חייבת לפרוק... סליחה מראש זה ארוך...

misty10

New member
חייבת לפרוק... סליחה מראש זה ארוך...

ביום חמישי שלאחר יום כיפור הייתי צריכה לעשות בדיקה בת"א (אני גרה בצפון) בבוקר, ולכן הגעתי בערב יום כיפור לת"א ולנתי במקום מסויים (בכוונה אני לא כותבת איפה, בהמשך העניין יהיה מובן למה).
ביום כיפור היה אפשרות לאכול ארוחות במקום (חוץ מהסיבה שאנחנו מאוד אהבנו ללון במקום, זאת היתה סיבה נוספת להגיע דווקה למקום הזה ללון בו).
ביום חמישי עברתי בדיקה ונקבע לי שאיבה ליום ראשון, בבוקר.
כבר ביום הזה הרגשנו שהמזון ממוחזר משהו...
לאחר השאיבה ביום ראשון הרגשתי קצת חלשה, וחזרתי למקום כדי לנוח.
ביום ראשון בערב חטפתי שילשול חזק שלווה בחום נמוך, התייעצנו עם הרופא שטען שזה בסדר כל עוד החום לא עולה מעל 38.5, רק לשתות הרבה ולנוח, וזה מה שעשיתי...
ביום שני החום התחיל לטפס, ובשעות אחה"צ המוקדמות החום עלה והגעתי למיון בשיבא. שם לאחר בדיקה והתייעצות אישפזו אותי להשגחה במחלקה ושם החליטו שיש בעיה של וירוס ואין מה לעשות, לקחו תרבית צואה (הבדיקות של הדם היו בסדר גמור), ושוחררתי לאחר יום עם המלצה לשתות הרבה, ואם יהיה תשובה כלשהי אני צריכה להתקשר אליהם כדי לקבל תשובה!!!
לאחר התייעצות עם הרופא שלי, הוא החליט לעשות החזרה ביום רביעי (כשיש עדיין חום משחק, ושילשול). וכך קרה...
ביום רביעי לאחר ההחזרה התקשרו אלי מהמחלקה ואמרו לי שאני חטפתי סלמונלה, ושזה חיידק מאוד מדבק ושאני צריכה לקבל טיפול... כמובן שבגלל ששוחררתי אין הם אחראיים על הטיפול... ולכן בחול המועד סוכות, כשאין כמעט רופאים בנמצא, במרכז (כשאני מהצפון... זוכרים?) אני צריכה לחפש רופא כדי לקבל טיפול שיכול להתאים לבעיה עם העובדה שאני אולי בהריון...
הודעתי למקום שבו לנתי שחטפתי סלמונלה... והם הבטיחו לבדוק, בנתיים עזבתי את המקום במהירות ומצאתי מקום אחר ללון בו עוד לילה (כי לא יכולתי לנסוע חזרה ללצפון בגלל שהייתי חלשה, ובן זוגי לא נוהג).
לאחר "בירור" של המנהלת עם מנהל המזון הם החליטו שהמחלה לא יכולה היתה לפרוץ בגלל מזון שהם הגישו כיוון שזמן הדגירה של המחלה הוא 10-14 ימים... (לאחר בדיקה קטנה שלי באתר של משרד הבריאות על המחלה הזאת זמן הדגירה של החיידק הוא 6-72 שעות!!!).
ובשיא חוצפתם הם עוד אומרים לנו שישמחו שנמשיך להגיע אליהם בהמשך...

בדקתי את העניין עם עו"ד, כי כל כך כעסתי שהם מתנערים מכל מה שקרה... מסתבר שיש בעיה להוכיח את העניין... וזה תיק מאוד גבולי...
בנתיים קיבלתי מחזור וזה אומר שהנסיון הזה לא צלח... כל כך עצוב לי, כי זה אומר שאנחנו צריכים לחפש מקום אחר ללון בו בפעם הבאה שאנחנו מנסים שוב להיכנס להריון... וכל פעם כזאת זה ים של כסף... אוף...

פאשון

New member
נשמע באמת מתיש

אולי תסתכלי על הצד החיובי - אם היית נקלטת, העובר היה בסכנה של ממש. סלמונה זה חיידק שעובר שילייה ופוגע בעובר. בגלל זה צריך להיזהר למשל לא לאכול חומוס בחוץ במהלך הריון כי הוא ספציפית רגיש לחיידק הזה.
אני יודעת שבטא שלילית שוברת במיוחד לאור כל הטירחה הזו...אולי בהסתכלות כזו תמצאי מעט נחמה.
חיבוק

misty10

New member
בטא חיובית... 4...

עם דימום כבד... נראה ממש לא הגיוני...
בדיקה חוזרת מחר לגבי המצאות של סלמונלה בצואה... מסתבר שזה יכול להיות עוד חצי שנה בצואה... מחפשת עכשיו דרך להוציא אותה כמה שיותר מהר...

פאשון

New member
מומחה למחלות זיהומיות

בטא 4 זו בטא שלילית. צר לי.
לגבי הסלמונלה - לוקחים אנטיביוטיקה וזה נעלם (איך עדיין לא נתנו לך?! למה לסבול?) הייתי מתייעצת עם מומחה למחלות זיהומיות. בצפון אני יודעת על ביביאנה חזן מבי"ח העמק.
במרכז - יש את פרדו בבילינסון. הוא גניקולוג והוא מתמחה ב-CMV. לא יודעת לגבי שאר המחלות שיכולות לפגוע בעובר. אני מניחה שכן. הייתי בודקת את זה.
בכל מקרה לא הייתי מסתפקת בייעוץ של רופא משפחה...

misty10

New member
אמממ...

הרופא שלי טוען שהיתה הצלחה עם בטא 3!!! להביא ילד בריא... אצלי פשוט יש גם דימום מאוד כבד... והרופא לא מאמין שיהיה משהו...
אני כבר אחרי האנטיביוטיקה... רק לידיעתך: סלמונלה הוא חיידק שהגוף מתגבר עליו לבד... ודווקה כשלוקחים אנטיביוטיקה (מסתבר) החיידקים נשארים יותר זמן בגוף...
קיבלתי אנטיביוטיקה רק בגלל ההחזרות של העוברים והיה סיכון לעוברים.
אחרי כמה ימים אין כבר סבל...
תודה על התגובה, אני יחפש מישהו שיהיה קרוב למקום מגורי...
המשך יום מקסים.

למעלה