חייבת לספר משהו...

sha na na revol

New member
../images/Emo13.gif

אהבתי, למרות שלקרוא לאנשים בורים זו קצת יותר מדי תקיפות. לא הרבה אנשים מעמיקים כמוך, מה לעשות.

sha na na revol

New member
אפרופו טישירטס

אני נתקל חדשןת לבקאים בחולצות כמו 'I love boys who kiss boys' ו עוד כל מיני סלוגנים פאג הג\ג'נדר קווירים כאלה. לפעמים אני נורא רוצה לדבר עם הלובשים, אבל אני מחייך וממשיך הלאה.

השעועית

New member
חייבת לספר משהו...

אוקיי זה נורא מוזר אבל אמיתי. לא יודעת אם זה הפורום הנכון, אבל הסיפור מתעסק בנשיות-גבריות. אני בחורה סטרייטית, משתתפת בפורום שמוקדש ללהקה שאני מאד אוהבת (מחו"ל). לפני כמה חודשים נכנס לפורום בחור בן 18 פלוס, מאנגליה, עם מראה נשי מאד. הוא פשוט ניראה בחורה. ובחורה יפה מאד. הוא קשר קשרים עם הרבה אנשים שם, גם איתי. אני אמנם מבוגרת ממנו, אבל הוא בן אדם בוגר נפשית יחסית ונשמע מקסים (ואני גם משוגעת על בחורים נשיים). דיברנו בטלפון 4-5 פעמים. יש לו קול נשי מאד מאד. הוא אמר כמה פעמים לכולם שהוא דו מיני, עם העדפה לנשים, אוהב מאד להתלבש כמו בחורה, להתאפר, ומציקים לו על זה הרבה. אבל הוא אוהב להיראות בחורה. אמר שיש לו אחות תאומה שהוא מנסה לחקות. הוא קשר קשר רומנטי עם בחורה צרפתיה, בת גילו, והיתה אהבה גדולה. לפני כמה שבועות נמאס לי מהפורום ויצאתי ממנו (יש לי עיסוקים אחרים). ניתקתי קשר עם רוב האנשים שם. בקיצור, היום בערב החלטתי להתפנות לחזור לפורום ואני רואה הודעה של הבחור הזה שאומרת: "אתחיל שוב. אני פריז ואני בחורה." מסתבר שהבחור הוא בחורה, אין לו (לה) אחות תאומה. הוא שיקר לכולם ולחברה שלו כחצי שנה. שוק טוטאלי. אני לא מאמינה, דיברנו בטלפון כמה פעמים, לא חשדתי שהוא בחורה למרות המראה הנשי מאד והקול הנשי מאד. מוזר שרוב האנשיפ בפורום מקבלים את זה יפה וגם הבחורה הצרפתיה שהיתה מאוהבת "בו" סלחה לו. מה דעתכם? למה שבן אדם ישקר ככה לגבי מינו?

