חייבת לפתוח שירשוויץ לסוף השבוע! פשוט חייבת!!

אינה ו

New member
חייבת לפתוח שירשוויץ לסוף השבוע! פשוט חייבת!!

היי לכולם, אני אמנם לא כותבת הרבה אבל עוקבת. מזל טוב לכל הביקורות הטובות!!! תמשיכו כך!!! גם אנחנו היינו בביקורת היום ראשון האחרון ותודה לאל יש שיפור משמעותי בגמישות וצורת הבננה כמעט עברה. ביקורת הבאה במרץ. סוף שבוע טוב לכולם!!!

אינה ו

New member
והנה הוא מתעור משינה

חברה שלי תפרה לו שמיכת פיג'מה חמודה שומרת על החום בלילה. הוא הייה מעיף את הסמיכה והייתי קמה כל חצי שעה לכסות. היום הוא (וגם אני) ישנים בשקט.

פרלמנים

New member
../images/Emo99.gifתמונות משגעות../images/Emo47.gif פשוט תענוג../images/Emo57.gif

תמשיכי להשוויץ ולבקר...כיף שאת כאן
ג'סיקה

אינה ו

New member
תודה יקירתי!!!

אני מתה לכתוב יותר אבל ההגנות המעצבנות בעבודה......
ברגע שהלחץ בבית קצת פוחת אני נכנסת וכותבת מבטיחה לנסות יותר. נשיקות. אינה

אנגלה3

New member
איזה חמוווד../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

באלי23

New member
איזה מתוקון../images/Emo57.gif

הרעיון של השמיכה הזו פשוט מגניב, אני כל הזמן מתעוררת לבדוק אם פאר החליטה לזחול מחוץ לשמיכה או מתחתיה.... זו אחת הסיבות שהיא עדיין ישנה לידינו, כך שאני מציצה עליה כל הזמן.

אינה ו

New member
תודה

ראיתי שמכות כאלה גם באינטרנט. לדעתי שווה לקנות. סופ"ש נעים אינה

אירנה ק

New member
../images/Emo99.gif איזה חתוך "התאום" של מאיה../images/Emo99.gif

מאוד אהבתי את השמיכה. איפה ראית באינטרנת שאפשר לקנות כי אני ממש לא חברה של טפירה
.. כל הכבוד על הביקורת טובה

nush האחד

New member
אינהל'ה ../images/Emo13.gif

איך שתום גדל, פשוט לא יאומן!! שמחה כל כך לשמוע שהביקורת עברה בהצלחה. שימשיך כך
אתקשר במשך השבוע, נפטפט קצת... נשיקות וחיבוקים
שבת שלום

אינה ו

New member
היי מתוקה, תודה!!!

מתה לראות תמונות של הפשושים שלך גם. את מבטיחה ולא שולחת
מבטיחה להתקשר בהקדם!!! נשיקות

אינה ו

New member
היי אירנוש,

תודה על המחמאות. גם מאיה שלך משגעת!!!! חבל שאתן גרות רחוק איזה זוג הם היו יכולים להיות אה?
כל יום אני נכנסת לפורום בעבודה ורואה את כל התמונות המדהימות של כולם (באסה שאני לא יכולה לכתוב משם). שמעתי על המיקורת הטובה שלכם. המון מזל טוב!!! מצרפת קישור לשמיכות פיג'מה. לדעתי כדאי.

למעלה