חייבת לשתף! איביי

PeachGirl

New member
חייבת לשתף! איביי

אז ככה... חיפשתי לקים של OPI באיביי. והגעתי למוכר שמכר אותה בעלות של 0.1 דולר ומשלוח של 4 דולר ללק. ממש התלהבתי... שלחתי לו הודעה האם אפשר לבצע רכישה משולבת והוא הגיב שבשמחה ונסגור את זה בתשלום. מאושרת- זכיתי במספר מכרזים של המוכר (כולל גם סוומק ואיליינר של מאק) כאשר הגעתי לתשלום- הוא היה הרבה יותר גבוה ממה שהייתי משלמת גם ללא קומבינציה (כלומר עלות כל מוצר + משלוח) שלחתי לו הודעה מה פשר הדבר? כתגובה הוא ענה לי: "היי חברה, בואי נסגור על 6 דולר למוצר" שזה יצא הרבה יותר גבוה ממה שסוכם. לא הסכמתי לשלם וביקשתי ממנו שיסביר לי כיצד זה קרה. במשך 3 שבועות לא קיבלתי ממנו אות חיים (גם לא שום סימן לזה שעליי לשלם לו) היום הודיעו לי מאיביי שזה רמאי ושאסור לשלם לו. פשוט מגעיל!! טוב שלפעמים האינטואיציות עובדות...

m i a u

New member
לא נעים...

אבל בשביל שמקרים כאלה לא יקרו תמיד צריך לבדוק כמה אחוזים יש למוכר ולקרוא את התגובות השליליות. מה שם המוכר? שנדע להזהר?

PeachGirl

New member
היו לו משהו כמו 1000 קניות...

כנראה מזויפות.. הוא עמד על 99 אחוז (אני מקפידה על כל זה) ואני קונה די הרבה המוכר הוא kitty_good אבל אני חושבת שחסמו אותו

צונית

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מזעזע!! אז גם על זה כבר אי אפשר לסמוך!?! לא יאומן

PeachGirl

New member
אופס ברח

שקיבלתי מאייבי הם חושדים כי יש לבחור כמה משתמשים והם פותחים בחקירה... למדתי אבל עכשיו להסתכל על המפדבקים... עכשיו צריך לעשות עבודת מחקר על אחוז ניכר מהם... לא להאמין...

צונית

New member
מזל שעלית על זה בזמן

ממש צריך להיזהר עם הדברים האלה, ללכת רק על מוכרים מומלצים ובעלי אחוזי פידבק גבוהים מאוד. הרבה פעמים המחיר הנמוך מפתה, אבל צריך לזכור שאחרי הכל הם לא מוכרים שם בשביל הכיף של אחרים, הם אמורים להרוויח מזה ואם משהו זול מדי אז הוא ישר צריך להדליק נורת חשד. לפעמים משהו זול סתם עולה לנו אח"כ יותר... יש חיקויים, זיופים, רמאים ומה לא... נשמח אם תפרסמי את שם המוכר.... שבנות אחרות לא יפלו על מלכודת כזו גם.

PeachGirl

New member
אני מקפידה על החוקים

לרוב קונה לא מעט מאיביי... המוזר זה שהיו לו הרבה קניות וציון גבוה... אבל לפי מה שגיליתי בשעה האחרונה יכול להיות שהוא יצר משתמשים פיקטיביים... השם הוא kitty_good למזלי אני שואלת תמיד שאלות לפני שאני מזמינה משהו (אחחח הגנים הפולניים) מסתבר שזה לא רע...

lilo4

New member
יפה לך על הזהירות

שאת מקפידה להסתכל על הפידבקים, על הוותק, לשאול שאלות מראש. יש באיביי מוכרים מעולים, אבל לצערינו יש שם גם רמאים או מוכרים גרועים. לא צריך להתבייש ולא צריך לפחד. דווקא בתור קונה יש לך המון המון תמיכה מאיביי, ובמצבים כמו זה שהמוכר מתנער מתנאי המכירה ומנסה לגבות יותר אפשר לפנות לאיביי ולתת להם לטפל בעניין.

תולי01

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה ששיתפת אותנו

באמת מזל שלא שילמת......וטוב שהאינטואיציות שלך עבדו
ממש מעצבן לשמוע על נוכלים כאלה

תולי01

New member
אויש עכשיו נזכרתי

ששכחתי לשאול את בעלי לגבי הווטר מרק בתמונות, ליתר דיוק, שאלתי ואז איכשהו עברנו נושא..... זה עדיין רלוונטי ? אני אוכל להחזיר לך תשובה בערב אם כן

Ultra marine

New member
כן, שכחתי מזה לגמרי בעצמי חחחח

לפעמים אני מסתכלת בבלוג שלי ואני אומרת לעצמי שמשהו חסר..

למעלה