חייבת לספר לכם...

kaya11

New member
חייבת לספר לכם...

הייתי אצל הורי השבת ונברתי קצת במחברות ישנות שלי ומצאתי מחברת מלאה שירים שכתבתי... ממש כמו יומן בחרוזים... שגיאות כתיב נוראיות, שירים קצרים ולקונים על אהבות נכזבות בעיקר... וליד כל שיר איור מתאים (שירי אהבה - לבבות) ליד זה למשל היו ציורים של ברגים וקפיצים... בילבול כשאני מבולבלת אני עושה דברים כל כך אחרת למשל כשאני אוכלת במקום במזלג בסכין אני זוללת כזאת אני כשאני מבולבלת אותי זה הצחיק נורא... בכלל שכחתי שכתבתי את הדברים האלו...

femme

New member
לי יש מחבוא עם ניירות ישנים ../images/Emo141.gif

מכתבים שקבלתי מבחורים בגיל 18 , משפטים נבחרים, ציטטות ועוד כהנה וכהנה. זה נחמד לחטט. זוהי נוסטלגיה כואבת. כואבת, כי נוכחים לדעת שהזמן רץ ואולי היינו יכולים לעשות אחרת... השיר שלך מאד נחמד : מורגשת בו שמחה ותמימות. לי היו שירים שכתבתי בגיל הטפשעשרה ויום אחד זרקתי את כולם והיום אני מצטערת, אפילו שהיו אינפנטיליים.

F a s t

New member
ארכיון... ../images/Emo187.gif

אצלי יש את מחברת השירים שכמעט סיימתי אותה והיא מכילה חומר מסוף 99 - שזה בעצם הזמן שבו התחלתי לכתוב שירים...
אבל זה לא הארכיון האמיתי... יש לי איפשהו בארון תיק שחור ונעול שיש בו מזכרות מפעם. יש בו תמונה, יש בו סיפורים שכתבתי לפני שנים טובות ורבות, יש בו פתקים... יש בו זכרונות
אפילו יומנים ישנים משנות העשרה האמצעיות... עשיתם לי חשק לחטט בו קצת

למעלה