חייבת לקבל מכם עצה...

actimel

New member
חייבת לקבל מכם עצה...

בואו נניח שמחר יש לכם בת חדשה, לי... נניח... בלי פרטים לצורך העניין
יש מצב שאתם הייתם שוקלים לקרוא לה מלאני? אני שוקלת במלוא הרצינות. ילדותי? תכוונו אותי אם אפשר

NSH2

New member
לפי דעתי...

מלאני זה אחד השמות היפים אבל אולי אני משוחדת... בכל מקרה אני לא חושבת שזה יהיה ילדותי לקרוא לבת שלך מלאני. אם את אוהבת את השם הזה לכי על זה. אני לא הייתי קוראת לבת שלי מלאני פשוט כי זה מוזר מדי אבל זו אני

דעתי

לפי דעתי זה שם מהמם בלי קשר לשום דבר ברגע שמכירים מישהו שאוהבים שזה השם שלו זה תמיד יראה כאילו זה הושפע מאותו בנאדם... גם אם זה לא בהכרח ככה זה תמיד ירגיש ככה קצת בינך לבין עצמך... בכל מקרה זה שם מדהים וזאת בחירה שלך אחרי הכל... שם זה שם... הרי אם היית אוהבת אותו בלי להכיר את מלאני סי אני לא חושבת שהיה צורך לשקול את זה בכלל או שזה היה נראה ילדותי בעיני מישהו... באמת אחלה שם וזאת בחירה מלאה שלך... אל תשימי על מה אחרים חושבים... תמיד יהיו כאלה בעד וכאלה נגד... לכי עם מה שאת מרגישה =]

מזל טוב מותק, מלאני אכן שם מדהים

אני חושבת שלקרוא לבת שלך בשם של מושא הערצתך זה יפה כי בעצם בדרך זו את שמה את מלאני בתוך חייך, בחלק ממך מומלץ

pinkdor

New member
לא ילדותי.

אם היית צריכה לקרוא לילדה שלך אמה או ג'רי אז הייתי אומר משהו. מלאני זה שם סבבה גם לילדה בישראל, אני מכיר מישהי שקוראים לה מלאני וכל הזמן שהייתי רואה אותה וקורא לה אז הייתי אומר "יא מלאני סי"! גם ויקטוריה נגיד זה שם שאפשר לקרוא, ויקי... קיצר, שם יפה אבל חשוב לקרוא לה ככה לא רק בגלל מלאני סי אלא גם בגלל שאת אוהבת את השם. לי קראו דורון בגלל דורון ג'מג'י אלוהים ישמור אבל הם בחרו בשם לא רק בגלל השחקן אלא גם בגלל שזה שם יפה ... קצת מחמיא לעצמי.

actimel

New member
דורון זה ליגה!

וכמובן תנקס לכולם שמצאתם לנכון להתייחס ולקחתם חלק בשאלון המוזר שלי
אשמח לקבל מהייתר תגובות... וחשוב לי להבהיר לכל מי שתהה... פשוט עניין אותי אם זה נחשב לילדותי. ולדוגמא: אם לרעות מהפורום הייתה נולדת בת... בטוח הייתה קוראת לה גם מלאני חחחחחחחחחחחחחחחחחח

pinkdor

New member
חחח

רעות מושפעת מהספייס יותר מדי אז היא בטוח הייתה קוראת לה מלאני

britmel

New member
../images/Emo10.gif חחחח

מלאני בריטני או בריטני מחאני חח סתאם אם אני אגור אי פעם בחור אני אקרא לבת שלי מלאני.. אבל לא יודעת אני מכירה מישהי מבוגרת יותר ממל סי שקוראים לה מלאני אז ככה שלפעמים אני חושבת שזה שם של זקנות אבל זה שם מקסים באמת..
וענת גם מושפעת אם היא רוצה לקרןוא לבת שלה מלאני.. מה רע בלהיות מושפע..?

זה בכלל לא ילדותי../images/Emo70.gif הלו...

אם הייתה לי בת הייתי קוראת לה ללא ספק מלאני. יש לי חברה ששינתה בתעודת זהות שלה את השם למלאני כי זה פשוט שם מקסים וזה באמת שם מקסים לפי דעתי. זה פשוט שם חמוד לאללה. וחוץ מזה, גם אם זה לא היה שם יפה עצם זה שזה מזכיר לנו את מלאנוש זה בכלל לא רע. אם היה לי בן הייתי קוראת לו יהלי. כי זה שם מקסים. (זה לא קשור ליעל בר זוהר... ) וחוץ מזה, בלי שום קשר קראתי לא מזמן בעיתון שהרבה ילדים נקראים אגם בגלל אגם רודברג אז למלאני שלנו לא מגיע

למעלה