חייבת לפרוק

חייבת לפרוק

שבוע 34++ העוברית שבבטן לא התהפכה
אני ממש בלחץ מזה, לא מוכנה לחשוב על קיסרי, אתמול כל הערב בכיתי.
אני חייבת לעצמי חוויה מתקנת, עוד בחדר לידה הבטחתי לעצמי שבפעם הבאה התינוקת שתצא ממני תבכה ואני אחבק אותה ואניק אותה עוד בחדר לידה.
ועכשיו מול כל החוסר וודאות הזאת מה יהיה, ואיך תיהיה הלידה כשהיא במצב עכוז גורמת לי להיות בלחץ מטורף.
למה היא לא מתהפכת? כל ה3 הריונות הקודמים התהפכו אצלי בשבוע 27-28 ודווקא עכשיו בהריון הקשת הקטנה מתעקשת להישאר במצב עכוז.
אני מרגישה שאני כועסת על על העולם וגם קצת עליה שחווית הלידה שלי עלולה להשתבש.
ואני יודעת שהכי חשוב שהיא ואני נצא בריאות מכל הסיפור הזה
אבל אני כ"כ מפחדת מניתוח
אוף

יש לה עוד זמן להתהפך

ולך יש עוד קצת זמן לעכל ולהתכונן לתרחיש שונה מזה שדמיינת. ממליצה לך לחפש את האפשרות של קיסרי טבעי - ניתוח קיסרי בו מאפשרים סקין טו סקין והנקה ומתנהלים בצורה כמה שיותר קרובה ללידה טבעית. כשמדובר בניתוח אלקטיבי זה הרבה יותר בר ביצוע.

שושי291

New member
מנסה לעודד

הבן הבכור שלי, שהוא ילד עקשן מאד גם היום, התהפך לקראת שבוע 37! את יכולה לבדוק אופציות גם של היפוך, יש אעה רופא בבית חולים מאיר שמומחה לזה (מצטערת שכחתי את שמו, אבל בטוח שחיפוש קצר בגוגל יכול להעלות אותו). ומשהו קצת רוחניקי- תדברי אליה כל יום ותבקשי ממנה יפה להתהפך. שווה לנסות..בהצלחה!

וגם לנסות לשחות, אומרים שזה מאוד עוזר

קראתי הודעה של מישהי שהייתה עושה עמידות ראש במים כדי שהעוברית תתהפך וזה עזר לה. מרגע שאמרו לי שדריה במצג ראש, בכל פעם שהלכתי לשחות הייתי בסטרס שהיא תתהפך בחזרה בבריכה

רונית 294

New member
את לא רוצה להסתכן בהיפוך?

לא יודעת מה הייתי עושה אבל זו אופציה?

זו תהיה האופציה האחרונה- בינתיים מנסה דיקור ורפקסולוגיה

והרבה שיחות עם הקטנה ועם ה'

שירהד1

Member
מנהל
אני רוצה לנסות ולהרגיע-

ראשית, אני מקווה שהעוברית תתהפך בעצמה. ד"ר קנטי מבית חולים מאיר אכן נחשב מומחה בנושא ההיפוכים. אז מקווה שכך או אחרת- היא תתהפך.

ושנית- בתור מי שעברה 3 קיסריים- אני רוצה להרגיע- שגם אם היא לא תתהפך- השד ממש לא נורא. אני מבינה היטב את הרצון לחווית לידה מתקנת. יחד עם זאת, חשוב לזכור שמה שבאמת חשוב זה לא צורת הלידה- אלא מה קורה אחר כך. יש חיים שלמים להעביר בחיבוקים ובמגע:)
זה גם משהו שאני מאמינה בו, וגם אני מצטטת את הרופאה שלי, שהופיעה לפני מספר שבועות באחת מתוכניות הבוקר ודיברה על ניתוחים קיסריים אלקטיביים.

בנוסף, יכולה לספר לך שבבית חולים מאיר יש יום או יומיים בשבוע, בהם יש ניתוחים קיסריים עם אוריינטציה אחרת. כלומר- האישה עוברת ניתוח, אך מיד אחר כך מונח עליה התינוק לכמה דקות. חברה סיפרה לי את זה.
לי היו חוויות מאוד חיוביות מהניתוחים. ואו! לראות אותם יוצאים...לשמוע אותם בוכים...לראות ולהיווכח שהכל בסדר...איזו תחושה עילאית. לאחר מספר דקות גם הביאו לי אותם והעברתי את לחיי על פניהם. ואו! איזה דבר זה (אני בכל מקרה לא מניקה, כך שעניין זה לא היה לי משמעותי).
נכון שההחלמה לוקחת זמן, אבל בחיי שזה כלום לעומת החיים עצמם, האושר והשמחה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז
09-7749028

למעלה