השעועית

New member
לא מצאתי את ההודעה שלי...שוב

מה דעתכם על זה? אני בחורה סטרייטית (אוהבת נשים אמנם אבל לא היה לי קשר מיני עם אישה). משתתפתת בפורום לא ישראלי שמוקדש ללהקת רוק. לפני כחצי שנה בא לפורום בחור בן 18 פלוס, אנגלי, בעל מראה מאד צעיר, מאד מאד נשי, מאד! נשמע ונראה מקסים, מיד התחבב על כמעט כולם, בפרט על חובבות הננסי בויז (כמוני). הוא סיפר שיש לו אחות תאומה, שהוא לא יכול שלא לחקות, למרות שקשה לו עם זה שהוא ניראה נשי. הוא גם סיפר על התעללות נפשית ופיסית מצד אנשים אחרים ואביו. יש לו גם בלוג, ככה שקראתי על זה וגם שמעתי ממנו. התחברנו ועברנו לשיחות טלפון שנמשכו כשבוע וחצי, כמעט כל יום, ונשאו אופי ידידותי. פעם או פעמיים עשינו "רול פליי" (משחקי תפקידים) הוא היה הוא ואני הייתי איזה שמר שהוא מאד אוהב והיה אקט אוראלי (רק וירטואלי, לפחות אצלי, נהנתי אבל לא "גמרתי"). יצאתי מהפורום לכמה שבועות עקב עיסוקים ובעיות משפחתיות וגם כי קצת נמאס לי מהלהקה. אתמול בבוקר נכנסתי לפורום, והנה אני רואה הודעה בה אותו בחור אומר שהוא בחורה. שכל הזמן שיקר, ונמאס לו לשקר. יש לציין שהוא קשר קשר רומנטי וירטואלי עם בחורה מבוגרת ממנו ב-3 שנים, מצרפת. הם נפגשו בהופעה של הלהקה באנגליה, לדבריהם (לא יודעת אם זה נכון). הם היו מאוהבים, ככה אמרו לי (אני מכירה גם אותה, היא מהפורום גם). בקיצור, ראיתי שאחת המשתתפות בפורופ סיפרה (בהסכמתו) שהוא סיפר לה את זה כי לא יכל יותר להתסיר את הסוד. ובעצם הוא עשה את זה כי הוא בחורה, שמרגישה שהיתה צריכה להיוולד גבר. גבר בגוף של אישה. אגב, האחות התאומה לא קיימת, זו המצאה. למרות שהאדם הזה, שהציג עצמו חודשים כבחור, ניראה כל-כך נשי ויש לו קול כל-כך נשי, לא חשדתי שזו בעצם בחורה. אני די בשוק, כי התיידדנו מאד, והוא אדם פשוט חם ומקסים, מהסוג שלט פוגשים. עכשיו אני אומרת לעצמי (לא להעלב, גברים): "איך לא ידעתי שזו בחורה, אין גבר כזה מקסים ומתוק וחם." אבל באמת לא חשדתי. פשוט נדלקתי על המראה הזה, עם השמלות והאיפור והכתרים על הראש, אני מתה על זה. תמיד חשבתי שזה הגבר הכי נשי שיש בטוח, בחיים לא הייתי מאמינה שזה גבר. וזה באמת לא. אני לא יודעת אם לסלוח. מצד אחד זה שקר מאד גדול, לאמר שאתה גבר, כשאתה אישה. מצד שני היא כזו מתוקה וחמודה, ואני גם מבינה עכשיו מה מאחורי זה, שקשה לי לא לסלוח. אבל לפעמים אני אומרת: "איך אפשר להאמין לבן אדם ששיקר לך חודשים על כזה דבר?" אני לא מבינה משהו, אולי אתם תבינו: איך זה שבחורה שהיתה רוצה להיות גבר מתלבשת וניראת נשית כ"כ, למרות שהיא היתה רוצה להיות גבר. למה היא לא מאמצת מראה גברי, אם לא טוב לה עם המין (ג'נדר) שלה? זה הכי לא מובן לי.

מיצי 74

New member
אולי זו טרנסית לכודה בגוף של אישה?

כי זה לא רק גבר או אישה. זה באמת קצת לא יפה לא לספר הרבה זמן, אבל זו היתה הבחירה. חוץ מזה זה נשמע נחמד, ואני ממש לא רואה למה צריך להיות ברוגז מזה.

sha na na revol

New member
העא...

יש לי תחושה מוזרה שאני מכיר את הבנאדם ודיברתי איתו\ה בטלפון פעם. (אני lurking כאן כבר המון זמן כי אין לי אנרגיה לכתוב.)

sha na na revol

New member
אני טענתי לישראליות?...

בכל מקרה הבחור\בחורה שנכרתי היו מטקסס וטענו שהם מכירים אישית את בריאן.

sha na na revol

New member
אגב...

