חייבת לספר...

l i r o n R

New member
חייבת לספר...

קרה לי משהו והייתי חייבת לשתף.. הייתי בבית והלכתי למטבח להביא כוס...והיא התפוצצה לי בידיים... עכשיו אני מוטרדת מהרסיסים שנדמה לי שלא יצאו .... מה עושים? יש רעיונות?

בוזיקית

New member
מה זאת אומרת נדמה לך שלא יצאו?

יורד לך דם? את מרגישה גוף זר ביד? אם לא - אין לך מה לדאוג. אם כן - גם אין לך מה לדאוג: קודם כל חטאי את המקום במשחה מחטאת או נוזל מחטא שיש לך בבית, ואם התחושה המציקה לא תעבור, תפני מחר לקופת חולים, לאחות. אם זה ממש כואב ויורד הרבה דם וכל זה, חשוב לעצור את הדימום, ותיפני למרפאת מר"מ של קופת חולים, שפתוחה בשעות כאלה, באיזור מגורייך. בהצלחה ורפואה שלמה!

כוסות מתפוצצות

קולבים של שנים שנופלים פתאום... מה קורה פה? אנחנו נפתח פורום לאנשים עם כוחות על טבעיים עוד מעט... תודה בוזיקית שהגשת
ואפשרת לי התייחסות קלילה יותר..
לירון- אני מקווה שתרגישי טוב יותר ושאם לא הלילה, מחר בקופת חולים תיפתר הבעיה המציקה של רסיסים בידיים אם יש כאלה...

l i r o n R

New member
תודה!

דבר ראשון אני מוכרחה להגיד לכן תודה על ההתייחסות המהירה!!!! אין לכן מוזג כמה זה עושה הרגשה טובה!!! בקשר לרסיסים...אממ...הם נראים על פני העור כמנצנצים כאלה...ושטפתי הרבה פעמים במים (בלי שפשוף), אך לא נראה כי זה מזיז להם.. אין כאבים והדימום מזמן פסק...הוא היה חתך שטחי מאוד... יש מעין עקצוץ שנאמר לי כי מאפיין את הרסיסים שאם לא ייפסק יהיה צורך לפנות אולי לקופת חולים, למרות שהדיעה הרווחת היא שהרסיסים יוצאים מעצמם ואין כ"כ מה לעשות בנדון! תודה רבה רבה רבה רבה רבה!!!!!! והמשך לילה מקסים לכולם

למעלה