חייבת לספר לכם

arem12

New member
חייבת לספר לכם ../images/Emo67.gif

היום ניהלתי "שיחה שלמה" עם חמותי. היא התקשרה הביתה אני עניתי והיא ניתקה. אז התקשרה לפלאפון שלו ואני עניתי שוב היא לא יכלה להתאפק ואמרה :קרציה את עושה לי דווקא זה הטלפון שלו אז למה את עונה? ניסיתי להיות נחמדה ולהסביר ששכח אותו אך היא המשיכה לקלל אני התייאשתי וניתקתי.

jif

New member
ועל זה נאמר:

טוב חמות אחת מנותקת מחמות מקללת

וואיייייי נתי איזה כיף לך, תני לגעת

בך
תתרחקי מימנה כל עוד נפשך בך..................

דורין 333

New member
ואחרי כל זה עוד ניסית להיות

נחמדה ולהסביר לה ????? בנוסף לזה שהיא מקללת אותך ??????

arem12

New member
מתברר

שהיא התקשרה אל בעלי השבוע והוא לא ענה לה אז היא קיללה אותו במשיבון. סיפרתי לו בצהריים והוא שאל למה לא החזרתי לה.

bluemoth

New member
קרציה?!

החמה שלך קראה לך קרציה? סליחה על הנאיביות, אבל לחמה שלך יש בעיה. מה שסבתא שלי אומרת במבטא כבד, כמובן, "פקאקט נישט שייכל".

amitmom

New member
ענתי..חמותך לא שפויה לגמרי.

את באמת בסדר שניסית להסביר לה אבל ככה בינינו..הייתי "מברכת" אותה בכמה שמות עצם בעצמי.

דורין 333

New member
amitmon יפה אמרת, גם אני

הייתי ממליצה ל"ברך" אותה קצת, שתרגיש פעם אחת מה זה להיות בצד השני. שונאת את כל החמיות האלו שמרגישות שהן "העניקו במתנה" את הבנים שלהם לכלות ואז מותר להן להתנהג אליהן כראות עיניהן. מגעילות ! חוצפניות !

הגנובה

New member
חמתך אמנם דפוקה בשכל - אבל לדעתי

זה שתרדי לרמתה ותקללי אותה - לא יגרום לך להרגשה טובה יותר... רק יתסכל אותך יותר ויוריד אותך למקום ש - תאמיני לי - את לא רוצה להיות שם
תפסיקי לענות לטלפונים שלה (אין לך שיחה מזוהה
) - תמחקי אותה כמישהיא שרוטה במוח - ותעברי הלאה... אם אנשים כאלה - אף פעם אי אפשר לרדת נמוך מדי
- השיכול שלך צריך להיות - עד כמה - אם בכלל - את מוכנה לרדת בצורת ההתבטאות שלך או ברגשות שלך... ולפי זה לפעול... אני רק מקווה בשבילך - שלא תיגררי לרמה לא מתאימה!!

למעלה