חייבת לשתף אותכם

ח י ה א

New member
חייבת לשתף אותכם

בעוד שעה ....החייל בבית , האבא נסע להביא אותו , מחר בבוקר יש לנו כמה סידורים ואח"כ יש לו בדיקה לכתף...ומה שהכי חשוב אוכל לנשום לרווחה לעוד שבוע-- שלום לע ז ה --- הם עוברים - יש אומרים מהפח לפחת אבל כרגע זה נראה לי רק הפח....

ח י ה א

New member
הכתף זקוקה לטיפול

את התשובה נקבל הביתה במהלך השבוע אבל נאמר לנו שיש דלקת בכתף . כמו שאמרתי עזבו את עזה בדרך ל...שכם הם באימונים אז ביקשו ממנו כבר ביום חמישי לחזור כי היה מסע אלונקות "קטן" 10 ק"מ לזכרו של החייל שנהרג לא מזמן בכיסופים כשהתהפך עם ההאמר . וכבר ביום שישי ב 9.00 חזר הביתה.. עכשיו בומים בבית לא לא קסאמים- מוסיקה .... אבל אני לא אכפת לי שיהנה, מחר בבוקר חוזר לאימונים לכמה ימים - עוד כמה ימים לנוח שמחה שכבר לא בעזה....

למה עכשיו דלקת???מאיפה זה בא???

מסחיבות של ציוד כבד??? מה הקטע? ולמה אם הוא בגימלים מחזירים אותו, אסור לילד להיות קצת חולה ולהחלים? אבל ברוך השם שהוא כעת לא בעזה, עכשיו מגעיל שם מאוד. שמעתי היום שבלגן עם העאלק חגיגות על ה-20 שנה לחמאס המנוולים שם. הקיצור... שישאר כמה שיותר בקן החם שלך. מאמי, תודה על הדאגה, אין עליך אחותי! אוהבת אותך!

ח י ה א

New member
לא יקירתי לא ג'

בא לעשות בדיקת אולטראסאונד לכתף -ממתין לה סה"כ ...3 חודשים...יעילים בצבא לא!? כן ציוד כבד ...יהיה בסדר!

שלושה חודשים? כאילו מה נסגר??????????????????

נדפק להם משהו? ובינתים הוא ממשיך לסחוב ציודים כבדים, אה?... היעילות חוגגת. שאפו!!!!

למעלה