אני מכיר עוד אנשים עם בעיה דומה, ולפעמים זה קצת מטריד אותי, במיוחד שאני רואה כשהבנאדם סובל מזה. אני מניח שזו יותר שאלה לשאר הפורום, אבל בכל אופן.... כשמישהט רוצה לעבור מנקבה לזכר, קל יותר לדעת מה ליעץ ולהגיד. אבל כשאנשים, כמו מישהי שאני מכיר, נוח לה במבחינה חיצונית והיא עדיין שואלת את עצמה למה היא לא נולדה בן, מה כבר יש לי להגיד. זו פתאום נראית לי שאלה יותר מורכבת, במיוחד כשג'נדרקוויריות היא לא תמיד נראית אצל נקבות. קשה לי להסביר, אז אל תעלבו מהניסוח או משהו.

השעועית

New member
מה שהכי מוזר לי

שקשה לי לקבל אותה כבחורה. כלומר, שאנחנו מדברות בצ'טים, אני לפעמים מדברת אליה כאילו היתה בחור, ולא ממש אכפת לה. אמרתי לה שאני מצטערת, אבל אני לא יכולה להתרגל לעובדה שהיא בחורה. דיברנו בטלפון בעבר לא מעט פעמים, למרות המראה הנשי מאד מאד והקול היותר נשי (מהמראה) עדיין לא יכולה לקבל אותה כבחורה. יותר מזה, שאני מתבוננת בתמונות שלה, היא ניראת לי יותר גברית מקודם, למרות שהיא ניראת כ"כ נשית (וחשבתי שזה בחור נשי). פשוט לא יכולה לחשוב עליה כבחורה. היא לא מוכנה לומר למה היא התחזתה לגבר, אבל קראתי משיחה שלה עם חברה אחרת (שפורסמה בפורום), שהיא לא מרוצה עם מה שהיא, היא היתה רוצה להיות גבר, והיא רצתה להיכנס לפורום כזכר כדי לראות איך מקבלים אותה כזכר. ב"דרך" היא התאהבה בבחורה (סטרייטית, אגב) והבחורה התאהבה בה. לפי מה שאני יודעת הן מדברות, אבל חברה שלה לא יכולה לקבל אותה ביותר מחברה כבר, היא מאד פגועה מכל הסיפור. גם אני, אבל לא הייתי מאוהבת בה (אולי קצת...), אבל קשה לי לקבל את השקר הזה, לא משנה שיש לה סיבות ושיש לה כנראה בעיות בזהות המינית (אני לא ממש מבינה בזה אני מנחשת). זה פשוט "מרגיז" ששיקרו לי כ"כ הרבה זמן, ושהסוד התגלה בפורום, אחרי שהחברה הזו "חלבה" אותה (היו כמה אנשים שחשדו בה, אני ממש לא). איך הייתם מתנהגים במקומי? מצד אחד אני ממש "מתה" עליה, כגבר או אישה, היא ממש מתוקה וחמה (לא מתכוונת מינית, כאדם), מצד שני נפגעתי מהשקר הזה. אני משוחחת איתה באינטרנט, אבל זה לא כמו קודם, אין ממש אמון, קשה להסביר. לא השתנה כלום מבחינת חיבתי אליה, אבל אני מרגישה מרומה, למרות שזו "רק" ידידות. אגב, במשחקי תפקידים היא אוהבת לשחק תמיד גבר, זה אומר משהו, נכון?

אני חושב

שכדאי שאולי תשאלי אותו/ה איך עדיף- אם כנקבה או כזכר. אני מכיר כל מיני אנשים מכל מיני סוגים שמעדיפים ככה או ככה או שלא משנה להם. אני מניח שהיא/הוא עשה/עשתה את זה מסיבה מסויימת, ונראה שזו אכן סיבה טרנסית ["היא לא מרוצה ממה שהיא, היא הייתה רוצה להיות גבר"]. יכול להיות שמבחינתו/ה זה לא היה שקר אלא פשוט דרך להיות מה שהוא/היא בלי להיפגע ולפגוע. אני מבין איך זה יכול לפגוע אבל גם מבין אותו/ה. אני יודע שהצעד הראשון שלי במשעולי הטרנסיוּת היה באמת באינטרנט, כשיכולתי פשוט לכתוב בלשון זכר ולהיות בן בלי צורך להסביר מימהכמהולמה. מבחינת האמון, גם כאן ברור לי למה נפגע האמון בינכם ולמה את מרגישה מרומה, אולי את צריכה לקחת את הזמן שלך ושלה/ו ולנסות לשאול אם היא/הוא שיקר/ה או שפשוט ניסה/ניסתה להיות עצמו/ה (במקום "למה היא התחזתה לגבר"). ברגע שתביני את הסיבה, אולי תוכלי לנסות ולבנות את הקשר מחדש. [לעזאזל עם לוכסנים].

