לא מצאתי את ההודעה שלי...שוב
מה דעתכם על זה? אני בחורה סטרייטית (אוהבת נשים אמנם אבל לא היה לי קשר מיני עם אישה). משתתפתת בפורום לא ישראלי שמוקדש ללהקת רוק. לפני כחצי שנה בא לפורום בחור בן 18 פלוס, אנגלי, בעל מראה מאד צעיר, מאד מאד נשי, מאד! נשמע ונראה מקסים, מיד התחבב על כמעט כולם, בפרט על חובבות הננסי בויז (כמוני). הוא סיפר שיש לו אחות תאומה, שהוא לא יכול שלא לחקות, למרות שקשה לו עם זה שהוא ניראה נשי. הוא גם סיפר על התעללות נפשית ופיסית מצד אנשים אחרים ואביו. יש לו גם בלוג, ככה שקראתי על זה וגם שמעתי ממנו. התחברנו ועברנו לשיחות טלפון שנמשכו כשבוע וחצי, כמעט כל יום, ונשאו אופי ידידותי. פעם או פעמיים עשינו "רול פליי" (משחקי תפקידים) הוא היה הוא ואני הייתי איזה שמר שהוא מאד אוהב והיה אקט אוראלי (רק וירטואלי, לפחות אצלי, נהנתי אבל לא "גמרתי"). יצאתי מהפורום לכמה שבועות עקב עיסוקים ובעיות משפחתיות וגם כי קצת נמאס לי מהלהקה. אתמול בבוקר נכנסתי לפורום, והנה אני רואה הודעה בה אותו בחור אומר שהוא בחורה. שכל הזמן שיקר, ונמאס לו לשקר. יש לציין שהוא קשר קשר רומנטי וירטואלי עם בחורה מבוגרת ממנו ב-3 שנים, מצרפת. הם נפגשו בהופעה של הלהקה באנגליה, לדבריהם (לא יודעת אם זה נכון). הם היו מאוהבים, ככה אמרו לי (אני מכירה גם אותה, היא מהפורום גם). בקיצור, ראיתי שאחת המשתתפות בפורופ סיפרה (בהסכמתו) שהוא סיפר לה את זה כי לא יכל יותר להתסיר את הסוד. ובעצם הוא עשה את זה כי הוא בחורה, שמרגישה שהיתה צריכה להיוולד גבר. גבר בגוף של אישה. אגב, האחות התאומה לא קיימת, זו המצאה. למרות שהאדם הזה, שהציג עצמו חודשים כבחור, ניראה כל-כך נשי ויש לו קול כל-כך נשי, לא חשדתי שזו בעצם בחורה. אני די בשוק, כי התיידדנו מאד, והוא אדם פשוט חם ומקסים, מהסוג שלט פוגשים. עכשיו אני אומרת לעצמי (לא להעלב, גברים): "איך לא ידעתי שזו בחורה, אין גבר כזה מקסים ומתוק וחם." אבל באמת לא חשדתי. פשוט נדלקתי על המראה הזה, עם השמלות והאיפור והכתרים על הראש, אני מתה על זה. תמיד חשבתי שזה הגבר הכי נשי שיש בטוח, בחיים לא הייתי מאמינה שזה גבר. וזה באמת לא. אני לא יודעת אם לסלוח. מצד אחד זה שקר מאד גדול, לאמר שאתה גבר, כשאתה אישה. מצד שני היא כזו מתוקה וחמודה, ואני גם מבינה עכשיו מה מאחורי זה, שקשה לי לא לסלוח. אבל לפעמים אני אומרת: "איך אפשר להאמין לבן אדם ששיקר לך חודשים על כזה דבר?" אני לא מבינה משהו, אולי אתם תבינו: איך זה שבחורה שהיתה רוצה להיות גבר מתלבשת וניראת נשית כ"כ, למרות שהיא היתה רוצה להיות גבר. למה היא לא מאמצת מראה גברי, אם לא טוב לה עם המין (ג'נדר) שלה? זה הכי לא מובן לי.