חייבת לספר

1סימה

New member
אנחנו נמצאים עוד אחורה

אנחנו 15 חודש ומוערכים 6 חודשים

1סימה

New member
איזה חמודים

האמת כבר הספקתי להתעשת והבטתי בנסיך שלי. אני יודעת שהוא רק רופא ואני גם יודעת שרק אמא יודעת באמת ואני אפילו יודעת שהכל יהיה בסדר אבל... משפט כזה של רופא מוריד את הרוח מהמפרשים... תודה שעזרתם לרוח להמשיך ולנשוב, מבטיחה לעדכן בהתפתחויות סימה.

1סימה

New member
חייבת לספר

אחרי חודש מאוד אנטנסיבי עם הנסיך בבית (ריפוי בעיסוק, פיזיו , אמנה, הומאופטיה, החלפת משקפיים ומלא עבודה בבית) אנו מרגישים שיפור עצום. היום היה לנו תור אצל הרופא ההתפתחותי.. הלכנו שמחים ובהתלהבות כדי להשוויץ, אבל... הרופא לא ראה כל התקדמות והנסיך עדין באיחור התפתחותי משמעותי, הוא אמר שאולי יש שיפור קל באיכויות אבל לא משהו שמשנה את התוצאות. מה עושים עכשיו? בא לי לצרוחחחחחחחחחחחחחחח

אתי ארד1

New member
לא להתיאש

קודם כל תסמכו על ההרגשה שלכם שיש שיפור גם אם היא בשלב זה לא מדידה בהגדרות רפואיות. המשמעות האמיתית של ההרגשה שלכם היא שהנסיך שלכם קודם כל מגיב לכל ההשקעה העצומה מסביבו, גם אם עוד לא הצליח לעשות צעדים משמעותיים קדימה. עיצה שיכולה לעזור לכם לפעמים הבאות: תרשמו לעצמכם את הקשיים ואת העוצמות,אפילו בפרטים קטנים, ולאחר פרק זמן של עבודה, תבדקו שוב ותירשמו איפה יש באיזה תחומים יש שיפור ובאיזה מצבים. לא תמיד אפשר לשחזר את המצבים האלו אצל רופא התפתחותי ואז הוא יעזר ברישומים המפורטים שלכם. אפשר גם להגדיר יחד עם הצוות הרב מיקצועי מטרות ביניים ולראות אם הצלחתם להשיג אותם. המון בהצלחה, חיזקו אימצו. האמונה שלכם בו זה הדבר הכי יקר שיש לו.

dan52

New member
שיפור קל באיכויות. מצוין

ברגע הראשון שקראתי את המסר התעשבנתי על הרופא ואז קראתי שוב ונסיתי לראות צד אחר. נכון שאני לא מכיר שום פרטים על בנך ועל הרופא וכו... אבל עם אחרי חודש יש שיפור מסוים באיכויות .מה עוד תבקשי, יש דברים שרק ההורים רואים דברים קטנים,שלאחר מכן מקבלים משמעות יותר עמוקה. תאחזי בדברים הטובים וקדימה לעבודה, השיפור יהיה אדיר לאורך זמן. דבר נוסף, לא צריך לקחת מילים של רופאים יותר מדי ברצינות לפעמים הם אומרים דברים בלי לחשוב על תוצאות דבריהם מהבחינה הרגשית להורים. תומך בך מרחוק

למעלה