חייבת לשתף אותכם/ן

חייבת לשתף אותכם/ן

יש תוכנה מ-ה-מ-מ-ת!!!! קוראים לה "Google earth" רואים את כל הגלובוס בצילומי לווין כתובות, או בלי כתובות סתם לשוטט, תלת מימד, ממש רואים כל בית על הלובוס, גם את הבית שלכם...... ונו מה, ישראל מוחשכת, כמובן אלא מה..... אבל חוץ מישראל ה-כ-ל!!!!! מהמם, נכנסים לגוגל ורושמים: Google earth, תורידו ותהנו, לבנתיים אני ממשיכה לטייל, ולמי שמכיר, לא ליצחוק על זה שאני מיתלהבת

Downy

New member
אתמול הראו לי את התוכנה הזו../images/Emo13.gif

אפשר לומר מדהים. ממש רואים את הבית שלי ואפילו את הרכב. צילומי הלויין לא מעודכנים נראה כי הצילומים נעשו לפני 3 שנים לערך. בישראל חשוך מאחר והלויין כנראה לא היה בדיוק מעל. שווה בדיקה

יש לי את התוכנה הזאת כמעט חודשיים..

תוכנה לא רעה בכלל, אבל כרגע רק בגרסת הבטא... כך שנתקלתי בלא מעט באגים.. (התוכנה אינה יציבה, נתקעת מדי פעם וכ'ו), אכן ברוב המקרים התמונה שרואים אינה מעודכנת, וישראל מוחשכת ולא מהסיבה שהלוין לא היה בדיוק מעל....

ממש מרגש....

נראה לי אני היחיד שיכול למצוא בקלות יחסית היכן היה ביתי... לפי הים האדום.... את מסוגלת לתאר לעצמך איזה מרגש היה לראות עכשיו את שיפודי אווזי... הייתי עושה ZOOM X 1000 !!!

Downy

New member
רזולוציה נמוכה...

כנראה שישראל לא שווה השקעה

לדעתי הם לא אנטישמים....

לדעתי זה פשוט "עניין בטחוני" שהמפה של ישראל לא ברורה.... נו מה חשבתם? שהעדשה של הלווין התלכלכה בדיוק שהזוית הייתה על ישראל?

Ronit FL

New member
ההא, ואתה מר אלוף היקר

אם תמשיך להגן עליהם, אני יודעת איפה אתה גר.....

למעלה