חייבת לקטר....יש לי על מה...

ornaok

New member
חייבת לקטר....יש לי על מה...../images/Emo4.gif

היה השבוע הכי מחורבן שיכול להיות!
המצב הכלכלי גרוע, לירי חולה. היינו לילה סיוטי במיון איתה(בין שלישי לרביעי), יש לה דלקת אוזניים כבר שבוע שני ברצף. שבוע של מוקסיפן לא עזר לה. בנוסף, יהתה לה עצירות קשה ועשו לה חוקן
בדרך חזרה מהמיון - ב11 בבוקר, נתקענו עם האוטו באיילון. הלך המנוע. הוצאה של מינימום 6000 ש"ח. בחודש שעבר גררנו פעמיים את האוטו למוסך (כ3500 ש"ח) עד כה הוצאנו על תיקונים על האוטו הזה כמעט 20000 ש"ח. עכשיו נשפץ את המנוע ומיד נמכור אותו, אנחנו לא יכולים יותר. ואנחנו דוקא אוהבים את האוטו הזה, אוטו החלומות שלנו
לירי קווצ'ית לגמרי. נודניקית בטירוף. לא יודעת בעצמה מה היא רוצה, מסכנה. לא מרגישה טוב, מקבלת אנטיביוטיקה חזקה ומגעילה, ומתנהגת כמו פסיכית. צורחת, משתוללת, רועדת, לא רוצה לאכול, רוצה ידיים ואז מנסה לקפוץ למטה, כל היום רוצה ציצי. בעיקרון אין לי בעיה לתת לה כמה שיותר ציצי, אבל בשביל שיהיה שמח כואב לי הציצי הימני בטירוף, ואני לא יודעת ממה זה. כאב איום כל פעם שהיא יונקת. הבית הפוך על הראש ואני לא מספיקה כלום, כי אני כל היום מנסה להתמודד איתה. היא משועממת - כבר מיום ג' לא היתה בגן, והיא לא מרגישה טוב, וצריך לבדר אותה 24 שעות ביממה. זה קשה לי. דותן לא עוזר מספיק. הוא משתדל, אבל לא מספיק. אני מתמוטטת. בנוסף להכל יש לי כנראה איזה וירוס בטן ואני משלשלת את נשמתי. אמא שלי היתה אמורה לבוא אלינו לחמישי-שישי-שבת. אבא שלי בטורניר ברידג', ויש לה יומולדת, ואני מחכה בקוצר ורח שתבוא אלי קצת בלי אבא שלי ונבלה לנו יחד (פעם אחרונה היתה בפורים) ובסוף ביטלה את הגעתה. מאוד ביאס אותי. אפילו אם לא היינו מבלות, קצת עזרה לא היתה מזיקה לי. זו פעם ראשונה מאז שלירי בת חודש שאני מרגישה שהייתי צריכה עזרה חיצונית, פעם ראשונה שאני מרגישה שחבל שאנחנו גרים רחוק כל כך מההורים. אני עייפה, אין לי מצב רוח ואין לי כוח. וזהו. מספיק לא?

משוש30

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

נשמע נורא נורא קשה כרגיל כל הצרות באות ביחד. הדבר הטוב ביותר שאני יכולה לחשוב עליו שנראה לי שבאמת אין לאן לרדת מהמצב בו אתם נמצאים אז המצב יכול רק להשתפר מה עם ההורים שלו? מה עם חברה? מישהו שיכול קצת לעזור עם לירי שתנוחי קצת? אין לי ממש עצות אבל אם יש משהו שאני יכולה לעשות רק תגידי

daldan

New member
../images/Emo24.gif אוי זה באמת קשה ומתיש

איך הכל נופל ככה ביחד. אולי תנסי לחלק את הצרות בינכם (אני יודעת שזה נשמע מוזר) את תקחי על עצמך את ההתמודדות עם לירי ועם הוירוס של עצמך ובעלך יתמודד עם האוטו והכסף (הכוונה גם בהתמודדות מנטלית - תתעלמי מזה כרגע כדי שתוכלי להכיל את הקושי בטיפול בלירי כרגע) והבית - באופן לא ברור הוא בטוח יחכה לך - תתעלמי ממנו כרגע ואם למישהו יש בעיה עם זה אז הוא מוזמן להתחיל לסדר ולנקות לא?

ו שתי

New member
../images/Emo24.gif

הבוס של נ' אוהב להגיד שעניים משלמים ביוקר. שמחה שהגעתם למסקנה המתבקשת שצריך למכור את האוטו (אנחנו עו לא אזרנו אומץ לעשות את זה...) שולחת לך הרבה כוחות לעבור את השבוע הקרוב בבריאות מושלמת ומנוחה הגונה.

ornaok

New member
ואבא של דותן אומר...