השעועית

New member
היא לא מדברת על זה בכלל

שאני שואלת שאלה היא אומרת: "בוא נשנה נושא". לא יצא לי לדבר על זה איתה, היא אומרת שהבחורה מצרפת, שהתאהבה בה, מאד פגועה ולא רוצה איתה יותר קשר רומנטי. והיא אומרת שהיא מצטערת שהיא אמרה שהיא אישה, היא רצתה להמשיך ב"התחזות" (למרות שזו באמת, כמו שאמרת, לא ממש התחזות). בכל אופן אין מצב לדבר איתה על זה, לדעתי היא מרגישה רע עם הסיפור. אולי לא, אין לי מושג מה הסיבה לזה, ואני מכבדת את ההחלטה. אולי אני צריכה זמן. בהתחלה הייתי בשוק, אחרי זה אמרתי: "מה זה משנה? בחור? בחורה? העיקר הבן אדם" אבל שאני חושבת על זה שוב, קצת קשה לי עם זה. אולי כי התרגלתי שזה גבר (כי היא אמרה לכולם שיא גבר). פשוט לא יכולה לחשוה אליה כאישה. משוחחת איתה וחושבת שאני עם גבר. ואפילו רואה בה חיצונית ובכלל יותר גבר ממה שראיתי בה קודם, וזה הכי מדהים. היא אמרה לי שהיא לא אוהבת וסת (מי כן?) והיא מרגישה רע פיסית שהיא בתקופה זו ובטעות אמרתי: "מאיפה אתה יודע איך זה להיות במחזור?" והיא אמרה: "אני בחורה!" ואמרתי לה: "נכון, סליחה, אני מבולבלת". והיא לא נעלבה, להפך, אמרה: "זה בסדר, לא מפריע לי." זה כ"F מוזר, ה"גבר" הזה ניראה כ"כ נשי, קול כזה נשי וצעיר, ולא עלה על דעתי שזו בחורה. הייתי בשוק כמה גבר יכול להיראות נשי...מעניין שהרבה אנשים כן חשדו (לא החברה "שלו").

Eusebius

New member
ויש גם מקרים

של אנשים כמוני שכן רוצים להשתנות...אני מחכה להוריד את הציצים ולקחת קצת T כדי שאוכל להתחיל להתאפר ולהיראות "נשי".. אם אני עושה את זה עכשיו אני פשוט נראה אישה, מה שאני לא. גבר נשי זה שונה מהותית מאישה גברית ולכן הטרנסים האלה אולי לא יראו גבריים אלא ממש נשים למי שלא רגיש לדקויות של הפנימיות. לפני השינוי - פשוט אישה. אחריו - גבר נשי. לקח לי שנים להבין את זה על עצמי, אני לא מצפה שאחרים יבינו את זה ולכן, לצערי ,אני לא נראה עכשיו כמו שהייתי רוצה. המראה הגברי משרת את המטרה שלי לביטוי עצמי יותר מהגנדרנות שלי אבל הוא ללא ספק לא אני. זה בדיוק ככה... קוויריות בלתי נראית. כזה הייתי כל החיים, אישה נשית סטרייטית. ואני בכלל יותר קרוב לגבר נשי הומו... או משהו : )

sha na na revol

New member
גמני בדיוק ככה

אולי אנחנו אחים?

למעלה