חייבת לפרוק את זה...

נעמהdj21

New member
חייבת לפרוק את זה...

אני דיי אוהבת את התוכנית... לא מכורה ולא מעודכנת בכל העלילות, אבל דיי בעניינים. בכל אופן, אני ממש בדרך ללהפסיק לצפות. היה בשלב של ההדחה של שי שגם רציתי להפסיק, אבל חזרתי בי. (כל ההרגשה שנוצרה ולא רק אצלי היא שיש חרטא בהפקה...כל עוד זה לא מורש אני לא אתלונן אבל באותה סיטואציה הרגשתי ממש כאילו עובדים עלינו בעיניים להשי רייטינג וזה לא היה כייף!). בכל אופןכרגע אני ממש על סף להפסיק לצפות - בגל דמות שמאוד אהבתי בהתחלה אך עוברת את כל הגבולות. שמה לאון! את לאון חיבבתי מאוד בהתחלה...מאוד מאוד. מאחר ואני אוהבת הומואים נשיים, ובכלל אני אוהבת שיוויון ושיש הומו בטלווזיה ומקבלים אותו. אבל יש תחושה שלאון הוא סוג של קרקס מהלך על שתיים. הוא הפך מעיק, מטריד, ולא כיפי בכלל. הוא כל היום שר, כל היום...הוא קצת סתום...או לפחות מתנהג ככה, ואז פתאום הוא כן נראה חכם. מטעה משו. מרוב שהוא רעב לפרסום הוא מתנהג כאילו הוא באודישן אחד גדול ובלתי פוסק, וזה מתחיל להטריד...הוא כאילו לא אמיתי ולא מתנהג משהו שקרוב ללהיות טבעי. בקיצור - אני לדעתי לא היחידה שחשה ככה... ואני מבואסת כי אני אוהבת את התוכנית ורק בגלל לאון כבר מאוד מאוד קשה לי לצפות, נוכחותו מטרידה. י עוד אנשים שחשים כמונו אהבו את לאון ועכשיו ממש לא סובלם את הנוכחות שלו?

נעמהdj21

New member
משהו ספציפי???או שהוא רכלן?

אבל כולם רכלנים מה עוד יש לעשות שם... אין להם שום דבר חומר לדיבורים חוץ מעל עצמם או הבית...

נעמהdj21

New member
מה אמר על איתי??

איתי הוא למל"ם כזה... ילד טוב ירושלים. לא מפריע לא מזיק...

חשיפה- לאון שחקן שמגלם הומו ! הוא..

לא באמת הוא, בסוף התוכנית הכול יתבהר ותגלו שלאון לא באמת הומו, ושהוא לא באמת כזה. סתם חח... סתם כתבתי. וכן לאון לפעמים נוטה להגזים ולהקצין את עצמו יותר מידי.

נעמהdj21

New member
הדרך להצליח שם זה להיות צבוע!

מבחינת זה אין ברירה...ככה הצליחו להפיל את שי ע"י צביעות! והראשי הוא לאון...עלק תולי חתלתולי... לאון הוא נחש שמתחפש לחיית מחמד מתפנקת נקודה. בבוא הרגע הוא ינעץ סכן גם בשיפרה וגם ברנין אהובותיו. והא גם צבוע כלפי עינב ויוסי וזה ברור! מצידי שיהי צבוע אבל שיפסיק לשיר.

לוב1

New member
אני מאוד מאוד אהבתי את

לאון בהתחלה. אבל עד שראיתי אותו מרכל על דיירים והתחיל להיות צבוא.. אז ירדתי מימנו.. הנוכחות שלו לא מפריעה לי. אבל אני כבר לא אוהבת אותו.

נעמהdj21

New member
לאון חייב ללכת...

אני חושבת שבגמר צריכים להיות: שיפרה צבר יוסי/רנין נקודה. עינב קשקשנית ותולה את ההצלחה שלה בהתבכיינות בלתי פוסקת על רקע עדתי, חלאס, שלא תתחבא מאחורי זה, היא נעל, נקודה. איתי - חסר עמוד שידרה. לאון פירטתי. ונסיה - שתלטנית מגעילה ותופסת בעלות. החדשים - בעיניי הם אוויר ויש חשד דיי ברור שחלקם שתולים. כמו כן ייתכן ואחד מהחברים הוותיקים אף הוא שתול רק לא עליתי על מי.... זה מקובל בפורמט בחו"ל? שתולים?

נעמהdj21

New member
אני חושבת שעינב כבר מרגישה בעצמה שלאון נחש

לאון שומר איתה כרגע על יחסים קרים לא רצה לסגור דלתות...כמו שהוא עושה עם כולם, ככה צבועים מתנהגים. בכל פרשת הקללה של יוסי על שיפרה, לאון עמד ובא ואמר שיוסי קילל. אני בטוחה שעינב ויוסי לא שוכחים את זה. זה היה אמיץ מצד לאון יש לו מראה מטעה חשבתי הוא ישתפן מאחר והוא ועינב כביכול חברים. בכל מקרה אם עינב חכמה כרגע היא חייבת להדיח את לאון כי אחרת הוא ידיח אותה, וזה בדוק.

למעלה