חייבת לשפוך את לב

BABYBOOM10

New member
חייבת לשפוך את לב

כי נהיה לי קשה. וקצת עצוב. ואני לא רגילה להיות עצובה בגלל הריונות של אחרות.
חזרנו לטיפולים לפי כשלושה חודשים- יש שני תאומים בני 3 מקסימים בבית.
עשינו טיפול אחד שהיה כישלון חרוץ- עד כדי כך שאני ממש חוששת להתחיל טפול נוסף.
בחודשים האחרונים כמעט כל מי שאני מכירה בהריון.
זה ממש לא מפריע לי בדר"כ. בהתחלה זה פשוט עבר לידי. עוד הריוןו עוד הריון.
אבל זה נהיה בלתי נסבל. זה מקיף אותי מכל עבר.
זה לא ההריון שחורט בי. זו הקנאה בספונטניות הזו.
זה שחברותיי מספרות לי שהן מתכננות ותוך חודשיים-שלוש יש הריון. כל כך פשוט.
ואצלי? תורים, טפסי 17, זריקות, מעקבים, ניתוחים ולחץ נפשי שלא יתואר.
אני עובדת במשרד של נשים. מתוך 8 בנות- 5בהריון.
אנחנו 3 חברות טובות- אחת הודיע על הריון לפני שבועיים. השנייה הודיעה עכשיו.
ישבנו שלושתנו בבית והן התחילו לשוחח על התחושות שלהן ואני הרגשתי שפשוט בא לי ללכת הביתה. כל כך לא שייכת. פשוט רציתי לבכות.
שכנותיי בהריון- זה פשוט מקיף מכל כיוון ובא לי לצרוח- גם אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!
נמאס לי לשבת בשיחות האלו ולספור פירורים בריצפה!!!!
אני אמורה להתחיל טיפול נוסף בחודש יולי וכל כך מתפללת שזה יהיה קצר כמו בפעם הראשונה...
לילה טוב

שולחת חיבוק,

אני מבינה אותך אני מהפורום השכן אבל אני חושבת שהרגיש יותר נוח כאן. יש לי בן (5) הוא בא רגיל, אמרתי שנולד לבעלי שאני רוצה לחכות שיהיה בן 3 שאח או אחות היו לו, והוא לא רצה לחכות אבל חיכה ואני כל יום מקללת את היום הזה שפתחתי את הפה לשטן. בעבודה שלי יש חיידק ההריון כל יום מישהי אחרת מודיעה שהיא בהריון עוד לא חזרו מחופשת לידה והן שוב.... ושוב.... וכל החברות שלי הספיקו להביא עוד ילדים בנתיים ואותי החיידק הזה לא מדביק...... כניראה קיבלתי חיסון נגדו...... יש לי הרבה כעס על עצמי. ואשמה שהגוף שלי בוגד בי בעיקר שאני בקטגוריה " הלא מוסברים" כאילו זה בכוונה שהגוף שלי לא נקלט. בכל אופן אני מבינה ומרגישה את כאב שלך ומקוה ומאחלת לך ולי שתוך זמן קצר גם לנו יהיה תשובה חיובית

חייבת לשתף אותך

תסתכלי ן לנו אפילו אחד וכל מיעל הכוס המלאה לפחות יש לך2 מקסימים בבית ובעזרת ה' ובסבלנות יבואו עוד אנחנו ללא ילדים ואני עובדת גן ילדים מהבוקר עד חמש כמובן שכל ברותי שהתחתנו הרבה אחרי כבר עם ילדים ואני לא אני בטוחה שאנחנו עומדים בנסיון אנחנו נשים חזקות אני רוצה לשתף אותך שאני מוזמנת כל שני וחמישי לברית וכולם בקרוב אצלך בקרוב אצלםך זה אוכל את הלב אבל פה בא המבחן שלנו האמונה שלנו החוזק הנפשי שלנו. מאחלת לך המוון ילדים ושיעבור בקלות דרך צלחה...

חיבוק גדול!

מזדהה עם כל מילה. אין ספק שלמרות שיש כבר ילדים בבית, זה מתסכל נורא. כמה שאני שמחה עבור כל אחת שזה בא לה בקלות, זה קשה מאד שלנו לא.
מקווה שבקרוב נכנס שתינו להריון הנכסף.
חיבוק גדול.

anguly

New member
זה מאד מתסכל

אני מאד מבינה את הקנאה בקלות
אני זוכרת איך מסביבי בנות מתכננות שהכי מתאים להכנס להריון בחודש מסוים, מנסות ומצליחות כמו לפי הזמנה, זה בלתי נתפס כמה קל זה יכול להיות כשהכל בסדר.
אבל אני חייבת לומר שלי הרבה יותר קשה לראות הריוניות מתרוצצות ורצות, אני לא אשכח לעולם שאחרי שכבר ילדתי את התאומות ויצאנו מהפגייה, הייתי עם הגדולה בהופעה של הקוסם מארץ עוץ. את דורותי שיחקה מיכל אמדורסקי שהיתה אז בחודש מתקדם, והיא פיזזה רקדה ועשתה שפאגטים, ואני כל הזמן רק התפללתי שהיא לא תלד על הבמה.
זו כמובן שריטה שלי ששכבתי 5 חודשים בבית, קמתי רק לפיפי ומקלחת פעם ב3 ימים, וילדתי למרות זאת חודשיים לפני הזמן.

קשה להבין איך יכול להיות כל כך קשה כשלאחרים כל כך קל...

למעלה