חייבת לשפוך את הלב

גלי88

New member
חייבת לשפוך את הלב

אני ברוך השם בריאה אבל היום גילו לאבא שלי סרטן. הורידו לו גידול (נקודת חן) מהגב,שלחו לבדיקה והיום קראו לו לבדיקות בבי"ח. הסי.טי. תקין וגם בדיקות הדם אבל הוא צריך לעבור ניתוח להוריד את כל השורש של הנקודת חן ואת בלוטות הלימפה. אני כותבת ובוכה וממש לא מאמינה. בן אדם כל כך טוב,רק לפני שנה נולדו לו 3 נכדות שהוא משוגע עליהן, עוזר כמה שרק אפשר. למה?????? תתפללו איתי שיגלו שבלוטות הלימפה נקיות. בבקשה. מישהו נתקל בסוג המסויים הזה? הלוואי שכולנו נהיה בריאים!!!!

שמש25

New member
../images/Emo42.gif

גלי שלום מצער לשמוע מאוד כואב אני מיתפללת בשביל אבא שלך שזה לא יהיה גידול ממהיר זה מגיע אלינו בלי שום הודעה מוקדמת אתה קם בבוקר וכל חייך משתנים ברגע אחד אמא שלי נפטרה לפני שנה וחצי מגידול במעי הגס, היא היתה בן אדם נדיר צדיקה עם המון שמחת חיים אני מקווה בשביל אבא שלך שהכל יהיה בסדר אני יודעת כמה מתסכל ומפחיד לחכות לתוצאות תהיי חזקה, ומיתפללת שאבא שלך יהיה בסדר.

גלי יקרה../images/Emo24.gif

על פחד,אני מכירה הרבה אנשים עם מלנומה ועוד סוגים אחרים של סרטן שחיים המון המון שנים, לא לפחד זהו הצעד הראשון להבראה מלאה דש" לאבא והבראה שלמה.

מלמלה

New member
תהפוכות החיים

ולהרבה כיוונים רגע אנחנו הילדים הקטנים והפגיעים שההורים מטפלים בנו ופתאום מתהפך הגלגל ואנו נזקקים לטפל ולדאוג להורה חולה הדבר מכאיב מאוד רגע המשפחה גדולה ומאושרת 3 נכדות ואו איזה יופי - ורגע עננים כבדים מופיעים באויר רגע אדם בריא, נמרץ, ומלא חיות ולפתע נעצר...... נדלקה מנורה והרבה סימן שאלה בואי נאמין כולם יחד שגם בלוטות הלימפה יצאו נקיות ועכשיו הסתכלי אחורה על כל היש והעריכי זאת מחדש ראי מה יש לאביך עד היום בריאות אושר ומשפחה - המון ועכשיו היי חזקה הן בשבילך והן בשבילו אני נסיתי ולא לכל הדרך הצלחתי: הן בלווי המחלה אצל הורי (שניהם) ועדין חיים הכי טוב שהם יכולים והן בתקופת הניתוח והטיפול שלי פשוט לקום בבוקר ויחד עם הבגדים ללבוש את החיוך ולצאת לעוד יום של חיים טובים הרבה כוחות

MemphisRaines

New member
גלי יקרה

כואב לשמוע על עוד משפחה שמצטרפת למעגל הסרטן זה כואב זה לוחץ זה קשה אבל עדיין יש תקווה וכיום עם התפתחות המדע והרפואה הסיכוי להחלים גבוהה הרבה יותר רק להאמין ולא לוותר והכל ירה אחרת לגמרי שרון

bali

New member
מנהל
גלי יקרה!../images/Emo24.gif

מחזקת את ידך ומקווה שאבא שלך יבריא ויחזור לעצמו כמהשיותר מהר. אני פה אם את צריכה לדבר... ואני אתפלל בשבילך ובשביל אבא שלך!

היי גלי!

נכון, זה לא נעים. אני חושבת שבעיקר חוסר הידיעה הוא זה שמפחיד אותנו, ולשבת לחכות לתשובות והתחושה היא שפתאום ניטחת בשורה כזו כרעם ביום בהיר. אבל, חשוב לזכור שבסרטן עור היום ניתן לטפל וניתן להבריא ונראה לי שאבא שלך בורך במשפחה תומכת ואוהבת וזה יעזור לו לעבור כל מה שהוא יצטרך לעבור עקב גילוי הסרטן. זה מדהים כמה כוחות אדם מוצא בתוך עצמו כאשר צריך להתמודד, והכוחות נמצאים. ותמיד אם קצת בא לך לשפוך את הלב או שאת זקוקה למידע או כל דבר אחר, את יכולה ומוזמנת לבוא הנה. רק בריאות ויום טוב לכולם גלי

גלי88

New member
תודה../images/Emo23.gif

אני קוראת את מה שכתבתם וממש בוכה. אנחנו באמת מנסים להיות חזקים ומאוד מאוד אופטימים. מחר הוא הולך ליעוץ אצל רופאה מומחה ואני מקוה שהתשובות שלה לגבי סוג הניתוח יהיו הכי מעודדות שיש. אני פשוט לא מצליחה להאמין שדוקא לאבא שלי זה קרה. למה? שוב תודה,המילים שלכם כל כך מחזקות. אמן ואמן שלא יפלו עוד אנשים למחלה האיומה הזאת. רק בריאות!!!!

למעלה