חייבת לספר לכן

בלינקה

New member
חייבת לספר לכן

נכון שאחת לכמה זמן (די הרבה) אנחנו מדברות על אמהות וקריירה, ולמה זה אנחנו, ולמה לא בני הזוג, ולמה המעסיקים ככה, וכל זה? אז לפני כמה זמן, בדיוק ביום שבו פירסמתי את ההודעה המבואסת לחלוטין שלי על אי מציאת עבודה, ובדיוק ביום שבו נתקף המחשב שלי בוירוס נוראי שמנע ממני להגיב לתגובות המקסימות שלכן, היתה לאיש שיחה עם המפקד שלו (האיש בקבע, מן הסתם). מפקדו תפס אותו לשיחה על הקפה של הבוקר, שאל מה נשמע, ואיך בבית, ואם אישתו (להלן: אני) כבר מצאה עבודה, ולמה לא. השורה התחתונה של השיחה היתה שכשאעבוד האיש יוכל לצאת פעמיים בשבוע מוקדם הביתה, כך שהוא יהיה זה שיאסוף את שחר מהגן ואני אוכל לעבוד עד מאוחר. וכך, יומיים בשבוע הוא יאסוף אותה, יומיים בשבוע אני, ויום אחד בייביסיטר. זה משמח גם מכיוון שזה מעמיד אותי בעמדה נוחה יותר מול מעסיקים פוטנציאלים, וגם כי,עם יד על הלב, עדיף לשחר להיות קצת איתו וקצת איתי, מאשר רק איתי ובכלל לא איתו. זהו. בתקווה לבשורות טובות.

isidora

New member
שמחה לראות הודעה אופטימית

ומקווה לעוד הרבה כאלה

הגרי3

New member
מצויין. למה לא להתחיל את הסידור הזה

כבר עכשיו ולפנות לך שני אחרי הצהריים בשבוע (או לפחות אחד) רק לעצמך?

בלינקה

New member
מסיבות פרוזאיות לחלוטין

מי שנתן לאיש יומיים חופשיים הוא לא המפקד הישיר, אלא זה שמעליו. במפקד הישיר התחלף עכשיו, וצריך לעשות עליו רושם (ז"א להישאר לפחות את השעות המקובלות). חוצמזה, האיש עושה לילה אחת לשבועיים, ולמחרת מגיע קצת לפני הצהריים הביתה ומשחרר אותי לנפשי, ובכלל, מהרגע שהוא בבית (שבע וחצי גג, בד"כ) אני חופשיה לעשות ככל העולה ברוחי. אז בינתיים נעשה רושם על החדש

אלינה12

New member
שמחה לשמוע!

אני יודעת שתמיד הכל מסתדר בחיים וחיים תמיד מפתיעים. צריך רק לא לאבד תקווה אף פעם! (טוב, אני צריכה להגיד את זה גם לעצמי מידי פעם
)

משוש30

New member
../images/Emo45.gifסחטיין על המפקד שלו!!

מקווה שגם נושא העבודה יסתדר במהרה!

yaelia

New member
מקווה שזה פתח לעוד ועוד בשורות

טובות ועבודה שווה בקרוב. אני בטוחה שגם האיש שלך שמח מאוד באופציה לבלות כמה שיותר עם שחר, בטח נורא קשה לו מאז שהוא לא נמצא איתה הרבה.

כל הכבוד!

איזה מפקד נהדר! כמה נחמד שיש מעסיקים כאלו שיוזמים בעצמם כאלו דברים. ומאוד מקווה שהכל יסתדר לך בקלות ובדיוק כמו שאת רוצה. והכי כיף לשחר!

הדר לצ

New member
איזה יופי של הודעה

כל הכבוד למפקד שמפגין אנושיות ראויה לשמה.

טיפוטף

New member
טוב לשמוע, ואני בטוחה שיישום ההסדר

יגיע בקרוב מאוד! דרך אגב, אמנם זה לא התחום שבו עסקת, אבל התחום הכמעט בלעדי ש"מככב" במודעות הדרושים לעורכי דין, הוא תחום הביטוח. ניסית להתקבל? ואולי יש מצב להתחיל לא כעו"ד אלא בתפקיד אחר בתחום הביטוח (לפחות במודעות יש הרבה ביקוש גם לתפקידים אחרים, וגם ללא ניסיון), ולהתקדם משם?

למעלה