חייבת לפרוק

rukia chan

New member
חייבת לפרוק

אני פשוט לא מאמינה איזה אנשים רעים יש בעולם הזה. זה פשוט מגעיל אותי בטירוף. נתחיל בהקדמה קלה: לאחותי יש בעיה ברגליים שמאלצת אותה להסתובב עם קביים כל הזמן וגורמת לה כאבי רגליים בכל הליכה הכי קצרה. לאחרונה [לפני קצת יותר משבועיים!!!] היא קנתה אופניים ממונעים שמשמשים לה כרגליים לכל דבר. היום היינו אצל סבתא שלי, וחצי שעה אחרי שהיא בדקה שהם עדיין שם, ירדנו למטה וראינו שהם נגנבו. וסליחה, אני יודעת שזה קורה כל הזמן ושזה שגרתי ושבטוח שהגנב לא ידע שהאופניים שייכים לבחורה נכה, אבל זה לא משפר את ההרגשה שלי שיש פשוט אנשים דוחים בעולם הזה, שאין להם שום מוסר ואין להם שום ערכים, כשבן אדם גונב ככה משהו ועוד מתוך בניין סגור. ואני גם ממש מרגישה כרגע שהגורל או מה שזה לא יהיה הוא פשוט הדבר הכי לא הוגן, כי למי בעולם פחות מגיע שזה יקרה לו? סליחה, אבל משהו פשוט לא בסדר בעולם הזה אם דברים כאלה קורים. זו רמת המרמור שלי כרגע.

לצערנו אנשים רעים לא חסרים

בריאות לאחותך ובהצלחה עם קניית כספת/שרשראות ברזל/מנעולי פלדה ב-3000 שקלים כדי לשמור על אופניים שעולים 500.

rukia chan

New member
תודה רבה, ואמן~

ד"א, הלוואי וזה היה 500 שקל. האופניים היו ממונעים ועלו 4 וחצי אלף... בקרוב ייקנו חדשים. הבריאות מעל הכל. שאלה יהיו הצרות הכי גדולות שלנו! חג שמח.

למעלה