"מי שעובד קשה - אין לו זמן להרויח כסף" שניהם צודקים כנראה, לפחות במקרב שלנו. תודה לכולן על התגובות
לימור, החלמה מהירה לשני ולדורון. את מגעה מתישהו למרכז? מאוד הייתי רוצה להפגש

dorlim

New member
../images/Emo24.gif

נשמע באמת קשה אבל כידוע צרות באות בצרורות. מאד מבינה אותך
גם אנחנו עברנו סאגה דומה עם האוטו עד שמכרנו אותו והיום זה ממש שקט נפשי להגיע לאוטו להתניע ולהגיע לאן שצריך
ולא להתקע בכל מיני מקומות ביזארים בדרך (הרבה פעמים עם תינוקת קטנה מאחור...) מחלה של תינוקות זה באמת משהו נורא (ושוב נשאלת השאלה איפה הספר הוראות כשצריך אותו
) והדבר היחידי הטוב שבסופו של דבר זה עובר . אצלנו אגב, כרגע גם שני וגם דורון חולים.... מחזיקה אצבעות ומאחלת החלמה מהירה לך וללירי

dorlim

New member
אני מפחדת לפתוח פה ולהתחייב אבל

מאד| סדגש| מקווה להגיע למפגש המתרקם במודיעין

yaelia

New member
חוץ מ../images/Emo24.gif ענק

לא יודעת מה עוד לשלוח. כנראה לחכות שיעבור ודי.

קרניר

New member
וואו, שולחת מיליוני ../images/Emo24.gifים

וחיזוקים. זה מסוג הימים שאסור להוציא את הראש מתחת לשמיכה ואי אפשר שלא לעשות את זה... מקווה שמעכשיו ילך וישתפר ושהשבוע החדש יהיה באמת חדש נקי וקל... נשיקות והמון המון בריאות

T noki

New member
אוי, חמודה ../images/Emo24.gif מקווה שיעבור מהר

לירי מגיבה כך כנראה בגלל המחלה. עודדי היה חולה במשך כשבוע ולא אכל שום דבר (ואני מתכוונת ממש שום דבר! רק שתה שוקו) במשך כשבוע וחצי לפחות, ואח"כ אכל בכמויות קטנות מאד ועד היום הוא נודניק מהרגיל ורוצה כל הזמן ידיים, אז כנראה זו תקופת ההחלמה. וירוס של שלשולים - מצטערת בצערך... גם אני חטפתי אותו לפני יומיים. מנסה לעודד אותך - היום לאחר יומיים מתישים נרשם שיפור משמעותי! מקווה שגם אצלך. תשתי הרבה ותנסי לנוח, אם כי עם לירי זה לא קל. מקווה שדותן יבין (את יכולה להגיד יותר באסרטיביות שאת מתמוטטת תיכף... ושיצטרף למאמץ המלחמתי). ועל ענין האוטו אין לי אלא להצטער בשבילכם ובשביל חשבון הבנק שלכם. לי היה שבוע כזה שכל יום התקלקל משהו אחר באוטו או פנצ'ר. יצאנו בנזק נכבד.
מאחלת לך שמחר יתחיל שבוע חדש וטוב והרבה בריאות לכולכם!

הדר לצ

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תחזיקי מעמד. ורפואה שלמה לך וללירי.

שיפסלה

New member
הרבה בריאות

והחלמה לכולם: ללירי, לך ולאוטו שהשבוע החדש שבפתח יביא רק בשורות טובות

אדר שלי

New member
אויש. חשבתי שכבר יצאתן מזה...../images/Emo10.gif

זוכרת הודעה שלך מלפני כמה ימים בפורום השכן. מלבד חיבוקי תמיכה אין לי הרבה מה להציע. מקווה שזה יעבור במהרה ושתנוחו קצת.

hilae

New member
אוי אוי מסכנונת, איזה באסה

אני מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב, והשילשולים נרגעים קצת. איך לירי מרגישה? מאחלת לך למרות הכל, הרגשה יותר טובה, ושהכוחות יחזרו אליכם,

odeia

New member
לצערי לא יכולה לעזור מרחוק

רק לאחל לכן רפואה שלמה והרבה כוחות. אם צריך משהו שכן אוכל לעזור בו, תתקשרי או תשלחי מסר/מייל.

Arfilit

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ממוכת נאחס למוכת נאחס - שולחת לך חיבוק...

אנידס

New member
ווי איזה שבוע מתיש ../images/Emo24.gif. לא קל

לגור רחוק מהמשפחה, בעיקר כשבאמת צריכים עזרה. מקווה שהיום אתם מרגישים טוב יותר ושולחת
לעידוד.

למעלה