Gold Mind Gutted
New member
חייבת לשתף אתכם באחד הדברים הכי טעימים
שהכנתי. אי פעם.
קינוח מושחת וטעים כל כך שאפשר למות.
מדובר בגזע שוקולד קוקוס מפוצץ בתוספות טעימות. ראיתי אותו בבלוג edible prespective (http://www.edibleperspective.com/home/2013/2/14/coconut-butter-bark.html) ואמרתי שאני חייבת לנסות וכמה שיותר מהר. מסתבר שממש ממש קל להכין את זה, ואין פה גם באמת עניין של כמויות, אלא רק עניין של טעם.
המתכון דורש כוס של חמאת קוקוס (תיכף נגיע לזה.)
רבע כוס של פצפוצי שוקולד מריר
ואיזה תוספות שרוצים לשים למעלה. (אני שמתי חמוציות, שקדים משובבים, גרעיני חמניה, פיסטוקים ופצפוצי שוקולד לבן פרווה.)
הדבר היחיד שבאמת דורש הכנה זה חמאת קוקוס. מי שלא הכין דבר כזה מעולם, לא חווה קסם אמיתי. הייתי סקפטית אבל זה עובד.
פשוט שמים 400 גר' קוקוס טחון, כזה מהסופר, במעבד מזון עם להב מתחת ומפעילים. זה לוקח בערך 20 דקות של בהיה בקערה של המעבד והרגשה שעשיתי משהו ממש לא בסדר, אבל אחרי בערך 20 דקות הקוקוס מתחיל לשחרר את כל השמנים והנוזלים שהיו חבויים בגופו היבש, והתערובת הופכת לנוזלית וטעימה בטירוף.
בקירור זה מתקשה, אז אם לא משתמשים מיד צריך לחמם את זה קצת.
אני המסתי על להבה קטנה את החמאה+ כמעט 100 גר' שוקולד מריר, כי ממש רציתי טעם שוקולדי דומיננטי.
אחרי שהכל נמס ומעורבב ומריח אלוהי, פשוט שופכים לתבנית (אני השתמשתי בתבנית סיליקון כי אז לא צריך לצפות אותה בנייר), מפוצצים את זה באגוזים/פירות יבשים/מה שרוצים ותוקעים בפריזר.
אחרי חצי שעה בערך אפשר להוציא ולחתוך, ולהשתדל לא לאכול את כל התבנית בבת אחת.
מדובר בקינוח שגורם לאנשים להשמיע קולות כמעט פורנוגרפיים. הדבר היחיד שהייתי עושה אחרת, הוא שהייתי מוזגת לתבנית רחבה יותר כדי שהחתיכות לא יצאו כל כך עבות.
אין לי מילים לתאר כמה זה טעים או כמה מהר זה חוסל.
כדאי לכם גם.
שהכנתי. אי פעם.
קינוח מושחת וטעים כל כך שאפשר למות.
מדובר בגזע שוקולד קוקוס מפוצץ בתוספות טעימות. ראיתי אותו בבלוג edible prespective (http://www.edibleperspective.com/home/2013/2/14/coconut-butter-bark.html) ואמרתי שאני חייבת לנסות וכמה שיותר מהר. מסתבר שממש ממש קל להכין את זה, ואין פה גם באמת עניין של כמויות, אלא רק עניין של טעם.
המתכון דורש כוס של חמאת קוקוס (תיכף נגיע לזה.)
רבע כוס של פצפוצי שוקולד מריר
ואיזה תוספות שרוצים לשים למעלה. (אני שמתי חמוציות, שקדים משובבים, גרעיני חמניה, פיסטוקים ופצפוצי שוקולד לבן פרווה.)
הדבר היחיד שבאמת דורש הכנה זה חמאת קוקוס. מי שלא הכין דבר כזה מעולם, לא חווה קסם אמיתי. הייתי סקפטית אבל זה עובד.
פשוט שמים 400 גר' קוקוס טחון, כזה מהסופר, במעבד מזון עם להב מתחת ומפעילים. זה לוקח בערך 20 דקות של בהיה בקערה של המעבד והרגשה שעשיתי משהו ממש לא בסדר, אבל אחרי בערך 20 דקות הקוקוס מתחיל לשחרר את כל השמנים והנוזלים שהיו חבויים בגופו היבש, והתערובת הופכת לנוזלית וטעימה בטירוף.
בקירור זה מתקשה, אז אם לא משתמשים מיד צריך לחמם את זה קצת.
אני המסתי על להבה קטנה את החמאה+ כמעט 100 גר' שוקולד מריר, כי ממש רציתי טעם שוקולדי דומיננטי.
אחרי שהכל נמס ומעורבב ומריח אלוהי, פשוט שופכים לתבנית (אני השתמשתי בתבנית סיליקון כי אז לא צריך לצפות אותה בנייר), מפוצצים את זה באגוזים/פירות יבשים/מה שרוצים ותוקעים בפריזר.
אחרי חצי שעה בערך אפשר להוציא ולחתוך, ולהשתדל לא לאכול את כל התבנית בבת אחת.
מדובר בקינוח שגורם לאנשים להשמיע קולות כמעט פורנוגרפיים. הדבר היחיד שהייתי עושה אחרת, הוא שהייתי מוזגת לתבנית רחבה יותר כדי שהחתיכות לא יצאו כל כך עבות.
אין לי מילים לתאר כמה זה טעים או כמה מהר זה חוסל.
כדאי לכם גם.