינו לחזור כי התגעגענו לארץ. נסענו לאחד החופים היפים של פלורידה. לפני 5 שנים עשינו "קפיצה" ללוס אנג'לס לבקר משפחה שלי שגרה בבוורלי הילס ובסנטה מוניקה. לפני 8 שנים בעלי ואני נסענו לסנט לואיס. ולפני 14 שנה עשינו שבוע טיול לניו אורלינס וסנט לואיס (לאורך המיסיסיפי). אין ספק שאורלנדו זאת עיר נפלאה לטייל בה , לנפוש בה. ובכלל ארה"ב זאת מדינה לטיולים בלבד. אבל לגור בה? לא נראה לי כל כך. כי אין כמו המדינה שלי (דפוקה שכמותי). אנחנו כל כך מחכים כבר לטוס לשם. אאאאאאאחחחחחח צרות של עשירים

../images/Emo160.gif תעשו חיים

אני אישית לא הייתי בחו"ל כבר המון זמן... יותר נכון 4.5 שנים ... הגיע הזמן שאסע לא
???

נוי3

New member
גם אני לא...

מהיום שהכרתי את בעלי לא יצאתי מהארץ (יותר מ-6 שנים), לפני זה הייתי בהרבה מקומות. הוא, דווקא, היה איזה פעמיים אחרי שהיכרנו. ממש חוצפה!!!

ריביקי

New member
אין כמו אמריקה../images/Emo41.gif

איזה כיף לך . תהנו באמריקה היא ענקית מכל הבחינות.

למעלה