חייבת לספר לכן על הבעל המקסים שלי

זוג חדש

New member
חייבת לספר לכן על הבעל המקסים שלי

חלקכן כבר יודעות שבעלי הוא איש קבע. את יום הנישואין שלנו שחל ביום ירושלים לא יצא לנו לחגוג כי הוא לא יכל לצאת, אבל מאז הוא ניסה כמה פעמים לצאת ולחגוג, ולא ממש יצא כי... פעם היה עוצר יציאות ופעם הוא הודיע לי בשעה 10 בבוקר אני יוצא, תשאירי אוכל למיה... (זה לא הולך ככה אני לא מחלבה-הסברתי לו). ועד שהוא קבע עובדה שביום ראשון הוא יוצא!!! הכנתי אוכל (שאוב) למיה כבר מיום שישי, הכנתי את אמא שלי שהיא בייביסיטר חצי יום, הכנתי תיק עם תחתונים להחלפה (?) ובגדים ליציאה. ככה הבעל ביקש בלי להוסיף מילה. בשעה 15.30 הוא הגיע ונסענו למלון הולידיי אין בת"א. חיכו לנו שם עם חלוקים ונעלי בית, נכנסנו לאמבט שמנים מדהים ורותח. אחרי זמן מה (אבדנו כל תחושת זמן), דפקו בדלת, ושאלו אם אנחנו מוכנים להמשיך? יצאנו והמשכנו למסג' מענק, 50 דק'. זה בדיוק מה שהייתי צריכה ודודו ידע את זה. סיימנו את המסג' התקלחנו וחשבנו שאנחנו מוכנים לארוחת הערב... הגענו למסעדת המלון, בלי יותר מידי ציפיות. ואז הבנו שלא היינו מוכנים בכלל, זאת מסעדה בליגה אחרת לגמרי,אני בחיים שלי עוד לא אכלתי במסעדה מעולה כזאת!!! בגלל שהכל היה נראה מעולה אכלתי אפילו מטונה שהגישו לנו וגם קציצות טלה.... (אני לא אוהבת דגים ולא בשר בקר). חזרנו הבעתה גמורים מעיפות אבל מאושרים עד הגג. מאוהבים כאילו אין מחר. מומלץ בחום!!!!

tultul58

New member
איזה כיף !!!!

כל הכבוד לבעלך ! דרך מעולה לחגוג יום נישואים

ליילה

New member
נשמע ממש אחלה... אני כבר מחכה

ליום הנישואין (הראשון שלנו אגב) בכליון עיניים... אגב, אני היחידה פה עם הסטיה המוזרה הזו שאני לא יכולה לסבול מסאז'? אני פשוט לא מסוגלת שמישהו זר יגע בי.... אולי אני צריכה ללכת לפסיכולוג

הדר לצ

New member
גם הבעל של אחותי כזה

וגם אבא שלי בעצם. תאמיני לי - אתם לא יודעים מה אתם מפסידים

ornaok

New member
וואוו... חשבתי שגברים מפנקים כאלה

יש רק באגדות... איזה כיף! ומזל טוב ליום הנישואים...

למעלה