חייבת לקטר
איזה צהריים נוראים

1במיה

New member
חייבת לקטר../images/Emo12.gif איזה צהריים נוראים

היו לי. חזרתי מהעבודה והתחלתי לפרק את הארונות (להוציא לרוניבת ה2.5 בגדי קיץ לאפסן בגדי חורף וכו'..) באמצע ההיתי חייבת להפסיק כדי להוציא את רוני מהגןומהרגע שהיא יצאה ועד שהיא הלכה לישון היא לא הפסיקה להתבכיין ולהתלונן ובנוסף וזה החלק הכי נורא שי הפיצית(בת 4 חד') החליטה להצטרף לקונצרט ולא הפסיקה לבכות במשך איזה 3 שעות (ואני לא מגזימה) חשבתי שאני מתמוטטת... וכצופר שי התחילה להקיא לי את החלב לפני השינה ואחרי המקלחת.. ההיתי צריכה להחליף לה לקלח אותה ולהחליף סדינים בפעם המי יודע כמה בשבוע האחרון... בקיצור עכשיו אני יושבת ומסביבי בגדי ילדים ,ארונות פתוחים,כלים מלוכלכים... לפעמים בא לי לברוח, לחזור לימים שבהם יכולתי לעשוות מה שאני רוצה....האמת עכשיו תוך כדי שאני כותבת את זה אני חייבת לציין שההרגשה הזאת חולפת מהר מאוד אחרי שרוני אומרת לי שהיא אוהבת אותי או כששי מחיכת בפה מלא חיוך נטול שיניים מקסים. טוב קיטרתי וזה עוזר לי להרגע... תודה

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif יעזור?

מילא הכלים, הבגדים והבלאגן. מחר יום חדש של חיוכים

dorlim

New member
הסוף שווה הכל , לא?!

והזדהות כי גם אצלי הבית הפוך, הכביסה ממתינה לקיפול ואני בפורום...

julie28

New member
לא יודעת איך היה לפני הילדים ...

אבל אני בתור בחורה נטולת ילדודס (בנתיים) מודה ומתוודה שבעוד 4 ימים ההורים שלי מגיעים לשבוע לבקר בארה"ב (שם אני גרה כרגע) והבית חבל על הזמן...אז אם אין ילדים יש זוג "ילדים" שיודעים לבלגן לסדר ושוב לבלגן ושוב לסדר...וגם הכביסה שנערמת כאן כל החודש (אין מכונת כביסה ...בבית) אז כן תתפלאו אבל אני בטוחה שחלקכן המצב הנוכחי היה גם לפני הבאת הילדים ...או אולי אני טועה??? בסדר, בסדר ...לא להתנפל...אני סה"כ מביעה דעה

1במיה

New member
תודה יקירות. לגוליה ההבדל בין המצב

שלך לשלי הוא ענק
לפני הילדים היה בלאגן אבל מתי שהתחשק לי אירגנתי הכל. כיום עם ילדה בת 2 ותינוקת אני לא יכולה לחזור מהעבודה להתעלם משתיהן ולארגן בכיף.. אני לא יכולה לא לכבס כי הן צריכות גופיות,חיתולים,תחתונים ומה לא?! את יכולה לברוח מהבלאגן ללכת לשבת בבית קפה לטייל ולחזור מתי שבא לך ואני לוקחת את הבלאגן איתי.. כרגע שהפסקתי להניק אין דבר שיותר מרגיז (אותי לפחות)לקום בלילה להכין בקבוק שהמטבח נראה כמו שדה קרב של וירוסים.. אני מזה לא מתנפלת עליך להפך אני יודעת מאיפה את באה. כשאין ילדים קשה מאוד להבין את המגבלות ואי החופש לעשות מה שאת רוצה מתי שאת רוצה... שלא תחשבו שאני מתלוננת אני מתה על הילדות שלי ולא ההיתי חוזרת אחורנית לעולם רק העומס הזה של לימודים,עבודה בחוץ, עבודה בבית וכו'...+ חוסר עזרה מהבעל לפעמים יכולים למוטט.

julie28

New member
אני לא רואה שום הבדל להפך, יש לך

יתרון, כשיש ילדים נראה שאפשר באיזו שהיא צורה לשלב אותם בסדר ובבלגן אצלי אין את מי לשלב חוץ מאת בעלי שחוזר עייף ומותש מעבודה...אני עובדת בסה"כ 3 שעות ביום אבל כמה ? כמה אפשר לשתוף כלים (אין לנו מדיח) כמה פעמים אפשר לסדר את המיטה ? והסלון? והכביסה שאני מזה לא בלי לנסוע לעשות כביסה בממרכז ...לכביסות כי אין לנו מכונת כביסה וייבוש (אם היה זה היה נראה אחרת!!!!) הייתי יכולה תוך כדי דברים אחרים לעשות כביסות...שם אני צריכה לעשות 5-6 כביסות והכל לקפל לבד..כי אין לי מי שיעזור לי ..גם לא הורים וחברים אף אחד אנחנו שינינו לבד כאן בלי משפחה..וזה קשה..

julie28

New member
חשוב לי להבהיר משהו...

בעלי עוזר לי המון שלא תבינו לא נכון, אנחנו מסדרים ומארגנים (בעיקר בסוף שבוע) אבל במשך השבוע זה המצב ...והוא עוזר גם בשטיפת כלים ...אבל אין כמו מכונת כביסה + יבוש + מדיח
חוץ מזה, אנחנו גרים בארה"ב (למקרה שרובכן מהארץ, בהקשר למה שאמרתי שאין לנו כאן משפחה). אני בהחלט רואה דימיון אבל מסכימה שעד שאישה לא נהפכת להיות אמא ובן זוג לא הופך להיות אבא ...אי אפשר להבין עד הסוף איך זה להיות הורים

nubi

New member
תתפלאי

אבל לפני הקטנה הבית שלי היה מבריק ומצוחצח. בגלל זה עכשיו כל כך קשה לי להתעלם מהכלים/כביסה/אבק ולהיות צמודה לקטנה 24 שעות...

nubi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ללא מילים...

1במיה

New member
נובי מה שלומך?? התאוששת קצת? או

שאת עדיין כועסת על בעלך?. גם לי קשה להתעלם מהדברים שציינת ובגלל זה אני מקטרת הפתרון אני מארגנת הכל אחרי שהן הולכוצ לישון ולצערי על הבוקר איך שהן קמות הכל נראה שוב אותו הדבר...

nubi

New member
../images/Emo6.gif אנחנו ב"תקופת צינון"

הוא מאוד נזהר. מגיע מוקדם הביתה, יוצא יותר מאוחר בבוקר...אז כנראה שזה אפשרי למרות הכל. אני מגיעה ב-22:00 הביתה, כבר לא רואה על העיניים. הבית שלי נראה כמו רפיח בימים אלו. לא נורא-סוף שבוע כבר קרוב.

למעלה