חייבת לשמוע נקודת מבט של גבר

חייבת לשמוע נקודת מבט של גבר

שלום לכולם. אני עדי, נעים מאוד
עכשיו, אחרי שהצגתי את עצמי בנימוס, אשמח אם תחוו את דעתכם המנומקת (הגברית, אך לא רק..). מעשה שהיה - כך היה: פניתי למישהו בג'יי דייט. הוא חזר אליי. במשך שלושה ימים ניהלנו שיחות ארוכות והייתה כימיה טובה. גם החלפנו תמונות - שנינו מצאנו חן אחד בעיני השני. אתמול היינו אמורים להיפגש, ובערך בארבע, אחרי שאנחנו כבר שעה בשיחה במסנג'ר, הוא אומר לי שהוא פתאום לא מרגיש שהוא יכול להתחיל עכשיו קשר רציני. הוא אמר, בין היתר, שהוא מאוד אוהב את התמונות שלי, ומאוד אוהבת את איך שאני חושבת, אבל פתאום, כשהוא הבין שהוא הולך לצאת לדייט בערב, הוא החליט שהוא לא פנוי לזה כרגע. בסוף הוא עוד טפח לעצמו על השכם איזה מתחשב זה מצידו להגיד לי את זה לפני הדייט. מורה נבוכים בבקשה... המוח הגברי קצת פתלתל מדי עבורי

Vdrums

New member
פשוט ביותר

או שהוא שיקר לגבי הפרטים/תמונה וכו' והוא קלט שהוא אהבל ולכן אין מצב שתרצי לראות אותו אחרי מסכת שקרים. או שהוא קיבל רגליים קרות ומשהו לא נראה לו. או שהוא סתם מניאק.

yogi125

New member
כל הכבוד על הכנות

לפעמים נסחפים לתוך פלרטוט וירטואלי וכשמגיע זמן האמת נסוגים. וזה מאד מאד קשה במיוחד כשהגבר כמעט בטוח שיוכל להשיג זיון. לדוגמא ניפגשתם שכבתם ואז הוא מתחיל לספר סיפורים זה לא היה כואב? לכן כל הכבוד לו על הכנות.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

לא יודעת לנחש מה עמד מאחורי החלטתו אבל אין לי ספק שאת צריכה לראות את זה כמשהו חיובי ולהעדיף את זה אלפי מונים על היעלמות בלתי מוסברת אחרי מפגש ראשון. או לחילופין על פגישה עם דינוזאור שהציג עצמו כמלאך... ראי המילון של קופי :)

פרח בר45

New member
יפה כתבת

אני חוויתי העלמות אחרי מפגש שהיה נראה כמוצלח מאוד. ועשה רושם של המשכיות. עדיף קבלת רגליים קרות לפני המפגש ולא אחריו.

Mr GK

New member
במקום להעלות ספקולציות...

לא עדיף פשוט לקחת את הדברים בדיוק כמו שהם נאמרו? אולי הוא באמת היה כנה ובסה"כ הוא הרגיש שהוא לא מוכן להתחיל קשר. במקרה הכי גרוע, את לא מצאת חן בעיניו או הוא חשש שהוא לא ימצא חן בעינייך ולכן הוא החליט לחתוך, אבל מזה משנה? בסופו של דבר הוא חתך במילא. המוח הגברי לא שונה מהמוח הנשי, החשיבה כן.

למעלה