חייבת לפרוק...דיכאון

bobit marely

New member
חייבת לפרוק...דיכאון

חשבתי שזה חברים לכל החיים... מסתבר שלא כבר לא סומכת על אף אחד רק על עצמי הוא משחק בי הם משחקים בי אני מרגישה כמו בובה בהצגת ילדים גרועה נימאס לי שלא אומרים לי כלום אני צריכה חברים חדשים כי הישנים כבר איכזבו אותי יותר מדי... בנתיים אני לבד אני מקווה שאני אוכל להחזיק מעמד לבד לבד זה אומר אני,המחשב והסיגריות ולכם אנשים מגעילים אני מאחלת שתחיו באושר בחיים הצבועים שאירגנתם לעצמכם אני יודעת שכולם רגילים שאני שמחה אבל זה רק מבחוץ מבפנים-רקובה...

Forever NemeSh

New member
../images/Emo201.gif עצוב..

אם את צריכה אוזן קשבת אני כאן..

...

אני לא מכירה אותך, אבל זה נגע בי. לכל אחד יש את השלב הזה שהוא מבין שהסביבה שהוא חי בה, היא קצת לא מה שהוא חשב שהיא.. תקווי שזה יסתדר. אין לי משהו יותר מעודד להגיד.. . סליחה. אבל תאמיני רק בעצמך, ותילחמי על מה שאת חושבת.

Perfect sense

New member
מוזר שאת אומרת את זה,

כי לעיתים אני מנסה לסכם את היחסים שלי עם חברים שלי, ולפעמים אני אומר לעצמי "וואו, זה לא זה" אבל תמיד אחרי מספר שניות אני נזכר בדברים הטובים, ולא רק ברעים. ז"א....רגע אחד של שמחה שמקבלים מחברים, לטעמי שווה לרגע של אכזבה.

קבענו עם האושר והוא לא בא,,

קודם כל זה בסדר , לפרוק בכתיבה שתדעי, אני יכול להבין לפי מה שאת כותבת שחברים שלך לא מנתהגים אלייך יפה כמו שאת מצפה מהם באסה מה אני אגיד לך, זה קורה להרבה מאיתנו בתקופות שונות אם היית יכולה לפרט למשל מה למשל הם לא עושים בשבילך כמו שרצית? בכל מיקרה, אנחנו חיים וחיים בשביל לחיות אולי תתני להם קצת זמן כדי להבין במה הם טעו אולי ברמזים דקים,,, ועם יהיה צורך תנסי להתקרב לאנשים אחרים שנמצאים בסביבה שלך או לנסות לדבר בכל זאת עם החברה הכי קרובה לכל אחד תמיד /לרוב יש מישהו כזה ואם אני יכול בבקשה המעיטי עם הסיגריות זה לא בריא -תתאמצי לשים אותם בצד אני שולח לך חיבוק גדול,,,,,,וברכת אור גדולה

למעלה